Manich, bome zazivjelo ovdje kako si se vratila😁.
Marina, djelujes mi dosta opterecena time sto i koliko bebe papaju. Jel ima neki poseban razlog? Nadam se da me ne shvacas krivo, ali vidim da te to dosta brine zato pitam.
😂😂😂😂😂 Nek se ona nama vratila napokon cisto mi i falilo s njom pisati 🥰🥰 i ja primjetih al se zena brine ja ne koliko hoce hoce ako nece kruti obrok ima mljeka njega hoce 😂😂
Hihi nasa Ayla nasmijala sam se na tvoje postove toliko puta da sam se i upiskila dok sam bila okruglica haaha. Aurora e nek je zazivjelo i treba da se tipkamo..
A drugo djete …..NEMA ŠANSE 🤣🤣🤣
Hahahah slatko mi ovo kad kazete sa nebi drugo.. I ja sam to rekla dok sam bila u trudovima i vristala od bolova.. Sjecam se ko jucer da sam nakon puna 3 dana rekla da zelim jos jedno i da bi bez jebemti to odradila jer tako prodje sve i zaboravis bolove i pamtis samo srecu koju osjetis kad ti daju to malo cudo koje si stitila 9 mj u stomaku. No dobro kuzim da nije isto nama koje smo prosle bez pucanja i rezanja.. 😌😁 Nedavno mi je bilo jakoo dosadno pa sam do 2h u noci citala stari forum gdje je bila moja provokacija sa turskim sjedom drugi dan nakon poroda hahha.. Ljepa vremena. 🤣😊
Sve ok cure 😘
Upravo zaspala pa imam pola sata vremena za kavu i da joj ručak spremim (pire , špinat i riba )
Ma ne znam vise ni sama , cura mi jako malo jede . A tu čitam vaši sve tamane i to po 200 😂 i ja bi da tako i ona jede i zato se stalno opterećujem.
Dobiva na težini al sporo.
Evo jučer jela i sva se zaprljala tako da smo morale bas kupanje a u zadnje vrijeme neda glavu prati ….nebi ju htjela stalno trpat mlijekom.
Kod pedijatra nismo bili od njezinog 4 mjeseca , sad 27.imamo kontrolu pa ću vidjeti
Ako je beba zadovoljna ne moras se brinuti, neka sporo dobivaju na kilazi jer i oni se sada krecu i trose kalorije, moja se u hodalici toliko izmori da je to cudo, isto ko kad je bila mala u baby gym se znala za sat vremena toliko izmoriti da bi zaspala u njemu a konstantno joj rade i ruke i noge i onda se okrecu i to ih izmori kao i puzanje.. Tako da vidit ces sada sto ce ti reci mozda da vise pita dnevno dajes kasicu 🤷♀️
Manich, bome zazivjelo ovdje kako si se vratila😁.
Marina, djelujes mi dosta opterecena time sto i koliko bebe papaju. Jel ima neki poseban razlog? Nadam se da me ne shvacas krivo, ali vidim da te to dosta brine zato pitam.
😂😂😂😂😂 Nek se ona nama vratila napokon cisto mi i falilo s njom pisati 🥰🥰 i ja primjetih al se zena brine ja ne koliko hoce hoce ako nece kruti obrok ima mljeka njega hoce 😂😂
Hihi nasa Ayla nasmijala sam se na tvoje postove toliko puta da sam se i upiskila dok sam bila okruglica haaha. Aurora e nek je zazivjelo i treba da se tipkamo..
😂😂😂😂😂 Sjecam se kada smo se dop do 2,3 ujutro ee to su bila vremena 😊
Nego kada ce te uvoditi finger food, i dali ima jos miksate sve?
Dajem ja njoj 3 obroka ( voće i zitarice , meso povrce , i cokolino )
Ma to su muke kad ju idem hranit . Jedva da i to pojede .
Ja nešto miksam , nešto gnjecim vilicom .
Čekam da uvedem jaje pa ću probati finger food. Makar joj skuham mrkvu i dam da sama jede”
Cure, znate li gdje ima kupiti podbradak (ili kako ga zovete u svom kraju :-) ) s rukavima? Ima li možda DM ili Pepco?
Ja kupila u mulleru
Podbradak sa rukavima je imao pepco . Ja sam kupila bez rukava al čim joj da stavim ga liže i gura u usta takvo da ga opće ne koristimo
Sortiraj odgovore
Najstariji