Veselo nam danas svima s bebicama izgleda 😬😢
Nasa zadnjih dana uocpe ne zeli ono cvrsto zaspat prije 2, i budi se oko 5 i oko 8 da jede…
Nadam se eto bar u roku po ure onda da ce ic pajkit i da prodju vise grcevi, bemti kiseli kupus, nema vise…
Nadam se i da vrijeme bude bolje malo napokon da bacimo setnjicu, izludim kod kuce vise… i jos mi se vratila jedna kila gore, a imam 3-4 jos 🤬
Moja zadnja 4dana spava odlično (kuc kuc) samo se eto vcrs raskrivila... Mislim da nebi smjela uopce jesti kiselo kad dojis al procitaj na netu il nek cura koja doji mozda zna.. Ajme i ja bi malo na zrak ovo vrijeme uzas taman se sunce pojavi reko idemo dok ju spremim pogledam van kisa pada 🙄🙄 ja se vise ni ne vazem 10 mi ostalo od poroda a 10 ih imam od prije 😐
A svi kazu dojenje sagorijeva do 500kcal, brzo je krenilo padat i ja reko bit cu u minusu za tren, sad stagnira vec 10 dana, plus sto nemogu stare hlace zakopcat jer je stomak jos otecen i imam tobolac od carskog 🤦🏻♀️
Al eto tjesim se kao tek je mjesec dana, otic ce sve cudom nekim 😅
Samo me brine sad kad krenu blagdani, ruckovi i kolaci uh...
Mi jos ispred tva s malom, isplakala je dusu, sad je od umora zaspala, pa se probudi pa opet nastavi, al bojim se onaj tren kad je spustim u krevetic da ce se opet budit. Stvarno sam jela i grahorice ko priloh, beokulu, mandarine i nista nije smetalo, al ocito taj kupus od jucer...🤷🏻♀️
Rekla sam muzu sutra samo lagnini neka juhica i bljutava lagana hrana i da se nadam da cemo svi nadoknadjivat san sutra 😂😂😂
A jel se tvoja malena budi nocu i trazi bocicu?
Jutro cure; nadam se 🌞 danas da mozemo u setnju 😀.
Aurora hvala, probat cemo s tim kapima pa mozda joj olaksa.
Venus kod Labure smo tada bili s malim.
...
Prijateljica mi kaze da je za uzv kukica dobila termin kad ce beba imati 2.5 mjeseca tako da cu definitivno privatno to otici snimiti.
evo ja tek sad idem spavati...beba je zaspala mozda oko 4, i tek sam onda dosla sebi i spremila se za lec i neke stvari po kuci
Nadam se da ce mi dat bar sat fore prije dojenja, ako ne i dva...i ona je pre pre premorena
Toliko je jako plakala da je sva bila ko da ce bez zraka ostat, prestravila sam se i plakala sa njom 😢
Ne ponovilo se
Nadam se sutra bolji dan...
Moja svaku vecer ima fazu od 9-23:30 biti na sisi. Lijepo ju u 9 nahranim, podigne ju muz da podrigne i to zna potrajati i lijepo ju spusti u krevetic a ona vrti glavom i trpa rukice u usta. Onda joj jos malo dam sisu, smiri se, bljucne visak i vratim u krevetic, za 5 minuta opet vrti glavom i plac. I tako 2 sata svaku vecer. U 23:30 je zaspala do 4:30 se nije pomakla. Presvukla ju i dala papati, svega 5-6 minuti je dojila i zaspala na meni. Spava sad ko topic mali, sve cekam hoce li jos traziti jer joj malo to sto je pojela.
U danu je podoje skratila na svakih 1.5 do max 2 sata, skok u razvoju tjesim se 😀.
