Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    21. Studeni 2019. 14:48

Stavi mu rukavice ili carapice na ruke... nasa ne moze 5min bez toga, ima mjesec dana i za tren se izgrebe

• Noemi1
    21. Studeni 2019. 15:20

Aurora87

Noemi1

Aurora87

Ja ne kuzim kako su toliko podijeljena misljenja oko svega kad su bebe u pitanju…Hoces o tome kako previjati pupak, do toga kad se snimaju kukovi…vidim da ste svi isli ranije, a evo nama receno s mjesec dana njegove starosti da se narucimo tek s dva mjeseca da bi dosli na red s 3. Kao, ovdje u os ne snimaju prije 3 mjeseca (barem u dz). A Noemi, vi ste isli ranije na to snimanje. Jel to mozda na indikaciju buduci da ipak povijate kukove ili sto…?

Ne ne, ja bila s mj dana (do tad nisam povijala), tek nakon uzva smo krenuli previjat (ima prijelazni oblik na lijevom kuku), nista strasno. Evo bili smo i na kontroli prosli tj i malo se popravilo i sad moram jos mj dana povijat, al ne moramo ic na kontrolu vise. Bili smo i bolnici na uzv. I doktorica sto je radila uzv je rekla da je super sto smo tak rano dosli i da ne mozes doc prerano na uzv.

Mi kao da ne zivimo u istom gradu🙄. Nadam se samo da nece imati nikakvih problema.

Ma to ti o pedijatru ovisi kad ti da uputnicu i kad se narucis 😒  sad ima i u bolnici i u dz, mi smo isli u bolnicu

• Noemi1
    21. Studeni 2019. 15:21

Yopa

savjet; danas nam je bila patronaza i malac je dobio samo 30g u 3 dana. Ja imam osjecaj da on dobro vuce jedino sto sam primjetila da kratko sisa i odma zaspe. Doslovno 10 minuta. Prijasnjih dana bi po danu duze sisao i spavao do 2h u svom kreveticu, po noci nema sanse da spava u svom krevetu- nego uz mene i svakih pola sata se budi i onda kratko papa i opet zaspe.
    Ne znam kako da ga potaknem da vise i duze jede..

Isto tako- ima duge noktice i stalno je rukama oko lica, a patronazna je rekla da mi ne sisam nokticee do mjesec dana sto je meni neshatljivo jer se jadnicak cijeli izgrebe. Kako ste vi s time?

Ja sam rezala. Prvi put mu je patronazna s nekih tj dana. Ja sam jedno 4 dana poslje tog rezala jer se strasno grebao po licu 

• Noemi1
    21. Studeni 2019. 15:22

ayla

Yopa

savjet; danas nam je bila patronaza i malac je dobio samo 30g u 3 dana. Ja imam osjecaj da on dobro vuce jedino sto sam primjetila da kratko sisa i odma zaspe. Doslovno 10 minuta. Prijasnjih dana bi po danu duze sisao i spavao do 2h u svom kreveticu, po noci nema sanse da spava u svom krevetu- nego uz mene i svakih pola sata se budi i onda kratko papa i opet zaspe.

Isto tako- ima duge noktice i stalno je rukama oko lica, a patronazna je rekla da mi ne sisam nokticee do mjesec dana sto je meni neshatljivo jer se jadnicak cijeli izgrebe. Kako ste vi s time?

Ja nisam prvih mj dana rizala nokte jer su se sami otkidali a bili su veliki al su pucali

Da, kao listaju se prvih mj dana. Meni u bolnici sestre rekle da se kao ti nokti trose. Al nisam htjela si on to po licu trosi 🙁

21. Studeni 2019. 15:33

Noemi1

ayla

Yopa

Ja nisam prvih mj dana rizala nokte jer su se sami otkidali a bili su veliki al su pucali

Da, kao listaju se prvih mj dana. Meni u bolnici sestre rekle da se kao ti nokti trose. Al nisam htjela si on to po licu trosi 🙁

Moja se je grebala i evo uvjek se ogrebe pa makar ih ja svaki dan rizala al ona uvjek nade negdi di grebka i ogrebe se i tu pomoci nema, rukavice sam trazila nigdi nisam mogla naci i onda nadem u zg i platim ih 70kn one men nekako pre uske 

luce35
    21. Studeni 2019. 16:02

Mojoj su noktici razlistani skroz, ostri ko zilet i stalno joj navlacim carapice na sakice. Danas smo ih prvi put odrezalin onim skaricama s tupim vrhom al bez raspice ce i i dalje biti ostri 🙄, vratila joj carapice da se ne izgrebe

• Noemi1
    21. Studeni 2019. 16:31

ayla

Noemi1

ayla

Yopa

Moja se je grebala i evo uvjek se ogrebe pa makar ih ja svaki dan rizala al ona uvjek nade negdi di grebka i ogrebe se i tu pomoci nema, rukavice sam trazila nigdi nisam mogla naci i onda nadem u zg i platim ih 70kn one men nekako pre uske

E pa zato ja isturpijam jos noktice nakon rezanja. One coskove noktica pogotovo 

21. Studeni 2019. 16:44

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Yopa

E pa zato ja isturpijam jos noktice nakon rezanja. One coskove noktica pogotovo

A i ja cu probati nesto iskombibirati 

Venus
    21. Studeni 2019. 17:01

Jel vam ikad bebina kakica mijenja miris? Dosad je stalno bilo isto, onako blago...
    a danas dva puta malo zelenkastije/narancaste boje i ima jaci neki kiseli miris-sirasti 😬🥶

Isto mi malo vise i bljuca od jucer nakon hranjenja...
    Jel moguce da je utjecao kiseli kupus kojeg sam jucer pojela par zlica uz rucak na salatu? 😅

nopobo
    21. Studeni 2019. 17:28

Evo naš UZV kukova danas trajao punih 30 sekundi  sve ok kaže pedijatrica. Mislim super da ne muče bebu duže al nisam uvjerena u tih 30 sekundi al ok. Venus ja kad sam jela kiseli kupus moja je bila turbo nesretna i imala grčeve, mučila se prditi i kakati i od onda nema više kiselog kupusa na mom meniju, tako da je moguće da ti je od toga. Osim toga reagirala mi je još na pečeni krumpir i pečeni batat, drugo nisam primjetila a jela sam i brokulu i kelj i cvjetaču i zobene, sve neke namirnice koje mene inače malo napuhnu ali njoj su ok. Grahorice nisam jela jer ih ni inače ne jedem baš, a agrume niti još nisam uvela natrag u svoju prehranu iako mi jako fali limun i mandarina, 10 godina sam natašte pila pola litre mlake vode s limunom i sad sam izgubljena bez toga... planiram sačekati dok ne napuni 2 mjeseca pa onda polako uvesti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.