Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jeja4
    22. Studeni 2019. 10:07

Kad ste nazvali pedijatra za prijavu bebe i narudzbu za prvi pregled. Isto pitanje i za ginekologa, za narucivanje na pregled?

nopobo
    22. Studeni 2019. 10:36

Jutro cure, evo nama malo drmavo prošla noć i večer, kako je bio jučer veliki dan za nju popodne mi je bila premorena i spavala cijelo popodne, a inače je podojim oko 9 pa tako zaspi i preselim je u krevetić gdje spava do 3-4 kako kada i tek se onda budi. Jok jučer sva kenjkava probudi se oko 11 pa daj cicu pa presvlači pa je stavim u krevetić pa plače pa opet na cicu, i tako, bobe uglavnom dok nisam popustila i stavila je u krevet kraj sebe pa je bio mir i na kraju smo uz par podoja (gdje zaspi na cici i ja zaspim s njom) spavali do 8 i pol... Jutros dok sam je presvlačila primjetila sam da u ustima gore desno skroz u kutu ima bijelu točkicu, proučila sam to koliko sam mogla obzirom da ne želim siliti dijete da drži usta otvorena, a na opip je to tvrdo (perem joj usta ujutro s mokrom gazom nataknutom na prst)... je moguće da je prvi zub u pitanju???? Ne znam šta drugo bi moglo biti, ona ima tek 7 tjedana....

Yopa
    22. Studeni 2019. 11:51

Hvala na savjetima❤️
    Jucerasnji rezime, spavanje do max sat vremena potom malo papanja. Sad kad obracam paznju skuzim koliko je lijen. Zaspe nakon 5 mta ss
    anja i normalno da se ne najede.
    Od 8-00 smo imali stansar ne epizode budenja, placa, papanja, presvlacenja da ni u ponoc nakon duga dva podoja izmedu kojih je bilonpresvlacenje zaspao skroz do tri sto mu je zasad rekord💪🏻
    Mislim da sam ga i ja unervozila jucer jer sam se zabrinula oko svega pa red suza red griznje savjesti, ali stvarno se ndm da nije u mom mlijeku problem. Ipak je ubolnici u jedan dan dobio 100g. I gotovo svaki podoj ima prljavu pelenu. Jedino sto me sad mozda brine i ne znam moze li i to biti uzrok ovome je da sam ja u tjedan dana izgubila sve trudnicke kile- trudim se jesti, ali sve je brzinski otislo, sad jel to normalno..

Yopa
    22. Studeni 2019. 11:56

Jeja4

Cure, koje ste rodile zadnje vrijeme, kad planirate van prvi puta s bebama? Ja jedva cekam sutra doma, dosta mi je ove buke i strke po bolnici i vec razmisljam o svijezem zraku?
    Osim toga, jeste doma nastavile nositi vir i ine uloske ili ste nastavile sa obicnim uloscima? Ovi virovi, kao da pelene imam, jos mi se i na rez od eepizotomije zalijepe pa me smeta

Ja sam i dalje na Vir i ne mogu zamisliti da stavim ista drugo 🙈 u bolnici sam koristila chico pa mi je dr rekao da izbjegavam ista osim ulozaka tipa vir jer kod drugih ulozaka zvog te neke plasticnosti cesce dode do infekcije reza.

• Noemi1
    22. Studeni 2019. 12:37

ayla

Noemi1

ayla

Venus

Sta je utihnulo 😭

Zene hrane bebice i uspavljivaju 😁 ja svoju okupala i ona se natezala jer nije kenjala 🙄🙄 i onda pokusaj da bi pa nikako i onda je zaspala od muke 😐

