Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    21. Studeni 2019. 12:40

october30

Pozdrav svima na novom pdf-u
    Mame gdje kupujete Biogaia kapi?

Imas u ljekarni. Uzmi si one s pumpicom, easy dropper, lakse ih je dozirat 

• Noemi1
    21. Studeni 2019. 12:41

lalolitala

Evo mi danas bili na kukicima sve ok. Al tak mi je zao vidjet dvije bebe dobile remencice 😣

Ajme to mi je grozno za vidjet. Iako njih to nis ne boli ali bas izgleda ko da se muce s tim 😣

• Noemi1
    21. Studeni 2019. 12:42

Aurora87

Ayla, pitala sam se gdje si😁. Mene sad ceka peglanje, bebo je malo zakrmio al kontam na pola sata ako i toliko. Jel vi peglate ili imate susilice? I do kad planirate prati s baby detergentom bebecu odjecu?

Ja imam susilicu 😁aa do nekih 6mj kontam koristit baby detergent 

luce35
    21. Studeni 2019. 13:01

Ja isto planiram jos par mjeseci s baby deterdzentom, 2 puta ispirem i susim u susilici, peglam sve od reda, a do kad cu neznam 🤣🤣

LollyBB
    21. Studeni 2019. 13:33

I ja sve peglam. Perem odvojeno od naše robe. Još neko vrijeme ću tako pa ću vidjeti.
    A u ponedjeljak nas čeka kontrola kukova pa ćemo vidjeti treba li ga još široko povijati. Radim i nekakve vježbice s njim iako mi dr nije ništa rekla. 
    Primjetila sam da beban ima veće razmake između hranjenja po noći. Jednu večer čak 9 sati pa sam se isto zabrinula, ali mi se čini da je to ta faza. On super napreduje, a ja se ne žalim ako treba odspavati pat sati više. 

• Jeja4
    21. Studeni 2019. 13:51

Ja sam 2g prala ves od starije odvojeno, sa chico det i omeksivacem.

21. Studeni 2019. 13:58

Ja cu kako bude vesa jer u pocetku sam njenog 2 puta tjedno prala koliko je bljuckala i mazala sto mene sto sebe sto svoj krevet sto moj a sad jednom tj perem nekad ju u danu dva put presvucem ako bljucne 

Yopa
    21. Studeni 2019. 14:08

savjet; danas nam je bila patronaza i malac je dobio samo 30g u 3 dana. Ja imam osjecaj da on dobro vuce jedino sto sam primjetila da kratko sisa i odma zaspe. Doslovno 10 minuta. Prijasnjih dana bi po danu duze sisao i spavao do 2h u svom kreveticu,  po noci nema sanse da spava u svom krevetu- nego uz mene i svakih pola sata se budi i onda kratko papa i opet zaspe.
    Ne znam kako da ga potaknem da vise i duze jede..

Isto tako- ima duge noktice i stalno je rukama oko lica, a patronazna je rekla da mi ne sisam nokticee do mjesec dana sto je meni neshatljivo jer se jadnicak cijeli izgrebe. Kako ste vi s time?  

• lalolitala
    21. Studeni 2019. 14:24

Yopa

savjet; danas nam je bila patronaza i malac je dobio samo 30g u 3 dana. Ja imam osjecaj da on dobro vuce jedino sto sam primjetila da kratko sisa i odma zaspe. Doslovno 10 minuta. Prijasnjih dana bi po danu duze sisao i spavao do 2h u svom kreveticu, po noci nema sanse da spava u svom krevetu- nego uz mene i svakih pola sata se budi i onda kratko papa i opet zaspe.

Isto tako- ima duge noktice i stalno je rukama oko lica, a patronazna je rekla da mi ne sisam nokticee do mjesec dana sto je meni neshatljivo jer se jadnicak cijeli izgrebe. Kako ste vi s time?

Tako je i nama bilo. Nista nije dobivao a bio je na cici po 20min. Nakraju se ispostavilo da je ljen vuc. Unervozi se kad se treba potrudut. Uveli dohranu i tek sa mj dana bio na porodajnoj tezini. Evo sad s 2mj ima tek 4200. A da probas izdajat?

21. Studeni 2019. 14:41

Yopa

savjet; danas nam je bila patronaza i malac je dobio samo 30g u 3 dana. Ja imam osjecaj da on dobro vuce jedino sto sam primjetila da kratko sisa i odma zaspe. Doslovno 10 minuta. Prijasnjih dana bi po danu duze sisao i spavao do 2h u svom kreveticu, po noci nema sanse da spava u svom krevetu- nego uz mene i svakih pola sata se budi i onda kratko papa i opet zaspe.

Ja nisam prvih mj dana rizala nokte jer su se sami otkidali a bili su veliki al su pucali 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.