Sta je utihnulo 😭
Zene hrane bebice i uspavljivaju 😁 ja svoju okupala i ona se natezala jer nije kenjala 🙄🙄 i onda pokusaj da bi pa nikako i onda je zaspala od muke 😐
I mi imali kupanje 😀kak uvijek ogladni poslje kupanja 😂
Joj Sencisvi kazu da im je to stresno, ja sam poludila vec u rodilistu, toliko je bila mirna i samo spavala, a onda ih kupaju hladnom vodom, pa joj dva puta vadili krv iz glave, pa cijepljenje, toliko bi jadna vristala da mi se srce kidalo.
Ja sva strahujem od tog cijepljenja opet, strah me svih tih reakcija i nuspojava kasnije
Ma joj sve nas je strah tog cjepiva 😩😩
A mislim veceras je dosta utihnulo, nasa evo opet neutjesno plakala i grcila se 😭 al cika rijesi sve probleme, smiri se i uspava dok doji dok ne krene opet zrak mucit i ostalo 🤯
Trebali je i kupat veceras i sad mi je zao i necemo opet, sad je digla da podrigne (sto je inace razbudi), a ona mi nastavila spavat na ramenu, sva premorena mucica i vruca i znojava od plakanja. Kako mi je milo kad place, mogla bi i ja s njom kad pravi onu tuzvu facicu i budu suzne okice joj
Nije cijeli dan oka sklopila, valjda ce se nocas odmorit dusica…
Drzimo fige da vam noc bolje prodje 🤞
Venus tvoj opis je kao moj dan da opises. Cika smiri, al se opet naguta zraka intako u krug.
U poliklinici Helena rad eUZV kukova.
Sta je utihnulo 😭
Zene hrane bebice i uspavljivaju 😁 ja svoju okupala i ona se natezala jer nije kenjala 🙄🙄 i onda pokusaj da bi pa nikako i onda je zaspala od muke 😐
I mi imali kupanje 😀kak uvijek ogladni poslje kupanja 😂
Da bas ogladni, jedva doceka bocicu
Ja taman htjela reci kako su se mame raspisale otkad je nova tema, a Venus kaze da je utihnulo 😉
Mi smo danas primili cjepiva koje se dobiva sa 2 mjeseca (pila je ant pa doktorica rekla da ne zurimo) Znaci, derala se, vristalaa i tako dva puta 😭😭😭😭😭 a mama bi najradije s njom. Mene je toliko poslije obuzela neka tuga, najradije bi plakala. Meni zao zasto joj to rade, ja bi sve umjesto nje. Sve sto sam prije mislila kako su mame lude kad pricaju ovakve stvari, sad ja ista takva. Ovo mi je prvo dijete! A inace sam suosjecajna, ali nisam mislila da cu bas ovoliko.
Mi smo kukove snimali kad je imala svega par dana dok je bila na neonatologiji. Tamo su joj odmah radili i uzv mozga kojeg inace salju kasnije. Siroko smo povijali mjesec dana i na kontroli rekli da ne moramo vise.
Ja i jesam plakala s njom, tako da te razumijem i jos kad smo dosli kuci bilo ok oko 5h krenulo plakanje pa nikako ju smiriti ja luda reko jos samo mi fali da mi netko dode bi ga u pm poslala, i nis na kraju zvala majku da dode.. Ona cijeli dan odbijala jesti tak u dva poponoci ju ja budla da vidim ima li temp i onda je jela i zaspala, sad kad se sjetim dode mi da placem.. 30.12 nas ceka drugo cijepljenje ni ne zelim razmisljat o njemu jer me vec trta vaca, vec vidim kako cu majku opet zvati da dode da mi pomogne jer ja cu ispizditi, nemogu je nikako gledati dok place men se odma srce kida 😪😪😪
Moja je uvjek u carapama i to dvoje ima na nogama, noge su joj vecinom hladne i kad cu hladne ona nece da zaspe, noge joj se znoje tako da dnevno minjam po par carapa, uvjek ima bodi i hlacice na sebi a sad sam uvela i pidamicu jos i ona tako mirno spava kad joj je toplo, izgleda da se po pitanju toga ubacila na mene ja sam vjecito u carapama i to dvoje nosim, a tako znam i ljeti onda me sprdaju al me briga 😁😁 jedino sam u trudnoci kuvala od vrucine i noge gorile kao nikad 😂😂
Joj nasa se tek sad smirila, toliko ej opet plakala da ni sisanje nije pomoglo, prvi put veceras da ni dudu nije htjela za utjehu... nije cijeli dan oka sklopila, sva znojava micica od placa
Stvarno slama srce kad placu tako neutjesno, malo sam joj masirala stomacic i tata je ljuljao u dlanovima kako voli pa se tek sad mrvu smirila
Bit ce duga noc izgleda, osim ako ne zaspe od umora
Joj nasa se tek sad smirila, toliko ej opet plakala da ni sisanje nije pomoglo, prvi put veceras da ni dudu nije htjela za utjehu… nije cijeli dan oka sklopila, sva znojava micica od placa
Stvarno slama srce kad placu tako neutjesno, malo sam joj masirala stomacic i tata je ljuljao u dlanovima kako voli pa se tek sad mrvu smirila
Bit ce duga noc izgleda, osim ako ne zaspe od umora
A jebemu misa,bas je ruzno gledati kad placu😪😪 moja se bila prob i onda jedva kakala i onda poslje opet muz ju hranio i onda se smirila i metla ju k sebi i kako sam se na ruci potezala ona dode i ustipne me na tom mjestu ja vrisnu ona u plac jedva ju smiri, sad je evo zaspala
Veselo nam danas svima s bebicama izgleda 😬😢
Nasa zadnjih dana uocpe ne zeli ono cvrsto zaspat prije 2, i budi se oko 5 i oko 8 da jede...
Nadam se eto bar u roku po ure onda da ce ic pajkit i da prodju vise grcevi, bemti kiseli kupus, nema vise...
Nadam se i da vrijeme bude bolje malo napokon da bacimo setnjicu, izludim kod kuce vise... i jos mi se vratila jedna kila gore, a imam 3-4 jos 🤬
Sortiraj odgovore
Najstariji