Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    13. Studeni 2015. 15:52

ma joj, ne kužim to povijanje, to se više nigdje u svijetu ne radi.. ako nekaj ne štima sa kukovima ne može ih jedna debela pelena "popravit" 

url=https://lilypie.com]

Mary36
    13. Studeni 2015. 16:31

A gle, sada je bar zima pa će bebicama biti toplije u širokom povoju...mi smo trebali povijati po najgorim vrućinama ovo ljeto. Tako mi ju je bilo žao i na kraju sam uspjela iskopati vezu da brzo odemo na uzv i sve je bilo 5. Tako da na sreću i nismo baš nešto puno povijali.

Branchi
    13. Studeni 2015. 17:05

Cure jel netko pisao da kod javih krmeljica u oku pomaze nase mlijeko? Ili sam ja to vidla za nesto drugo?

I kak ste rekle da cistite nosic s vatom? Otkinete dio i izduzite pa umocite u prokuhanu vodu ili fiziolosku ili   Kako?? Ima male mokre smrkljice, ne cini mi se da je za ustrcavanje fizioloske jos

Branchi
    13. Studeni 2015. 17:22

Super, hvala ti renata :)

Sanjarica
    13. Studeni 2015. 17:59

Evo cvarak poslala sam ti sliku u privatnu poruku... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Igorovabebica
    13. Studeni 2015. 20:46

Oliva4-nadovezujem se na tvoj post, pa se ispričavam što mijenjam temu; baš ću probati to s krpom na koljenima! Naime, ja sma gledala prije u Dr. Oz-u da postoje odijela s dlačicama koja obučeš bebačima i onda oni pužeći brišu pod! 

plavojka
    14. Studeni 2015. 09:33

Kaj s tim kuglicama? Kak to funkcionira?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.