Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    21. Studeni 2019. 19:27

Aurora87

Luce, jesu li joj to problemi s probavom ili mislis da ima kolike?
    Mi dajemo espimisan ali ja to dajem minimalno.svaki dan ujutro i predvecer mu dam 12 kapi…zasto 12 bas, ne pitajte, to je neki kompromis između mene i muza😁. Kad ne dam, ima vise tegoba. A inace ono sto najbolje psli je skakanje na pilazes lopti ali ne bas jako. Ili drzat u llezecem polozaju i raditi cucnjeve al ne treba bas do kraja se spustiti. Ako ni to ne upali, onda umotati i na loptu ili te cucnjeve. Ka sam obicno na lopti a mm radi cucnjeve er je pretezak za loptu😁

Nisu kolike vec nakon jela ne podrigne pa ju grci zrak kojeg se naguta jer brzo sisa, mislim da je to. Pratit cu jos nocas i ujutro jer imamo skok pa jede svako malo

• Noemi1
    21. Studeni 2019. 19:28

Jeja4

Cure, koje ste rodile zadnje vrijeme, kad planirate van prvi puta s bebama? Ja jedva cekam sutra doma, dosta mi je ove buke i strke po bolnici i vec razmisljam o svijezem zraku?
    Osim toga, jeste doma nastavile nositi vir i ine uloske ili ste nastavile sa obicnim uloscima? Ovi virovi, kao da pelene imam, jos mi se i na rez od eepizotomije zalijepe pa me smeta

Ja sam doma koristila chicco dok nisam potrosila i onda always nocne 😅

Venus
    21. Studeni 2019. 19:58

Opet mi je bljuvala dva puta i to puno, i to nakon sto je rutnila kao neki djed od 80g...
    Otic cemo sutra vjerojatno privatno jednoj pedijatrici pa cemo vidit za dalje dok se ne odlucimo...

Jel vas izlude s pitanjima jel bebi hladno?
    Ja ne mogu provest s nekim po sata bez da se 10 puta ponovi “Jel joj hladno, utopli je, di joj je kapa, zamotaj to dijete, mora da joj je hladno”...
    Neki dan tetka u babinama da je djetetu hladno jer su plocice na podu, a ona u ljuljacki po metra iznad, pa da je maknemo od razine vrata i balkanskog fenomena tzv.promaje. Pa zasto ne nosi kapu u kuci. A kuca se grije 0-24 i ima bar 25 stup. Beba je stalno u deku umotana... luda sam vise

I sad zovem mamu da kazem kako se malena grci danas i pogodite prve komentare “Hladno joj je, prehladila je stomak, utopli je” 🥶🤯🤪😭🤬🤬

Govorim ja njoj kako trebamo zabranit dolazak ljudima koji su upilani s komentarima, kako ne treba 500 puta ponovit jel joj hladno...Isuse
    I ona se sva uvrijeidla sta ja preispitujem njenu dobru namjeru i poklopila mi maltene...

luce35
    21. Studeni 2019. 20:11

Venus

Opet mi je bljuvala dva puta i to puno, i to nakon sto je rutnila kao neki djed od 80g…
    Otic cemo sutra vjerojatno privatno jednoj pedijatrici pa cemo vidit za dalje dok se ne odlucimo…

Jel vas izlude s pitanjima jel bebi hladno?
    Ja ne mogu provest s nekim po sata bez da se 10 puta ponovi “Jel joj hladno, utopli je, di joj je kapa, zamotaj to dijete, mora da joj je hladno”…
    Neki dan tetka u babinama da je djetetu hladno jer su plocice na podu, a ona u ljuljacki po metra iznad, pa da je maknemo od razine vrata i balkanskog fenomena tzv.promaje. Pa zasto ne nosi kapu u kuci. A kuca se grije 0-24 i ima bar 25 stup. Beba je stalno u deku umotana… luda sam vise

I sad zovem mamu da kazem kako se malena grci danas i pogodite prve komentare “Hladno joj je, prehladila je stomak, utopli je” 🥶🤯🤪😭🤬🤬

Govorim ja njoj kako trebamo zabranit dolazak ljudima koji su upilani s komentarima, kako ne treba 500 puta ponovit jel joj hladno…Isuse
    I ona se sva uvrijeidla sta ja preispitujem njenu dobru namjeru i poklopila mi maltene…

Jos nisi odabrala pedijatra, jesi probala u Matica? Mi smo gledali da nam je blizu kuce da po potrebi mozemo setnjom pa smo se upisali tu blizu na Znjan.
    Privatno sam samo jednom vodila malog (i nikad vise, iako su nasi prijatelji zadovoljni s tom pedijatricom al zena nas poslala doma kao ok je, a previdjela upalu pluca 🙄). 

Venus
    21. Studeni 2019. 20:21

Koja je ta privatno bila? Mi dobili preporuku za Laburu iz poliklinike Badem  i za neku Ursic iz poliklinike Pediatri. A Matica nismo jer smo culi da je pun, jedino zovnit pitat, il probat neku vezu nac za njega da nas primi hah

Venus
    21. Studeni 2019. 22:59

Sta je utihnulo 😭

21. Studeni 2019. 23:05

Venus

Sta je utihnulo 😭

Zene hrane bebice i uspavljivaju 😁 ja svoju okupala i ona se natezala jer nije kenjala 🙄🙄 i onda pokusaj da bi pa  nikako i onda je zaspala od muke 😐

Senci_i
    21. Studeni 2019. 23:08

Ja taman htjela reci kako su se mame raspisale otkad je nova tema, a Venus kaze da je utihnulo 😉
    Mi smo danas primili cjepiva koje se dobiva sa 2 mjeseca (pila je ant pa doktorica rekla da ne zurimo) Znaci, derala se, vristalaa i tako dva puta 😭😭😭😭😭 a mama bi najradije s njom. Mene je toliko poslije obuzela neka tuga, najradije bi plakala. Meni zao zasto joj to rade, ja bi sve umjesto nje. Sve sto sam prije mislila kako su mame lude kad pricaju ovakve stvari, sad ja ista takva. Ovo mi je prvo dijete! A inace sam suosjecajna, ali nisam mislila da cu bas ovoliko.

Mi smo kukove snimali kad je imala svega par dana dok je bila na neonatologiji. Tamo su joj odmah radili i uzv mozga kojeg inace salju kasnije. Siroko smo povijali mjesec dana i na kontroli rekli da ne moramo vise.

Venus
    21. Studeni 2019. 23:27

A mislim veceras je dosta utihnulo, nasa evo opet neutjesno plakala i grcila se 😭 al cika rijesi sve probleme, smiri se i uspava dok doji dok ne krene opet zrak mucit i ostalo 🤯
    Trebali je i kupat veceras i sad mi je zao i necemo opet, sad je digla da podrigne (sto je inace razbudi), a ona mi nastavila spavat na ramenu, sva premorena mucica i vruca i znojava od plakanja. Kako mi je milo kad place, mogla bi i ja s njom kad pravi onu tuzvu facicu i budu suzne okice joj

Nije cijeli dan oka sklopila, valjda ce se nocas odmorit dusica...

Venus
    21. Studeni 2019. 23:29

Joj Senci svi kazu da im je to stresno, ja sam poludila vec u rodilistu, toliko je bila mirna i samo spavala, a onda ih kupaju hladnom vodom, pa joj dva puta vadili krv iz glave, pa cijepljenje, toliko bi jadna vristala da mi se srce kidalo. 
    Ja sva strahujem od tog cijepljenja opet, strah me svih tih reakcija i nuspojava kasnije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.