Normalno se ponaĆĄa, sjedi igra se, jeo je i smijao se i plesao sve kao i uvijek evo ga sad zaspao a ja ne mogu sebi da dodjem taj osjecaj straha panike boli ne znam ni ja Äega i onda kad te to popusti i da osjecaj kako sam mogla to dopustit najgora sam mama na svijetu
meni je starija zveknula s kauca kad je imala 4,5 mj, nista nije bilo, vise sam ja plakala i tresla se. vrte se ko zvrkici, ja sam na sekund skrenula pogled i eto. nismo isli nikuda, malo popratis ponasanje i to je to
Vama koje ste u erste, jel sjela naknada prvo 2000? Jel ide u 2 djela? đ€Šââïž
meni sve odjednom
javite da li je tko dobio drugih 6 mj 5660 kn, jel to zazivjelo
Meni je sjelo toliko, dakle, zaĆŸivilo je. :)
Emax, nadam se da je sve ok s bebom. Koliko god stresno bilo, dogaÄa se. Ja sam sjedila pokraj svog na podu, krenuo puzati i puf, glavom lupio od parket. Nesiguran je joĆĄ i klimav, a ja sjedim kraj njega i lupi se. Zaplakao i uskoro se smirio.
Manich, drago mi je da si se javila. Ja isto jedva stiĆŸem jedva proÄitati ĆĄta ima, a kamoli pisati, ali drago mi je vidjeti da je ona "stara" ekipa tu s vremena na vrijeme. :)
Cure â€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïž
Nismo isli kod doktora jer se ostatak dana sasvim normalno ponaĆĄao spavao je igrao se smijao sve bez problema Bogu hvala i onda smo jos isli setat kad je mm dosao sa posla i sve ok sad spava a i ja cu odmah jer sam danas isplakala suza i suza tako me glava boli jedva cekam zaspati i sad sam ga stavila u krevetac koji je uz nas krevet a eto nije se dalo jutros je zaspao i ja ga ostavim na krevetu i inace ga ostavljam i zatrpan i sve a puĆĄtam mu uvijek zvuk kiĆĄe na laptopu pored kreveta i ja mislim da se probudio poceo se igrat valjati ugledao laptop pokuĆĄao do njega (krevet je bas veliki a on je bio na drugom kraju uz krevetic i puzao do druge strane) i sreca da je pokuĆĄao dohvatit laptop jer ga je pri padu zatvorio i to mu je ublazilo malo pad, pao je na stomak ja mislim na koljena jer sam na jedno vidjela crnu flekicu i ja sam cula udar i plac i u sekundi sam se tu nasla al vec je bio na podu đ€Šââïžđ„ș
Cure â€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïž
Nismo isli kod doktora jer se ostatak dana sasvim normalno ponaĆĄao spavao je igrao se smijao sve bez problema Bogu hvala i onda smo jos isli setat kad je mm dosao sa posla i sve ok sad spava a i ja cu odmah jer sam danas isplakala suza i suza tako me glava boli jedva cekam zaspati i sad sam ga stavila u krevetac koji je uz nas krevet a eto nije se dalo jutros je zaspao i ja ga ostavim na krevetu i inace ga ostavljam i zatrpan i sve a puĆĄtam mu uvijek zvuk kiĆĄe na laptopu pored kreveta i ja mislim da se probudio poceo se igrat valjati ugledao laptop pokuĆĄao do njega (krevet je bas veliki a on je bio na drugom kraju uz krevetic i puzao do druge strane) i sreca da je pokuĆĄao dohvatit laptop jer ga je pri padu zatvorio i to mu je ublazilo malo pad, pao je na stomak ja mislim na koljena jer sam na jedno vidjela crnu flekicu i ja sam cula udar i plac i u sekundi sam se tu nasla al vec je bio na podu đ€Šââïžđ„ș
Kazu da je najgori prvi pad, moja je stvarno 100 puta udarila glavom od pod al nije plakala nikada jedino kada padne u kreveticu al sad i bas nije toliko u njemu osim kada ide spavati.. Bitno da je sve super, bit ce jos padova ne bediraj se sve ce to biti dobro đ
Ćœumanjak sam joj ujutro u doruÄak stavila , al joj se nije bas svidjelo i povracal je kasnije . Tako da Äu sad prvo dati blitvu i ĆĄpinat a onda Äu ponovno probatiÂ
Dal ste joĆĄ na 2 kruta ?

Na kraju sam konacno izabrala. Bilo je ili bacciuzzi bx koja su prekrasna i imaju sve ƥto trebam i kinderkraft sport indy koja isto imaju sve sto trebam ali su manje prekrasna. Na kraju na akciji nadjem indy za 704 kn i to im presudi. Sad cekam da mi dodju jer sam trazila burgundy boju.
Neko me je pitao zaĆĄto sam se zbog korone vratila na posao... pa knjigovodja sam i vlasnica obrta pa kad su ljudi poceli masivno zatvarati nastao nam je haos.....
Ć to se tiÄe dohrane ni ja jos nisam jaje... previĆĄe sam na poslu... razmiĆĄljam i o mlijeku cak i smokiju. Ne mislim joj davati to da jede ali kontam da mora probati jer sve ÄeĆĄÄe dolazi u dodir sa drugom djecom i neko ce joj dati... bolje da joj ja dam da proba da vidim da li ima reakcije.
Jel ko od vas buĆĄio uĆĄi djeci? Kakav vam je stav o tome?
Na kraju sam konacno izabrala. Bilo je ili bacciuzzi bx koja su prekrasna i imaju sve ĆĄto trebam i kinderkraft sport indy koja isto imaju sve sto trebam ali su manje prekrasna. Na kraju na akciji nadjem indy za 704 kn i to im presudi. Sad cekam da mi dodju jer sam trazila burgundy boju.
Neko me je pitao zaĆĄto sam se zbog korone vratila na posao⊠pa knjigovodja sam i vlasnica obrta pa kad su ljudi poceli masivno zatvarati nastao nam je haosâŠ..
Ć to se tiÄe dohrane ni ja jos nisam jaje⊠previĆĄe sam na poslu⊠razmiĆĄljam i o mlijeku cak i smokiju. Ne mislim joj davati to da jede ali kontam da mora probati jer sve ÄeĆĄÄe dolazi u dodir sa drugom djecom i neko ce joj dati⊠bolje da joj ja dam da proba da vidim da li ima reakcije.
Jel ko od vas buĆĄio uĆĄi djeci? Kakav vam je stav o tome?
Ahaa, kuzim.. Ja sam davala onaj moj prvi flips da vidim ocel ona da jede iz ruke i da sama uzme, prvo joj bilo supp a sad vise nije odusevljena.. Busiti su al ne jos, jos je pre mala da bi joj busila
ObriĆĄi komentar
Jeste li sigurni da ĆŸelite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji