Hvala Ayla, jucer je vagali, 4100g, rodjena s 3010, izasla s 2969 ☺️
Idemo ovih dana i privatno snimit kukice u nadi da se napokon rijesimo ovog sirokog povijanja, i moramo pedijatru, nismo jos odlucili kome cemo 😅
Hvala Ayla, jucer je vagali, 4100g, rodjena s 3010, izasla s 2969 ☺️
Idemo ovih dana i privatno snimit kukice u nadi da se napokon rijesimo ovog sirokog povijanja, i moramo pedijatru, nismo jos odlucili kome cemo 😅
Ooo super napreduje, samo neka nastavi tako.. To bas patnja kad si u vecem gradu pa nezz di bi a ja nemam izbora pa mi lakse znam da to sto imam to mi sto mi
Hvala ♥️
Je bome nije lako odabrati pedijatra kad dobijes par preporuka il kad je pola preporuka za privatnike pa vazes opcije 😂
Pozzz cure, malo pišem al čitam na dnevnoj bazi😉😉
Moj djecak je odličan, samo dojim, dobio 1kg u mjesec dana, bogu hvala nemamo grceve, koristimo biogaju sa vitaminom D, noću potegne i 4 sata sna, ono jedino što nas muči je hemoglobin koji je nizak zbog rh imunizacije u trudnoći, dobio je sirup koji pijemo no za sad nema , tipkamo se i dalje 😍😍
Moj djecak je odličan, samo dojim, dobio 1kg u mjesec dana, bogu hvala nemamo grceve, koristimo biogaju sa vitaminom D, noću potegne i 4 sata sna, ono jedino što nas muči je hemoglobin koji je nizak zbog rh imunizacije u trudnoći, dobio je sirup koji pijemo no za sad nema pomaka, kontrole krvi su svakih 7 dana , tipkamo se i dalje 😍😍
Htjela sam napisati da nema pomaka pa nisam znala kako urediti post, evo sad 3 za redom 😰😰😂😍
Hvala ♥️
Je bome nije lako odabrati pedijatra kad dobijes par preporuka il kad je pola preporuka za privatnike pa vazes opcije 😂
Pa da to je problem najveci
Moj djecak je odličan, samo dojim, dobio 1kg u mjesec dana, bogu hvala nemamo grceve, koristimo biogaju sa vitaminom D, noću potegne i 4 sata sna, ono jedino što nas muči je hemoglobin koji je nizak zbog rh imunizacije u trudnoći, dobio je sirup koji pijemo no za sad nema , tipkamo se i dalje 😍😍
Dobrodosla natrag 😍😍
Heej cure,cula sam da ima nova grupa pa da se javim i zavirim😁
Ja i moja curka smo uglavnom dobro. Dns smo mjesec dana napunili. Ima loših dana/noci a i ovih dobrih. Malo se mucimo sa grcevima al nadam se I to će brzo proći.
Heej cure,cula sam da ima nova grupa pa da se javim i zavirim😁
Ja i moja curka smo uglavnom dobro. Dns smo mjesec dana napunili. Ima loših dana/noci a i ovih dobrih. Malo se mucimo sa grcevima al nadam se I to će brzo proći.
Samo dodi, ovdje ionako postao pustoš pa nek si se javila 🤗🤗 ajmee vec kao da si jucer pisala da ides roditi bas vrijeme leti... Jos 2 mj i trebali bi kao proci, ma brzo ce to 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji