Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    20. Studeni 2019. 22:22

Hvala Ayla, jucer je vagali, 4100g, rodjena s 3010, izasla s 2969 ☺️
    Idemo ovih dana i privatno snimit kukice u nadi da se napokon rijesimo ovog sirokog povijanja, i moramo pedijatru, nismo jos odlucili kome cemo 😅

20. Studeni 2019. 22:38

Venus

Hvala Ayla, jucer je vagali, 4100g, rodjena s 3010, izasla s 2969 ☺️
    Idemo ovih dana i privatno snimit kukice u nadi da se napokon rijesimo ovog sirokog povijanja, i moramo pedijatru, nismo jos odlucili kome cemo 😅

Ooo super napreduje, samo neka nastavi tako.. To bas patnja kad si u vecem gradu pa nezz di bi a ja nemam izbora pa mi lakse znam da to sto imam to mi sto mi

Venus
    20. Studeni 2019. 23:22

Hvala ♥️
    Je bome nije lako odabrati pedijatra kad dobijes par preporuka il kad je pola preporuka za privatnike pa vazes opcije 😂

teresita
    20. Studeni 2019. 23:55

Pozzz cure, malo pišem al čitam na dnevnoj bazi😉😉
    Moj djecak je odličan, samo dojim, dobio 1kg u mjesec dana, bogu hvala nemamo grceve, koristimo biogaju sa vitaminom D, noću potegne i 4 sata sna, ono jedino što nas muči je hemoglobin koji je nizak zbog rh imunizacije u trudnoći, dobio je sirup koji pijemo no za sad nema , tipkamo se i dalje 😍😍

teresita
    20. Studeni 2019. 23:56

teresita

Moj djecak je odličan, samo dojim, dobio 1kg u mjesec dana, bogu hvala nemamo grceve, koristimo biogaju sa vitaminom D, noću potegne i 4 sata sna, ono jedino što nas muči je hemoglobin koji je nizak zbog rh imunizacije u trudnoći, dobio je sirup koji pijemo no za sad nema pomaka, kontrole krvi su svakih 7 dana , tipkamo se i dalje 😍😍

teresita
    20. Studeni 2019. 23:59

Htjela sam napisati da nema pomaka pa nisam znala kako urediti post, evo sad 3 za redom 😰😰😂😍

21. Studeni 2019. 00:08

Venus

Hvala ♥️
    Je bome nije lako odabrati pedijatra kad dobijes par preporuka il kad je pola preporuka za privatnike pa vazes opcije 😂

Pa da to je problem najveci

21. Studeni 2019. 00:09

teresita

Moj djecak je odličan, samo dojim, dobio 1kg u mjesec dana, bogu hvala nemamo grceve, koristimo biogaju sa vitaminom D, noću potegne i 4 sata sna, ono jedino što nas muči je hemoglobin koji je nizak zbog rh imunizacije u trudnoći, dobio je sirup koji pijemo no za sad nema , tipkamo se i dalje 😍😍

Dobrodosla natrag 😍😍

• sreca
    21. Studeni 2019. 00:48

Heej cure,cula sam da ima nova grupa pa da se javim i zavirim😁 
    Ja i moja curka smo uglavnom dobro. Dns smo mjesec dana napunili. Ima loših dana/noci  a i ovih dobrih.  Malo se mucimo sa grcevima al nadam se I to će brzo proći. 

21. Studeni 2019. 01:26

sreca

Heej cure,cula sam da ima nova grupa pa da se javim i zavirim😁
    Ja i moja curka smo uglavnom dobro. Dns smo mjesec dana napunili. Ima loših dana/noci a i ovih dobrih. Malo se mucimo sa grcevima al nadam se I to će brzo proći.

Samo dodi, ovdje ionako postao pustoš pa nek si se javila 🤗🤗 ajmee vec kao da si jucer pisala da ides roditi bas vrijeme leti... Jos 2 mj i trebali bi kao proci, ma brzo ce to 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.