Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Svibanj 2020. 14:46

Marina111

Podbradak sa rukavima je imao pepco . Ja sam kupila bez rukava al čim joj da stavim ga liže i gura u usta takvo da ga opće ne koristimo

I ja sam uzela bez rukava i to s nekim medom a njega hoce pojesti 😂😂😂

20. Svibanj 2020. 14:48

Marina111

Dajem ja njoj 3 obroka ( voće i zitarice , meso povrce , i cokolino )
    Ma to su muke kad ju idem hranit . Jedva da i to pojede .
    Ja nešto miksam , nešto gnjecim vilicom .
    Čekam da uvedem jaje pa ću probati finger food. Makar joj skuham mrkvu i dam da sama jede”

Moja previse zvinjla okolo umjesto da jede normalno, samo promatra a sve je vec vidjela al mora ona opet 😂😂😂 ja sam ponudila brokulu ali je nece 🤯🤯 neznam sto bi jos moglo a da joj se ne zaleti 😖😖 ja sve miksam mogla bi probati gnjeciti i staviti vise vode da joj bude vodenastije i da tako proba 🤷‍♀️

20. Svibanj 2020. 14:50

Marina111

POmaze vam tko sa klincima ?
    Imate 5 minuta za sebe 🤣

Imam vrijeme kada ona spava 😂😂 muz pomaze koliko moze al sam ga sada pritisnula da mi vise pomaze, svekrva ona bi pomogla al ne zelim njezinu pomoć, majka dode pa se s njom igra i sestra a brat dode na 5 min i veli ode ja moram ici 😂😂😂 

• Noemi1
    20. Svibanj 2020. 15:03

ayla

Marina111

Čekam da uvedem jaje pa ću probati finger food. Makar joj skuham mrkvu i dam da sama jede”

Moja previse zvinjla okolo umjesto da jede normalno, samo promatra a sve je vec vidjela al mora ona opet 😂😂😂 ja sam ponudila brokulu ali je nece 🤯🤯 neznam sto bi jos moglo a da joj se ne zaleti 😖😖 ja sve miksam mogla bi probati gnjeciti i staviti vise vode da joj bude vodenastije i da tako proba 🤷‍♀️

Mozes bananu, ja sam jucer dala pecenu jabuku i peceni batat, nedavno sam dala i mrkvu kuhanu da proba. Al on to gnjeci rukama 😂 dam mu nekad i smokic i keksice lino. I rizine krekere isto. Al najcesce miksam kasice. Nesto gnjecim, a nekad ostavim komadice pa pojede 5 zlica, pa smiksam, pa pojede 250g 😂😂😂😂

20. Svibanj 2020. 15:09

Noemi1

ayla

Marina111

Mozes bananu, ja sam jucer dala pecenu jabuku i peceni batat, nedavno sam dala i mrkvu kuhanu da proba. Al on to gnjeci rukama 😂 dam mu nekad i smokic i keksice lino. I rizine krekere isto. Al najcesce miksam kasice. Nesto gnjecim, a nekad ostavim komadice pa pojede 5 zlica, pa smiksam, pa pojede 250g 😂😂😂😂

😂😂😂😂😂 Ja nisam pametna vise sto napp a trebala bi vec lagano s komadicima krenuti 🤯🤯 ti si davala komorac? 

20. Svibanj 2020. 15:10

I da bananu sam joj vec davala uz kasicu ona se fino namrstila i izbacila van 😂😂😂

Mila12
    20. Svibanj 2020. 15:49

Ja imam fora da mi sjedni u krilu  i gleda kroz prozoor aute ljude bicikliste i tak. imamo velike bas prozore od poda pa skoro do stropa. I onda tak gleda i papa. Pa mi se ne baca okolo. Ali zeli bas jest, naljuti se ako kasnim sa zlicom u usta haha. Danas smo piletinu mrkvu i rizu papali. Bude navecer malo dobila kruske i sljive, valjda ju nece odmah poterat 🤣

Mila12
    20. Svibanj 2020. 15:50

Meni ju nema tko cuvat ona i ja smo same vecinim jer mm radi vani. Ali sad je bio na par mjs ovdje.b  kad je tu i kuha mi i cuva ju i vodi van i svast nesta. I skupa ju hranimo i sve mi pomogne sto treba. A kad ga nema jao meni 😂

LollyBB
    20. Svibanj 2020. 16:15

Cure, kupila kabanicu s rukavima u DM, e sad ćemo vidjeti. Nek mrlja, nadjačat ću ga kabanicom. 
    Ja za sada sve miksam. Tu i tamo se neki komadičak provuče pa mu vidim na faci da mu nije pravo, ko da će se zbljuvati.  Jede dobro. Nisam žurila s uvođenjem više kašica. Odnedavno je na dvije, a napunio 8 mj. Pustila sam da se polako navikava. Imat će vremena cijeli život jesti. U početku je to ionako išlo po žličicu-dvije dnevno. Pratim žene u onoj fejs grupi o domaćim kašicama pa vidim da neke bebe jedu krupne komade bez problema, a druge nema šanse. Jednom hoće. Neću valjda do faksa miksati. 
    Šta se tiče pomoći, prije korone sam bila solo cijelo vrijeme jer muž dosta radi i putuje. Sad radi od doma i pomaže mi, ali opet imam posla preko glave. Do navečer sam crkotina.

• Marina111
    20. Svibanj 2020. 16:34

Evo moj 5 minuta 😂 curka je zaspala. 
    Ja sam joj dala i kuhanu jabuku pa si je stavljala u usta . Znam joj meso natezati i sama si ga uzima i stavlja. Isto smokice jede sama , kekse. Bas me zanima sto će pedijatrica reci . Imam ja vagu pa je vazem , ima 7,61 i duga je negdje 73 ako ne i vise. Ja moram svoju Počet ucit na komadiće jer ko će je hranit u jaslicama. Ayla potpisujem za svekrivu 🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.