Evo kazu da je normalno za mjehuric
https://klokanica.24sata.hr/beba/zdravlje-i-njega/cijepljenje-protiv-tuberkuloze-1970

Jutro mame :) kada ste vi počele svoje bebe stavljati preko noći u kinderbet? Mene je strah da mu se što ne bi desilo preko noći. Ps. da vam se pohvalimo da smo počeli papati koji veliki ispod 50 nikad nije, a redovno popije 65 ml, mama presretna :)

Haha i ja sam bas htjela pitat za taj oziljak od cjepljenja..mom bebiju je to crveno i bila je kao gnojna tockica al je taj gnoj izasao, ja sam danas popodne mislila zvat pedijatricu da ju pitam.

I mi smo imali mjehuric, odnosno sad imamo krasticu.
Ian, moja beba od pocetka spava u kimbacu. Samo sam je stavljala na bok na pocetku. I ful se navikla. Jedino je ujutro stavim k sebi da se pomazimo.
Inace, prijavljujem relativno mirnu noc, ali zahvaljujuci dudi. Prvi put sam pribjegla tom rjesenju i mrzim to, ali je pomoglo.

Budem ga probala onda staviti večeras u kinderbet, pa da vidim kako će reagirati

Cvarak ja cistim i jezik i unutar obraza i unutar usana...
Prokuham 1 salicu vode i stavim pola najmanje zlicice sode bikarbone i kad se ohladi umocim gazu i omotam svoj prst i skida se u 1-2 poteza... Pitala sam i pedijatericu mogu li tako, reka je da mogu da je to stari recept.

E to što spominjete za čišćenje jezika..zanima me jel i vašim bebama bjelkast jezik? Pitam jer je meni pedijatrica propisala gel kao za gljivice i ja sam to mazala i mazala,al to je uvijek isto bijelo malo onako na jeziku pa se mislim da to uopće nisu gljivice..nit se smanjuje,nit se širi, nit je prenijela meni..a vec neka 3 tjedna to mažem i čini mi se da nema smisla..
E i jel sline vaše bebice? Moja već tjedan dana baš slini..ne znam zbog čega je to.. i jel to možda uobičajeno za 7,8 tjedana..?ili nije vrag da će joj zubi već krenut
E to što spominjete za čišćenje jezika..zanima me jel i vašim bebama bjelkast jezik? Pitam jer je meni pedijatrica propisala gel kao za gljivice i ja sam to mazala i mazala,al to je uvijek isto bijelo malo onako na jeziku pa se mislim da to uopće nisu gljivice..nit se smanjuje,nit se širi, nit je prenijela meni..a vec neka 3 tjedna to mažem i čini mi se da nema smisla..
E i jel sline vaše bebice? Moja već tjedan dana baš slini..ne znam zbog čega je to.. i jel to možda uobičajeno za 7,8 tjedana..?ili nije vrag da će joj zubi već krenut
nisu zubići, to je normalna razvojna faza, čeka te histerično trpanje rukica u usta, nije glad i nisu zubi isto, tako otkriva svijet oko sebe

url=https://lilypie.com]

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji