Evo kazu da je normalno za mjehuric
https://klokanica.24sata.hr/beba/zdravlje-i-njega/cijepljenje-protiv-tuberkuloze-1970
Jutro mame :) kada ste vi počele svoje bebe stavljati preko noći u kinderbet? Mene je strah da mu se što ne bi desilo preko noći. Ps. da vam se pohvalimo da smo počeli papati koji veliki ispod 50 nikad nije, a redovno popije 65 ml, mama presretna :)
Haha i ja sam bas htjela pitat za taj oziljak od cjepljenja..mom bebiju je to crveno i bila je kao gnojna tockica al je taj gnoj izasao, ja sam danas popodne mislila zvat pedijatricu da ju pitam.
I mi smo imali mjehuric, odnosno sad imamo krasticu.
Ian, moja beba od pocetka spava u kimbacu. Samo sam je stavljala na bok na pocetku. I ful se navikla. Jedino je ujutro stavim k sebi da se pomazimo.
Inace, prijavljujem relativno mirnu noc, ali zahvaljujuci dudi. Prvi put sam pribjegla tom rjesenju i mrzim to, ali je pomoglo.
Budem ga probala onda staviti večeras u kinderbet, pa da vidim kako će reagirati
Cvarak ja cistim i jezik i unutar obraza i unutar usana...
Prokuham 1 salicu vode i stavim pola najmanje zlicice sode bikarbone i kad se ohladi umocim gazu i omotam svoj prst i skida se u 1-2 poteza... Pitala sam i pedijatericu mogu li tako, reka je da mogu da je to stari recept.
E to što spominjete za čišćenje jezika..zanima me jel i vašim bebama bjelkast jezik? Pitam jer je meni pedijatrica propisala gel kao za gljivice i ja sam to mazala i mazala,al to je uvijek isto bijelo malo onako na jeziku pa se mislim da to uopće nisu gljivice..nit se smanjuje,nit se širi, nit je prenijela meni..a vec neka 3 tjedna to mažem i čini mi se da nema smisla..
E i jel sline vaše bebice? Moja već tjedan dana baš slini..ne znam zbog čega je to.. i jel to možda uobičajeno za 7,8 tjedana..?ili nije vrag da će joj zubi već krenut
Moj spava od prvog dana u kbedu. Sa nama u krevetu nikada nije spavao. Također spava na boku, svaki puta na drugom. Ima one valjčiće. Bitno mi je takvo spavanje radi njegove sigurnosti i oblika glavice, jer je još mekana, pa da se ne zaleži samo na jednu stranu ili spljošti).
Od ovog vikenda se igramo na prostirci za bebe, pa ga pustim na trbuh ali uz nadzor. Sam se okrene na leđa nakon nekoliko minuta.
Sortiraj odgovore
Najstariji