Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila12
    18. Svibanj 2020. 17:05

Emax kad se to desi samo odvedes bebu na svjetlo i pogledas zjenice ako su se smanjile i obje su iste sve je u redu. I da je potres mozga beba bi odma povratili i to u mlazovima. Ovak moze malo bljuckat/ povracat. Znam jer je frendica imala situaciju i tako su joj rekli u bolnici.
    Svima se moze desiti. Zato im i je najsigurnije na podu, tamo se bacaju svako malo na glavu ali im nece nista biti. I ja sam panicar. Propuzala je i posjela se i onda tak sjedni i ravno na glavu celo i nos udari od parket i to tako jako opali i cuje se uff. A nemos bit svake sekunde pokraj nje. Odem oprat ruke ona si sjedne i padne ubrzo ak se ne drzi za nest.
    Emax kako ti je pao, mislim na koji dio glave? 😢 jeste bili u bolnici? Sve ok? ❤️❤️😘

18. Svibanj 2020. 17:36

Marina111

Ja sam žumanjak ubacila u doručak
    A cjelo jaje ću uvesti kroz palačinke

A cim dajes i koliko zumanjka dajes 

• Jeja4
    18. Svibanj 2020. 20:17

Emax

Normalno se ponaša, sjedi igra se, jeo je i smijao se i plesao sve kao i uvijek evo ga sad zaspao a ja ne mogu sebi da dodjem taj osjecaj straha panike boli ne znam ni ja čega i onda kad te to popusti i da osjecaj kako sam mogla to dopustit najgora sam mama na svijetu

meni je starija zveknula s kauca kad je imala 4,5 mj, nista nije bilo, vise sam ja plakala i tresla se. vrte se ko zvrkici, ja sam na sekund skrenula pogled i eto. nismo isli nikuda, malo popratis ponasanje i to je to

• Jeja4
    18. Svibanj 2020. 20:21

Doris3101

Vama koje ste u erste, jel sjela naknada prvo 2000? Jel ide u 2 djela? 🤦‍♀️

meni sve odjednom

• Jeja4
    18. Svibanj 2020. 20:38

javite da li je tko dobio drugih 6 mj 5660 kn, jel to zazivjelo

LollyBB
    18. Svibanj 2020. 21:43

Jeja4

javite da li je tko dobio drugih 6 mj 5660 kn, jel to zazivjelo

Meni je sjelo toliko, dakle, zaživilo je. :)

LollyBB
    18. Svibanj 2020. 21:46

Emax, nadam se da je sve ok s bebom. Koliko god stresno bilo, događa se. Ja sam sjedila pokraj svog na podu, krenuo puzati i puf, glavom lupio od parket. Nesiguran je još i klimav, a ja sjedim kraj njega i lupi se. Zaplakao i uskoro se smirio.
    Manich, drago mi je da si se javila. Ja isto jedva stižem jedva pročitati šta ima, a kamoli pisati, ali drago mi je vidjeti da je ona "stara" ekipa tu s vremena na vrijeme. :)

Emax
    18. Svibanj 2020. 21:57

Cure ❤️❤️❤️❤️
    Nismo isli kod doktora jer se ostatak dana sasvim normalno ponašao spavao je igrao se smijao sve bez problema Bogu hvala i onda smo jos isli setat kad je mm dosao sa posla i sve ok sad spava a i ja cu odmah jer sam danas isplakala suza i suza tako me glava boli jedva cekam zaspati i sad sam ga stavila u krevetac koji je uz nas krevet a eto nije se dalo jutros je zaspao i ja ga ostavim na krevetu i inace ga ostavljam i zatrpan i sve a puštam mu uvijek zvuk kiše na laptopu pored kreveta i ja mislim da se probudio poceo se igrat valjati ugledao laptop pokušao do njega (krevet je bas veliki a on je bio na drugom kraju uz krevetic i puzao do druge strane) i sreca da je pokušao dohvatit laptop jer ga je pri padu zatvorio i to mu je ublazilo malo pad, pao je na stomak ja mislim na koljena jer sam na jedno vidjela crnu flekicu i ja sam cula udar i plac i u sekundi sam se tu nasla al vec je bio na podu 🤦‍♀️🥺

18. Svibanj 2020. 22:04

Emax

Cure ❤️❤️❤️❤️
    Nismo isli kod doktora jer se ostatak dana sasvim normalno ponašao spavao je igrao se smijao sve bez problema Bogu hvala i onda smo jos isli setat kad je mm dosao sa posla i sve ok sad spava a i ja cu odmah jer sam danas isplakala suza i suza tako me glava boli jedva cekam zaspati i sad sam ga stavila u krevetac koji je uz nas krevet a eto nije se dalo jutros je zaspao i ja ga ostavim na krevetu i inace ga ostavljam i zatrpan i sve a puštam mu uvijek zvuk kiše na laptopu pored kreveta i ja mislim da se probudio poceo se igrat valjati ugledao laptop pokušao do njega (krevet je bas veliki a on je bio na drugom kraju uz krevetic i puzao do druge strane) i sreca da je pokušao dohvatit laptop jer ga je pri padu zatvorio i to mu je ublazilo malo pad, pao je na stomak ja mislim na koljena jer sam na jedno vidjela crnu flekicu i ja sam cula udar i plac i u sekundi sam se tu nasla al vec je bio na podu 🤦‍♀️🥺

Kazu da je najgori prvi pad, moja je stvarno 100 puta udarila glavom od pod al nije plakala nikada jedino kada padne u kreveticu al sad i bas nije toliko u njemu osim kada ide spavati.. Bitno da je sve super, bit ce jos padova ne bediraj se sve ce to biti dobro 😁

• Marina111
    18. Svibanj 2020. 22:27

Žumanjak sam joj ujutro u doručak stavila , al joj se nije bas svidjelo i povracal je kasnije . Tako da ću sad prvo dati blitvu i špinat a onda ću ponovno probati 
    Dal ste još na 2 kruta ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.