Pokusali smo ju navecer zeznuti s dudom ma nema sanse, ne bi ju stavila u usta nizasto. Eto bacenih 80 kn za 2 dudice, nece ona nego sisu 🤣🤣
A svi kazu dojenje sagorijeva do 500kcal, brzo je krenilo padat i ja reko bit cu u minusu za tren, sad stagnira vec 10 dana, plus sto nemogu stare hlace zakopcat jer je stomak jos otecen i imam tobolac od carskog 🤦🏻♀️
Al eto tjesim se kao tek je mjesec dana, otic ce sve cudom nekim 😅
Samo me brine sad kad krenu blagdani, ruckovi i kolaci uh…
Mi jos ispred tva s malom, isplakala je dusu, sad je od umora zaspala, pa se probudi pa opet nastavi, al bojim se onaj tren kad je spustim u krevetic da ce se opet budit. Stvarno sam jela i grahorice ko priloh, beokulu, mandarine i nista nije smetalo, al ocito taj kupus od jucer…🤷🏻♀️
Rekla sam muzu sutra samo lagnini neka juhica i bljutava lagana hrana i da se nadam da cemo svi nadoknadjivat san sutra 😂😂😂
A jel se tvoja malena budi nocu i trazi bocicu?
A jebemu bas ju zaje, nekad da al vecinom ne odrapi dobro
Da prijavim da je noc poslije cijepljena prosla dobro temperature nije bilo i nadam se da ni nece. Na nogice joj cim smo dosli kuci stavila one hladne obloge u flasteru i drzala do 11h. Prije spavanja joj pokusala staviti pola cepica za svaki slucaj. Znaci ja gurnem, ona izgura van i tako stalno da sam ga malo pridrzavala prstom dok se krene topiti. Na kraju skuzim da sam joj trebala guzove stisnuti da ne istiska. Jeste vi stavljale cepice i koja je vasa metoda da ne izadje van?
Venus bas mi je zao male ljubavi. Toliko su mali i krhki da je svaka njihova bol uzasna za gledat.
Venus baci se na laganini prehranu, leso verdura, riblja juva i leso moli, teleca koljenica i sl pa mozda bude pomaka.
Ja izbjegavam sufigano, kupusnjace, grahorice, agrume iako muz svaki dan dotegli 5 kg neprskanih mandarina, mlijeko sam svela na minimum jer i ono zna mucit bebice. Strasno mi fali bili luk u verduri al jedem samo onako na ulju, salate bez kvasine, uglavnom sve bljutavo al bolje i to od grcica (iako ne mora znacit da je do hrane 🙄)
Mi smo nocas fino spavale, par cicanja, bogme spavale do pola 8. Mlijeko mi je naislo dosta, cice su mi ko kamenje, iz desne mi je sad pocelo curiti van. Sto se tice vizite, mogu doma, jos cekamo djecju vizitu, tj.pedijatricu da je pregleda i da blagoslov da idemo doma. Nadam se da ce i doma tako lijepo pajkiti kao tu, tako se i ja naspavam i mogu funkcionirati.
Na tezini je izgubila 140g i vec je dobar dio vratila.
Jedva cekam da dodjemo doma.
Jutro! Ja postaka hipohondar pa cojelo juzro gugkam…dosla sam do zakljucka da mozda imam hashimoto🤪…bolje i to nego problemi sa srcem😁. Ugl, jutros otkucaji 55, svakako danas ipak idem do dr. Malo me neki crnjaci bili uhvatili ali sad sam ok.
Senci, jel ima oteklinu na nozi? Moj mali jos uvijek ima na desnoj finu oteklinu i crveno mu, a lijeva je bila prvi dan malo otecena i poslije ok. On nije imao temp a nisam mu ni preventivno davala nista. Stavljamo te obloge na nogu, valjda ce proci uskoro.
Venus, to je stvarno tesko za gledat kad znas da radis sve da pomognes a ne mozes… ja se uspijem iskulirati kad malog muci stomak pa neutjesno place dok sam sama…cim je mm kod kuce, nekako se krenem raspadati ali ga onda njemu dam i uzmem si predah. 2-3 puta sam plakala i ja s malim i to nikako nije bilo dobro jer je bio jos neutjesniji pa uvijek pokusavam ne dozvoliti si to…al to sam rekla da necu nakon prvog puta vec u bolnici ali ne mozes bas uvijek vladati
Aurora pokusala sam staviti sliku, al ne ide. Znam da tebi nije do sale, ali kaze iz ordinacije kod doktora: Mole se pacijenti koji su vec pronasli dijagnozu na Googlu da drugo misljene ne traze kod nas nego na Yahoo 😀 ovo sam neki dan vidjela pa sam se sjetila ayle
Nisam primjetila da su joj nogice natecene, bas kazem muzu da smo joj trebali izmjeriti da znamo. Ako i je, nije nista strasno, ne djeluju mi ogromno.
Sortiraj odgovore
Najstariji