ma joj, ne kužim to povijanje, to se više nigdje u svijetu ne radi.. ako nekaj ne štima sa kukovima ne može ih jedna debela pelena "popravit"
url=https://lilypie.com]
A gle, sada je bar zima pa će bebicama biti toplije u širokom povoju...mi smo trebali povijati po najgorim vrućinama ovo ljeto. Tako mi ju je bilo žao i na kraju sam uspjela iskopati vezu da brzo odemo na uzv i sve je bilo 5. Tako da na sreću i nismo baš nešto puno povijali.
Cure jel netko pisao da kod javih krmeljica u oku pomaze nase mlijeko? Ili sam ja to vidla za nesto drugo?
I kak ste rekle da cistite nosic s vatom? Otkinete dio i izduzite pa umocite u prokuhanu vodu ili fiziolosku ili Kako?? Ima male mokre smrkljice, ne cini mi se da je za ustrcavanje fizioloske jos
Evo cvarak poslala sam ti sliku u privatnu poruku...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Oliva4-nadovezujem se na tvoj post, pa se ispričavam što mijenjam temu; baš ću probati to s krpom na koljenima! Naime, ja sma gledala prije u Dr. Oz-u da postoje odijela s dlačicama koja obučeš bebačima i onda oni pužeći brišu pod!
Sortiraj odgovore
Najstariji