I mi imali kupanje 😀kak uvijek ogladni poslje kupanja 😂

Da bas ogladni, jedva doceka bocicu

Hahha da, bude nervoza dok ne dobije. Zato ja smuckam bocicu ugl prije kupanja pa onda odmah dam cim ga obucem 

lala3
    22. Studeni 2019. 12:44

Hi curke 😊
    Vidim uhvatila vas je euforija nove teme na forumu..
    Mi smo zasad super, spavamo, jedemo, kakimo 🤪, malo budni budemo i tako u krug.. Za ovih sedam dana je super bebica, ne ureklo se.. 
    Hvala curama koje su cestitale..
    Ja i dalje koristim vir uloske, odgovaraju mi, a nemam rez, tako da me nije strah da ce se zalijepiti..
    Yopa ja sam u trudnoci dobila 10 kg, na kraju zbog silne vode od pritiska, treci dan sam stala na vagu, ravno 10 je otislo odmah, a evo jutros sam opet stala na vagu i jos 2 manje, vjerovatno ta voda izlazi idalje... 
    Jos imam viska mlijeka 🙈, mogla bih jos jedno uporedo hraniti, prava sam 🐮... Jos tijelo nije skontalo da je ona mala i ne moze to sve da pojede, ali ipak je sreca sto mlijeko krene u potocima curiti 🙈, tako da se ne stvaraju kvrge.. 
    Haha suprug samo gleda u njih kolike su, a ne smije jadan ni da ih dotakne 😂

22. Studeni 2019. 12:56

Senci hahahaha ja sto god google pita sto ti je sad 😂😂😂 nezzz navikla sam ici viditi al vec znam sto ce pisati 😂😂😂😂
    Ja sam pedijatru isla cim smo dobili zdravstvenu onaj kartoncic da prijavim i dobili termin za mj dana nije neka guzva kod nas pa se moze,.. Ginekologu jos nisam isla 🙈🙈🙈 planirala prije 2 tj al nisam netrebam se najavljivati samo dode i to je to mislila ovaj tj al kako sam dobila nisam isla tako da cu najvjerojatnije za 2tj otici vec sam rekla muzu da uzme slobodno taj dan da mogu otici, cisto me i strah ici al moram da vidim jeli sve ok i da ga priupitam par pitanja jos od poroda mi stoje upitnici vese glave pa da ispitam.. 

october30
    22. Studeni 2019. 13:01

Mi isto imamo muke po dojenju... Na siki je svakih sat vremena, jedino je po noci ne budim pa je 2-3 sata izmedju dojenja... Ona aktivno sisa, bas da cujem da guta nekih 5 min, ostatak samo mrda i onda zaspe bez obzira kako je budila. Bila nam je opet patronazna, ima 40 gr manje nego u srijedu... Imamo dovoljno mokrih pelena 6-7, malo manje pokakanih 2-3 ali je stolica zlatnozuta

22. Studeni 2019. 13:45

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Venus

Sta je utihnulo 😭

Zene hrane bebice i uspavljivaju 😁 ja svoju okupala i ona se natezala jer nije kenjala 🙄🙄 i onda pokusaj da bi pa nikako i onda je zaspala od muke 😐

I mi imali kupanje 😀kak uvijek ogladni poslje kupanja 😂

Da bas ogladni, jedva doceka bocicu

Hahha da, bude nervoza dok ne dobije. Zato ja smuckam bocicu ugl prije kupanja pa onda odmah dam cim ga obucem

Ja dok je oblacim kazem muzu da ode napraviti bocicu i taman dok ja nju obucem a sad je postalo tesko jer se mrda tamo vamo i on napravi i krece hranjenje i otimanje kao da ce joj netko ukrasti 

luce35
    22. Studeni 2019. 13:58

october30

Mi isto imamo muke po dojenju… Na siki je svakih sat vremena, jedino je po noci ne budim pa je 2-3 sata izmedju dojenja… Ona aktivno sisa, bas da cujem da guta nekih 5 min, ostatak samo mrda i onda zaspe bez obzira kako je budila. Bila nam je opet patronazna, ima 40 gr manje nego u srijedu… Imamo dovoljno mokrih pelena 6-7, malo manje pokakanih 2-3 ali je stolica zlatnozuta

S tim cestim podojima ti navlaci mlijeko samo vodi racuna da ti isprazni sisu do samog kraja jer je masno mlijeko pri kraju. Ako uvijek stavljas na puniju sisu onda jede vodenastije mlijeko pa mozda zbog toga ne dobija. Kad ti se cini da je sisa skroz prazna, onako ko suha smokva 🤣🤣 nije prazna vec ima tog masnog mlijeka. Vise nutritivno vrijedi da to posise minut nego 5 minuta napunjenu sisu 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.