Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    17. Studeni 2015. 12:29

Pozz ekipa! Ja isto koristim baby love bijelim maramicama i nije bilo problema.

Imale smo jako dobru noc, preko dana manje spava, tako da nadoknadi po noci. Sinoc je spavala od 23:30 do 2:40, od 3:50 do 7... S tim da je oko 6 uhvatilo stenjanje, naprezanje, nemiran san, pokakila se i smirila.
    zadnje 2 noci mi se manje napreze i stenje, ne znam jel biogaia konacno djeluje, a i ja dosta pazim na prehranu zadnjih dana.
    Nego, recite mi jel mi mozemo koristit aspirator za nosić za usisivac, sutra joj je mjesec daana?

Cvarak
    17. Studeni 2015. 13:06

Cure jel imala ko sl situaciju: iznad oka tj obrvice onak ko ljustava koza,jesu to tjemenuce!? Sad sam na vaticu stavila ulja i malo joj to pocistila sad joj je malo crvenkasto :/

plavojka
    17. Studeni 2015. 13:12

Cvarak, meni se malenome tako ljustila koza ali ispod obrve! Stapic za usi sam bila namocila u bademovo ulje, pocistila to! Bilo je malo crveno, ali brzo se povuklo i perutanje se nije vratilo!

plavojka
    17. Studeni 2015. 13:13

Cvarak, meni se malenome tako ljustila koza ali ispod obrve! Stapic za usi sam bila namocila u bademovo ulje, pocistila to! Bilo je malo crveno, ali brzo se povuklo i perutanje se nije vratilo!

Bumbo0809
    17. Studeni 2015. 13:16

Ja bi crvenu guzu rijesavala s malo sudokrema i brzo bi proslo... Susim mu i ja guzu na zraku,al nekako uvijek mislim da mu je hladno posto su mu i ruke,a pogotovooo noge uvijek hladne :-/

Ja ne znam sto se mom bebacu promijenilo sto se nocnog spavanja tice.. Otkad smo god izasli iz bolnice 1.san mu je trajao 5h,a ovi sljedeci nakon cicanja po 3... Evo zadnjih tjedan dana se budi nakon 13,30h-2h-2,30h :/ 
    Sto mislite sto je razlog tomu?

Cvarak
    17. Studeni 2015. 13:21

E bas tak i nama oko okeca na obrvi sad sam vatom i uljem pocistial malo je crveno valjda ce proc?!

Lela29
    17. Studeni 2015. 13:36

Cvarak tako je i mojoj malenoj... Prvo se celo malo ljustilo, sad se na obrve spustilo. Ja namocim gazu u toplu vodu i lagano potapkam, sa cela je nestalo, jos ima malo na jednoj obrvici.

Cvarak
    17. Studeni 2015. 15:24

Lela nase bebe su iste hahah po jelu po stenjanju po spavanju pa jos i po tome...i da da po obrascicima :)!)

Branchi
    17. Studeni 2015. 16:18

Cvarak moj isto ima po obrvama i cini mi se malo po celu -mislim da je to kao tjemenica pa sam pocela stavljat bademovo i cini mi se bolje. Od jucer sam to skuzila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.