Neko je spominju tu neke kapi iz italije?! Jel djeluju sta i kako se zovu? Cula sam da te nfke kapi super pomazu kod grcenja!
Neko je spominju tu neke kapi iz italije?! Jel djeluju sta i kako se zovu? Cula sam da te nfke kapi super pomazu kod grcenja!
Mylicon kapi,svi ih hvale da su super

Cure mislite li da je "normalno" sto moj bebac oce svakoo malo sisati,nekad i svako pola sata?! :-/ i onda po cijeli dan po mom misljenju previse bljucka :/
Danas mu je 9 tjedana i 4 dana..
Ne znam da li je to vise skok, posto zadnja 2 dana uopce onako histericno n,e place i ne buni se kod cicanja kako je npr prije 3-4 dana.
I znate li sto znaci da su kukovi 1a? Sinoc smo bili na uzv. I rekla je da se lijevi malo slabije razvija,al da je sve to u granicama normale.. Da mu i dalje 2mj nosim povijanje (tetru i trokut kao do sad),a mjesec iza samo po noci i da dodjemo za 3 mj na kontrolu.
Cure mislite li da je "normalno" sto moj bebac oce svakoo malo sisati,nekad i svako pola sata?! :-/ i onda po cijeli dan po mom misljenju previse bljucka :/
Danas mu je 9 tjedana i 4 dana..
Ne znam da li je to vise skok, posto zadnja 2 dana uopce onako histericno n,e place i ne buni se kod cicanja kako je npr prije 3-4 dana.
I znate li sto znaci da su kukovi 1a? Sinoc smo bili na uzv. I rekla je da se lijevi malo slabije razvija,al da je sve to u granicama normale.. Da mu i dalje 2mj nosim povijanje (tetru i trokut kao do sad),a mjesec iza samo po noci i da dodjemo za 3 mj na kontrolu.
Sorry, slucajno sam ti prijavila post!
Ne znam sto je 1a, ali nama na nalazu pise 1b. Radili smo uzv sa 6 tjedana, jedino sto nam je pedijatrica rekla je da se kukovi dobro okostavaju, siroki povoj i vjezbe jos 6 tjedana i tada na kontrolu.

Ja koristim iz Italije te kuglice za grceve...colikid...super su... Mi grceva od onda vise nemamo uopce....spasile su nas...
Ja koristim iz Italije te kuglice za grceve…colikid…super su… Mi grceva od onda vise nemamo uopce….spasile su nas…
Di ste to uzeli i jel mi mozes privatno poslat sliku tih kuglica ?! Hvala.
1a za kukove koje spominjo je inace kuk sasvim uredu koliko ja znam...1 b je kao za siroko povijanje ...pa ide 2a, 2b itd to je vec za ljecenjje...;(

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji