Evo javljam se, zive smo 😂 neponovilo se vise....
Zaspala ona u 4, ja u 5, muz u 6 haha
Budila se papati u 7,9 i 12 i evo je spava jadna ko da sutra ne postoji, premorena je sva. Ja se tek sad dizem iz kreveta, popila kavicu...
Nadam se da nece kisa da mozda bar sat izadjemo na zrak, zao mi ovako, beba ni ne vidi dana, a treba i zraka friskog.
Luce otisa je muz do Matica do ambulante i pita jel mozemo u njega bar na prvi pregled pa cemo onda nastavit negdi dalje kad odlucimo. Rekli su da zovnemo u pon ujutro pa ce nam rec uru kad da dodjemo...kaze muz probat cemo ga sarmirat s bebicom pa da i ostanemo u njega, ako ne nista bar onda taj prvi pregled 😂
Venus drzim fige da vas Matic uzme, zbilja izvrstan pedijatar. Meni je daleko ici u njega pa nisam ni pokusavala nego se na kraju odlucila na kvartovsku pedijatricu jer sam cula da je super. Vidjet cemo 😀.
Mi smo oko 11 uspjele izic na pola sata, bilo suncano i tiho bez daska vjetra pa sam odma bolje volje a bome i ona odspavala 3,5 sata iza toga. Sad se najela i svadja se s vrtuljkom nad kreveticem 🤣🤣.
Dizi se iz kreveta i gibaj van, spavat ce ti nocas ko bubica
Sta je utihnulo 😭
Zene hrane bebice i uspavljivaju 😁 ja svoju okupala i ona se natezala jer nije kenjala 🙄🙄 i onda pokusaj da bi pa nikako i onda je zaspala od muke 😐
I mi imali kupanje 😀kak uvijek ogladni poslje kupanja 😂
Da bas ogladni, jedva doceka bocicu
Hahha da, bude nervoza dok ne dobije. Zato ja smuckam bocicu ugl prije kupanja pa onda odmah dam cim ga obucem
Ja dok je oblacim kazem muzu da ode napraviti bocicu i taman dok ja nju obucem a sad je postalo tesko jer se mrda tamo vamo i on napravi i krece hranjenje i otimanje kao da ce joj netko ukrasti
Hahah daa i moj se bas mrda dok se presvlaci. Bas bude borbe. 😂
Jaoo dok sve procitam, pola zaboravim 😅
Venus, pa setaj ju dok spava 🤔 ja mog znam tak ozvest, obucem ga, a on ak spava, spava, bar je na zraku 🤷
Hi curke 😊
Vidim uhvatila vas je euforija nove teme na forumu..
Mi smo zasad super, spavamo, jedemo, kakimo 🤪, malo budni budemo i tako u krug.. Za ovih sedam dana je super bebica, ne ureklo se..
Hvala curama koje su cestitale..
Ja i dalje koristim vir uloske, odgovaraju mi, a nemam rez, tako da me nije strah da ce se zalijepiti..
Yopaja sam u trudnoci dobila 10 kg, na kraju zbog silne vode od pritiska, treci dan sam stala na vagu, ravno 10 je otislo odmah, a evo jutros sam opet stala na vagu i jos 2 manje, vjerovatno ta voda izlazi idalje…
Jos imam viska mlijeka 🙈, mogla bih jos jedno uporedo hraniti, prava sam 🐮… Jos tijelo nije skontalo da je ona mala i ne moze to sve da pojede, ali ipak je sreca sto mlijeko krene u potocima curiti 🙈, tako da se ne stvaraju kvrge..
Haha suprug samo gleda u njih kolike su, a ne smije jadan ni da ih dotakne 😂
Nadam se da ce ti nastavit tako lijepo kao do sada papati i spavati 😁 ii bas sam ljubomorna na sve vas sto ste izgubile tak brzo kile 😅
Jao turski sjed a mene jos rez od carskog boli da ko penzioner ustajem i sjedam. O kasljanju da ne pricam, svaki put mislim da cu eksplodirat 🙄. Ali imam trenutno 6 kg manje nego prije trudnoce pa ajd satisfakcija nekakva 🤣🤣
Ma nije nama problem setnja nikad, samo da ne pada kisa. Uvijek ona spava, cim kroz vrata prodjemo 😊
Al nismo ipak jer se opet namracilo sve vani dok sam ju presvukla, pa opet postala nervozna i gladna... a i mi tek sad rucak pravimo 😅🤦🏻♀️
Luce jel ti zarastao rez?
Meni jos krastica u sredini nije otpala, di je curilo, ocito duboko bilo, a pocelo se susit prije dva tjedna skoro... a na jednom onom zadebljanju sto je bilo se napunila ko neka vodica unutra, ko mjehuric. Ja slikala i slala rodici koja je doktorica i kaze da vjerojatno to jos tekucina iz organizma se cisti, al da ce se sama resorbirat
Hi curke 😊
Vidim uhvatila vas je euforija nove teme na forumu..
Mi smo zasad super, spavamo, jedemo, kakimo 🤪, malo budni budemo i tako u krug.. Za ovih sedam dana je super bebica, ne ureklo se..
Hvala curama koje su cestitale..
Ja i dalje koristim vir uloske, odgovaraju mi, a nemam rez, tako da me nije strah da ce se zalijepiti..
Yopaja sam u trudnoci dobila 10 kg, na kraju zbog silne vode od pritiska, treci dan sam stala na vagu, ravno 10 je otislo odmah, a evo jutros sam opet stala na vagu i jos 2 manje, vjerovatno ta voda izlazi idalje…
Jos imam viska mlijeka 🙈, mogla bih jos jedno uporedo hraniti, prava sam 🐮… Jos tijelo nije skontalo da je ona mala i ne moze to sve da pojede, ali ipak je sreca sto mlijeko krene u potocima curiti 🙈, tako da se ne stvaraju kvrge..
Haha suprug samo gleda u njih kolike su, a ne smije jadan ni da ih dotakne 😂
Nadam se da ce ti nastavit tako lijepo kao do sada papati i spavati 😁 ii bas sam ljubomorna na sve vas sto ste izgubile tak brzo kile 😅
I mi na tebe sto si odmah bila u turskom sjedu😜😁
😁😅😅
Zaboravim sta sam sve htjela iskomentirati dok iscitam..zao mi je sto se nisam izvagala po povratku iz bolnice, imala sam sigurno -5kg nego kad sam ostala trudna. A tad sam imala barem toliko viska. I sad sam se opet vratila na svoje kg. Stalno planiram krenuti nesto vjezbati i nikako.
Bas sam ubedirana sada. Trebali smo ici kod prijatelja danas, a oni javljaju da je njihov mali bolestan. Muz je otisao nesto pomoci raditi, a nas dvije kod kuce. Kao da nismo vec cijeli dan kuci 😢😢
Sreca pa nam je barem baka bila dopodne.
Izbjegavala sam dosad ici s njom u shoping centre. Kakav je vase misljenje o tome?
Sortiraj odgovore
Najstariji