Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    15. Studeni 2015. 17:32

Nocu je hranim u svom krevetu i tad zaspi na cici. Ali moram je dici i podrignuti i tad je prebacim u kinderbet. I to je problem samo kad treba prvi puta zaspati navecer. Tokom noci je prebacim bez problema. Ovih dana nam je problem kako je natjerati da taj prvi put zaspi i ostane spavati i kako je natjerati na san duzi od sat i pol. 

Inace je svako jutro prebacim u svoj krevet na kojih sat i pol da bas ne ustajemo u 6 ujutro. Ali jabtad ne mogu spavati. Jednostavno nisam opustena kad spavamo skupa i ne spavam dobro i cvrsto. Bojim se da je ne lupim ili zgnjecin. Obje volimo lamatati rukama i nogama po krevetu. Hehe.

Ryanne
    15. Studeni 2015. 18:20

Kad je stavljam u kimbac onda spava na boku pa se nekad tokom noci okrene na ledja. Na trbuhu ne voli biti, cak ni na meni. 

Ali vidis, prije prvog sna (navecer) ju dojim sjedecki uz tv pa ju nunamo dok ne zaspi i to obicno djeluje. 
    Ali budem veceras probala odmah u krevetu. Hvala.

kris555
    15. Studeni 2015. 19:52

Jel necija bebica spava i po danu i po noci samo po sat i pol -dva? Moj se stalno budi za hranjenje i ne moze ozdrzat duze od 2 sata, tak je od pocetka, kazu da ce se to ajmo rec unormalit i da ce spavat duze al nekako nikako da to dodje, za tjedan dana ce navrsit 2 mj i isto nam je kao od rodjenja.. I zadnje vrijeme tesko zaspi, moram ga bas nunat dugo, nece zaspat na cici :/

Sova5
    16. Studeni 2015. 02:28

Bokic curke,

eto i mene napokon k vama. Toliko sam jedva cekala da se prebacim i sada nikako da se javim. Polako se navikavamo jedni na druge, cicamo lijepo, spavamo i mazimo se. I mama je paranoična oko puno stvari 

Ja njega poslije svakog podoja vertikaliziram kako bi podrignuo. To se vrlo rijetko događa. I uzasno me strah da ne bi bljucnuo u snu. U krevetiću mi je na boku, ali lako on okrene glavu. I eto mene u pola 3 ujutro gledam u njegov krevetić hoce bljucnuti pa da reagiram  Imate kakav savijet vezano uz to?

Kiss svima 

kris555
    16. Studeni 2015. 03:48

Ej Sova, cestitam na bebici :)) ja sam svog u pocetku okretala na bok i ogradjivala rucnicima tak da mi je spavao skroz na stranu okrenut a poslije sam prestala, lezi na ledjima jer mu tak valjda vise pase samo glavu okrene na stranu. Mislim da se ne trebas bojat, moj zna bljuckat kad ga presvlacim i obicno zakaslje i vjeruj mi cut ces sve, ja sam znala cut kad pocne brzo disat a mrtva umorna sam ;)

kris555
    16. Studeni 2015. 03:56

A i mozda lijepo jede pa ni ne treba podrignuti..

Fluffy2
    16. Studeni 2015. 07:12

Ni moj puno puta ne podrigne ali uvijek mi je jedno oko otvoreno i cujem doslovno svaki sum i na sve se budim. Tako da ne brini cut ces sto posto!

Da vas pitam, bebacu se pojavio mjehuric na mjestu gdje je dobio cjepivo, ono prvo u rodilistu sto se prima. Sad mu je 6 tjedana. To je normalno?

Fluffy

Lela29
    16. Studeni 2015. 07:48

Sova cestitam!! Jesi ti zadnja sa jesenskih beba??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.