Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    16. Studeni 2015. 07:48

Sova cestitam!! Jesi ti zadnja sa jesenskih beba??

Cvarak
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Evo kazu da je normalno za mjehuric 
    https://klokanica.24sata.hr/beba/zdravlje-i-njega/cijepljenje-protiv-tuberkuloze-1970

Ail
    16. Studeni 2015. 08:35

Jutro mame :) kada ste vi počele svoje bebe stavljati preko noći u kinderbet? Mene je strah da mu se što ne bi desilo preko noći. Ps. da vam se pohvalimo da smo počeli papati koji veliki ispod 50 nikad nije, a redovno popije 65 ml,  mama presretna :)

kris555
    16. Studeni 2015. 09:29

Haha i ja sam bas htjela pitat za taj oziljak od cjepljenja..mom bebiju je to crveno i bila je kao gnojna tockica al je taj gnoj izasao, ja sam danas popodne mislila zvat pedijatricu da ju pitam.

Ryanne
    16. Studeni 2015. 09:39

I mi smo imali mjehuric, odnosno sad imamo krasticu. 

Ian, moja beba od pocetka spava u kimbacu. Samo sam je stavljala na bok na pocetku. I ful se navikla. Jedino je ujutro stavim k sebi da se pomazimo. 

Inace, prijavljujem relativno mirnu noc, ali zahvaljujuci dudi. Prvi put sam pribjegla tom rjesenju i mrzim to, ali je pomoglo.

Ail
    16. Studeni 2015. 09:50

Budem ga probala onda staviti večeras u kinderbet, pa da vidim kako će reagirati 

Cvarak
    16. Studeni 2015. 10:38

Dal cistite i dal je potrebno cistit bebi jezik od mlijeka?!

Bumbo0809
    16. Studeni 2015. 11:16

Cvarak ja cistim i jezik i unutar obraza i unutar usana... 
    Prokuham 1 salicu vode i stavim pola najmanje zlicice sode bikarbone i kad se ohladi umocim gazu i omotam svoj prst i skida se u 1-2 poteza... Pitala sam i pedijatericu mogu li tako, reka je da mogu da je to stari recept.

Oliva4
    16. Studeni 2015. 11:37

E to što spominjete za čišćenje jezika..zanima me jel i vašim bebama bjelkast jezik? Pitam jer je meni pedijatrica propisala gel kao za gljivice i ja sam to mazala i mazala,al to je uvijek isto bijelo malo onako na jeziku pa se mislim da to uopće nisu gljivice..nit se smanjuje,nit se širi, nit je prenijela meni..a vec neka 3 tjedna to mažem i čini mi se da nema smisla..
    E i jel sline vaše bebice? Moja već tjedan dana baš slini..ne znam zbog čega je to.. i jel to možda uobičajeno za 7,8 tjedana..?ili nije vrag da će joj zubi već krenut 

mmama2
    16. Studeni 2015. 11:55

Oliva4

E to što spominjete za čišćenje jezika..zanima me jel i vašim bebama bjelkast jezik? Pitam jer je meni pedijatrica propisala gel kao za gljivice i ja sam to mazala i mazala,al to je uvijek isto bijelo malo onako na jeziku pa se mislim da to uopće nisu gljivice..nit se smanjuje,nit se širi, nit je prenijela meni..a vec neka 3 tjedna to mažem i čini mi se da nema smisla..
    E i jel sline vaše bebice? Moja već tjedan dana baš slini..ne znam zbog čega je to.. i jel to možda uobičajeno za 7,8 tjedana..?ili nije vrag da će joj zubi već krenut 

nisu zubići, to je normalna razvojna faza, čeka te histerično trpanje rukica u usta, nije glad i nisu zubi isto, tako otkriva svijet oko sebe

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI