Marina na temelju toga da se tvoja beba rodila s 2800-2900 tako nesta nesjecam se. Trebala bi najmanje s 9mjs imati 7200g. Tako da ona je u redu!!! I super je! Nit je kost i koza nit ima slaufe. Taman znaci taman. Za pozelit.
Cure, znate li gdje ima kupiti podbradak (ili kako ga zovete u svom kraju :-) ) s rukavima? Ima li možda DM ili Pepco?
Cure, znate li gdje ima kupiti podbradak (ili kako ga zovete u svom kraju :-) ) s rukavima? Ima li možda DM ili Pepco?
Kik
Ayla to ti podrugljivo????
Neee, nedaj Boze nisam mecala zareze pa nisi skuzila sto hocu reci, nap sam da se ti brines, a da ja u to ne obadiram i da sam bezobrazna nebi ti svaki put odg na tvoja pitanja zaobisla bi ih
Ja sam u kiku jedino nasla bez rukava u dm nisam ni nasla al ih ima inace 🙄
Ok, cure, tenks! Sutra ću prvo do DM jer mi je najbliži pa ćemo vidit dalje.
Ima dm, mi smo tamo kupili😉. Ja to zovem kabanica za jelo😁
Treba mi ta kabanica pod hitno. Nije mi problem prati robu nego je u fazi da ne voli da mu se oblači išta preko glave pa koliko se usvinji, da bar ne moram sto puta dnevno slušati njegove proteste.
Ima dm, mi smo tamo kupili😉. Ja to zovem kabanica za jelo😁
Treba mi ta kabanica pod hitno. Nije mi problem prati robu nego je u fazi da ne voli da mu se oblači išta preko glave pa koliko se usvinji, da bar ne moram sto puta dnevno slušati njegove proteste.
Pricaj mi, tocno takvo dijete ja imam nekada 4,5 puta dnevno treba presvlaciti jer eto ona odluci da bi se mogla obrisati od sebe, pa kihne a taman joj stavim u usta kasicu 😂
Sve ok cure 😘
Upravo zaspala pa imam pola sata vremena za kavu i da joj ručak spremim (pire , špinat i riba )
Ma ne znam vise ni sama , cura mi jako malo jede . A tu čitam vaši sve tamane i to po 200 😂 i ja bi da tako i ona jede i zato se stalno opterećujem.
Dobiva na težini al sporo.
Evo jučer jela i sva se zaprljala tako da smo morale bas kupanje a u zadnje vrijeme neda glavu prati ....nebi ju htjela stalno trpat mlijekom.
Kod pedijatra nismo bili od njezinog 4 mjeseca , sad 27.imamo kontrolu pa ću vidjeti
Sortiraj odgovore
Najstariji