Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    15. Studeni 2015. 08:07

Ryanne, tako je i kod mene, doduse drugu noc za redom..
    I ranije mi je obicno zaspao nakon sto pojede oko 6, ali dad ove dvije noci poslje toga budjenje..

Bumbo0809
    15. Studeni 2015. 09:51

Moja Ryanne i ja se "brinem" oko toga sto mi se cini da dostaaa jede (preko dana je nekad razmak cak samoo pola sata!). Al vidim da vuce uvijek isto,nego mu tad cica ocito sluzi kao neka vrsta utjehe i zabave. Al i dostaaa i bljuca zadnjih dana! Nekad i nakon 1-1,30 nakon jela pa se brinem sto mu je. Temperaturu nema

Ryanne
    15. Studeni 2015. 09:57

Budimo se oko pola 7 pa se do 8h rastezemo i drijemamo u mom krevetu, onda pijemo skupa kavu i igramo se kojih sat i pol - dva i onda opet spava do 11- pola 12. Pa je opet budna neko vrijeme. 

Uglavnom, nijedan dan, pa ni zadnjih par dana ne spava iza 17-18h pa sve do 21- 21:30 kad ide na spavanje. Jedino ak zadrijema na kojih 5-10 kin.

Ryanne
    15. Studeni 2015. 10:02

Dakle, ak sr prenaspava onda to napravi do kojih 15-16h. Dalje je sve eventualno dremuckanje, ali obicno je budna. 
    Jucer je cak htjela zaspati oko pola 8, ali sam bas pripremila vodu za kupanje pa sam je razbudila. I onda kasnije zaspi nakon nosanja, ali cim je spustim u kimbac... budnija ne moze biti.  I tako do ponoci. A onda i dalje jedenje svakih sat i pol. 

A sad je evo izdrzala 3 sata. 

Branchi
    15. Studeni 2015. 10:32

Fora mi je sto smo sve uvijek u nekom istom filmu :) meni jan zadnjih dana spava malo vise po danu, i onda po noci imamo sat vremena klope, sat spavanja i tak do jutra. Bas veselo....i ko da je malo nervozan kad tad dugo cica pa malo lamace rukama pa ga dignem pa podrigne ili se samo umiri...
    A ujutro on sav odmoran, peremo se, vjezbamo, on se smije cijelo vrijeme...

Ako i spava previse po danu sta napraviti? Pa necu ga buditi?

Oliva4
    15. Studeni 2015. 11:15

Cure ja sinoć malo profeštala  Znači naša carica je spavala cijelim putem dok su me odvezli tamo i cijelim putem nazad s tatom i onda je odspavala do 2  Ja sam se u pola 1 vratila tako da muž nije morao ni grijat bočice  Izvukao se skroz :) al smo zaključili da imamo najbolje dijete na svijetu 
    Moja još, na svu sreću, spava ok po noći..oko 10 zaspe i budi se do 8 samo za papat možda 2,3 puta.. neku večer je 6 sati u komadu odspavala..samo zadnjih dana ima ko neke grčiće oko 5,6 al ne traju dugo..uspijemo ih prebolit dok ležimo i grlimo se :) znači fino spava al je moj problem što nikad ne idem kad i ona nego skoro uvijek iza ponoći..teško se nekih starih navika riješit 

Cvarak
    15. Studeni 2015. 13:41

Jel netko daje espumisan bebi?!

Cvarak
    15. Studeni 2015. 14:44

Moja beba puno spava inpo danu i po noci samo ju bude i smetaju plinovi i onda teze zaspi pa pocne plakat i nikako uspavat!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.