Moja se cura danas grci dosta, nisam jela nista drugacije nego proslih dana pa bas nemam s cim povezati. Doji uredno, kaki lijepe zute kakice al se grci strava. Neznam dal da uzmem neke kapi protiv grcica, sto se pokazalo najbolje?
Evo ja opet pisem, muz i ja na izmaku snaga, legli skupa s njom da cemo spavat popodne, taman usnuli i poce ona plakat. Grcila se sat ipo i plakala. Sad joj dala da doji i nakon sto je popila mrvu ja reko nek se smiri mslo i zaspe, dala joj dudu, ona odma izbacila dudu i izbljuvala i tu mrvu sto je popila. Otkad joj dajem Tiba kapi grcevo su minimalni, al danas je nes jace muci. I ta kaka kiselog mirisa i bljuje danas nakon svakog podoja... zabrinuta sam 😭
Nocas je dobro spavala pa nrzz jel moze tek danas utjecat kupus koji sam jela prije 24h i to 2-3 zlice kisrlog na salatu
https://plant.hr/proizvodi/bebe/tiba-kapi-grcevi-kod-beba/
Luce ove su nasoj pomogle... osim danas
Al se taman iskakila pa cu vidit oce se sta smirit sad
Sad je opet dojila, smirila se, i rutnila ko velika, i dzabe, opet sekund iza bljuv i izbaci saku bljuvotine bar van
😭
Cure, koje ste rodile zadnje vrijeme, kad planirate van prvi puta s bebama? Ja jedva cekam sutra doma, dosta mi je ove buke i strke po bolnici i vec razmisljam o svijezem zraku?
Osim toga, jeste doma nastavile nositi vir i ine uloske ili ste nastavile sa obicnim uloscima? Ovi virovi, kao da pelene imam, jos mi se i na rez od eepizotomije zalijepe pa me smeta
savjet; danas nam je bila patronaza i malac je dobio samo 30g u 3 dana. Ja imam osjecaj da on dobro vuce jedino sto sam primjetila da kratko sisa i odma zaspe. Doslovno 10 minuta. Prijasnjih dana bi po danu duze sisao i spavao do 2h u svom kreveticu, po noci nema sanse da spava u svom krevetu- nego uz mene i svakih pola sata se budi i onda kratko papa i opet zaspe.
Ne znam kako da ga potaknem da vise i duze jede..
Isto tako- ima duge noktice i stalno je rukama oko lica, a patronazna je rekla da mi ne sisam nokticee do mjesec dana sto je meni neshatljivo jer se jadnicak cijeli izgrebe. Kako ste vi s time?
Ja nisam prvih mj dana rizala nokte jer su se sami otkidali a bili su veliki al su pucali
Da, kao listaju se prvih mj dana. Meni u bolnici sestre rekle da se kao ti nokti trose. Al nisam htjela si on to po licu trosi 🙁
Moja se je grebala i evo uvjek se ogrebe pa makar ih ja svaki dan rizala al ona uvjek nade negdi di grebka i ogrebe se i tu pomoci nema, rukavice sam trazila nigdi nisam mogla naci i onda nadem u zg i platim ih 70kn one men nekako pre uske
E pa zato ja isturpijam jos noktice nakon rezanja. One coskove noktica pogotovo
A i ja cu probati nesto iskombibirati
Probaj, nece ti se onda moc grebat. Al mom ful brzo rastu nokti, svaka 4dana kontam da rezem
Jel vam ikad bebina kakica mijenja miris? Dosad je stalno bilo isto, onako blago…
a danas dva puta malo zelenkastije/narancaste boje i ima jaci neki kiseli miris-sirasti 😬🥶
Isto mi malo vise i bljuca od jucer nakon hranjenja…
Jel moguce da je utjecao kiseli kupus kojeg sam jucer pojela par zlica uz rucak na salatu? 😅
Da, sumnjam da je to utjecalo. Moj je na adu pa mijenja i miris i boju i konzistenciju 🤷
Evo naš UZV kukova danas trajao punih 30 sekundisve ok kaže pedijatrica. Mislim super da ne muče bebu duže al nisam uvjerena u tih 30 sekundi al ok. Venus ja kad sam jela kiseli kupus moja je bila turbo nesretna i imala grčeve, mučila se prditi i kakati i od onda nema više kiselog kupusa na mom meniju, tako da je moguće da ti je od toga. Osim toga reagirala mi je još na pečeni krumpir i pečeni batat, drugo nisam primjetila a jela sam i brokulu i kelj i cvjetaču i zobene, sve neke namirnice koje mene inače malo napuhnu ali njoj su ok. Grahorice nisam jela jer ih ni inače ne jedem baš, a agrume niti još nisam uvela natrag u svoju prehranu iako mi jako fali limun i mandarina, 10 godina sam natašte pila pola litre mlake vode s limunom i sad sam izgubljena bez toga… planiram sačekati dok ne napuni 2 mjeseca pa onda polako uvesti
Meni je za 30sec dijagnosticirala da ima prijelazni oblik, nemoj se sekirat. Oni to odmah vide. To im je posao 😊 sigurno je sve dobro
Rukavica ima u Pepcu... Roza i bijele... Mojoj su bili bas dugacki noktici cim se rodila imala je francusku manikuru, s vremenom su sami se skratili, ostalo jo samo na palcu i malom prstu.. A rukavice nema sanse da joj ostanu na rukama jer stalno nesto radi s njima i trpa ih u usta
Jeja ja sam doma presla na Jessa uloske, u bolnici sam chicco koristila. Mi smo doma 15 dana, samo jednom izisle jer kisa i vjetar neprestano. Sutra cemo ako ne padne opet.
Nakon 15 dana je sasvim ok izvest na svjezi zrak 15-20 minuta pa svakim danom produzit setnju
Sortiraj odgovore
Najstariji