Dajem ja njoj 3 obroka ( voće i zitarice , meso povrce , i cokolino )
Ma to su muke kad ju idem hranit . Jedva da i to pojede .
Ja nešto miksam , nešto gnjecim vilicom .
Čekam da uvedem jaje pa ću probati finger food. Makar joj skuham mrkvu i dam da sama jede”
Moja previse zvinjla okolo umjesto da jede normalno, samo promatra a sve je vec vidjela al mora ona opet 😂😂😂 ja sam ponudila brokulu ali je nece 🤯🤯 neznam sto bi jos moglo a da joj se ne zaleti 😖😖 ja sve miksam mogla bi probati gnjeciti i staviti vise vode da joj bude vodenastije i da tako proba 🤷♀️
Mozes bananu, ja sam jucer dala pecenu jabuku i peceni batat, nedavno sam dala i mrkvu kuhanu da proba. Al on to gnjeci rukama 😂 dam mu nekad i smokic i keksice lino. I rizine krekere isto. Al najcesce miksam kasice. Nesto gnjecim, a nekad ostavim komadice pa pojede 5 zlica, pa smiksam, pa pojede 250g 😂😂😂😂
😂😂😂😂😂 Ja nisam pametna vise sto napp a trebala bi vec lagano s komadicima krenuti 🤯🤯 ti si davala komorac?
Nisam, on ide kao nakon 1omj, ak pratis tablice. Al kupila sam ga jucer, pa cu dat za par dana 😅
Kako a tamo u grupi na fb ide i sa 6mj
Gris proizvod od line
Neznam nisam vidjela ja koristim pir griz i onaj bebe griz
Dajem ja njoj 3 obroka ( voće i zitarice , meso povrce , i cokolino )
Ma to su muke kad ju idem hranit . Jedva da i to pojede .
Ja nešto miksam , nešto gnjecim vilicom .
Čekam da uvedem jaje pa ću probati finger food. Makar joj skuham mrkvu i dam da sama jede”
Moja previse zvinjla okolo umjesto da jede normalno, samo promatra a sve je vec vidjela al mora ona opet 😂😂😂 ja sam ponudila brokulu ali je nece 🤯🤯 neznam sto bi jos moglo a da joj se ne zaleti 😖😖 ja sve miksam mogla bi probati gnjeciti i staviti vise vode da joj bude vodenastije i da tako proba 🤷♀️
Mozes bananu, ja sam jucer dala pecenu jabuku i peceni batat, nedavno sam dala i mrkvu kuhanu da proba. Al on to gnjeci rukama 😂 dam mu nekad i smokic i keksice lino. I rizine krekere isto. Al najcesce miksam kasice. Nesto gnjecim, a nekad ostavim komadice pa pojede 5 zlica, pa smiksam, pa pojede 250g 😂😂😂😂
😂😂😂😂😂 Ja nisam pametna vise sto napp a trebala bi vec lagano s komadicima krenuti 🤯🤯 ti si davala komorac?
Nisam, on ide kao nakon 1omj, ak pratis tablice. Al kupila sam ga jucer, pa cu dat za par dana 😅
Kako a tamo u grupi na fb ide i sa 6mj
A ne znam, ja sam gledala na onoj app. Nisam u toj grupi na fejsu
Ayla, ja dajem svom komorac i to sam mu uvela prije nekih mjesec dana. Ne dajem onaj zeleni dio nego bijeli. Iako ima dosta specifican okus, voli ga. I ne stavljam ga bas puno nego onako da da okus i da pomogne probavi.
Ma da i ja sam vrlo malo stavila bila tek toliko
Evo naručila kolica , nadam se da će poslužiti :). Čekam da se curka probudi i idemo papati ;). I ja sam svojoj stavljala u povrće voće al vise ne . Nekako mi pojede teškom mukom 😂😂😂. Komorac nisam dala jer mi to opće ne jedemo . Danas će papati riži , blitvu , mrkvu i bjelo.
Moja je dojena. I kak da ja griz njoj pravim s vodom ili?
Pa da, mozes s vodom. Imas i bebimil gris koji se mijesa s vodom (al sadrzi mlijeko u prahu), pa sad ne znam hoces to davat. Mozes s izdojenim mlijekom pravit obican gris.
Milla, mozes s vodom. Meni je ok taj gris…ja sam ga tako jela kad sam mlijeko izbacila i ukusan je. Obican griz sam kupila. A koliko sam upucena, svoje mlijeko ne bi trebala prokuhavati pa ne mozes na svom mlijeku napraviti griz.
Da, moze ga umutit naknadno. I kad s adom pravis, isto se kasnije doda, jer se ne smije prokuhavat.
I tako ga neces samog davati nego s vocem… ja sam ga jela s bananom i malinama…super je😊. Ako prokuhavas voce, mozes u toj vodi i griz skuhati
Ja dajem cisti gris, tj s adom. Al cure u grupici su svasta kombinirale. Najbolje prolazi kombinacija gris jabuka i borovnice 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji