Na kraju sam konacno izabrala. Bilo je ili bacciuzzi bx koja su prekrasna i imaju sve što trebam i kinderkraft sport indy koja isto imaju sve sto trebam ali su manje prekrasna. Na kraju na akciji nadjem indy za 704 kn i to im presudi. Sad cekam da mi dodju jer sam trazila burgundy boju.
Neko me je pitao zašto sam se zbog korone vratila na posao... pa knjigovodja sam i vlasnica obrta pa kad su ljudi poceli masivno zatvarati nastao nam je haos.....
Što se tiče dohrane ni ja jos nisam jaje... previše sam na poslu... razmišljam i o mlijeku cak i smokiju. Ne mislim joj davati to da jede ali kontam da mora probati jer sve češće dolazi u dodir sa drugom djecom i neko ce joj dati... bolje da joj ja dam da proba da vidim da li ima reakcije.
Jel ko od vas bušio uši djeci? Kakav vam je stav o tome?
Na kraju sam konacno izabrala. Bilo je ili bacciuzzi bx koja su prekrasna i imaju sve što trebam i kinderkraft sport indy koja isto imaju sve sto trebam ali su manje prekrasna. Na kraju na akciji nadjem indy za 704 kn i to im presudi. Sad cekam da mi dodju jer sam trazila burgundy boju.
Neko me je pitao zašto sam se zbog korone vratila na posao… pa knjigovodja sam i vlasnica obrta pa kad su ljudi poceli masivno zatvarati nastao nam je haos…..
Što se tiče dohrane ni ja jos nisam jaje… previše sam na poslu… razmišljam i o mlijeku cak i smokiju. Ne mislim joj davati to da jede ali kontam da mora probati jer sve češće dolazi u dodir sa drugom djecom i neko ce joj dati… bolje da joj ja dam da proba da vidim da li ima reakcije.
Jel ko od vas bušio uši djeci? Kakav vam je stav o tome?
Ahaa, kuzim.. Ja sam davala onaj moj prvi flips da vidim ocel ona da jede iz ruke i da sama uzme, prvo joj bilo supp a sad vise nije odusevljena.. Busiti su al ne jos, jos je pre mala da bi joj busila
Davos koliko ti je bebica stara ?
Već radiš ?
Ja sam joj dala od Lina onaj smokic , a sad joj dajem iz lidla onaj plavi kukuruzni.
Stav o bušenju uha .... idi nekome tatto majstoru koji pierca, zlatarne su ti koma i ne steriliziraju opremu.
Mi ćemo joj bušiti al ne joj , tata će joj bušiti . Kad će moći reci da to zeli
Žumanjak sam joj ujutro u doručak stavila , al joj se nije bas svidjelo i povracal je kasnije . Tako da ću sad prvo dati blitvu i špinat a onda ću ponovno probati
Dal ste još na 2 kruta ?
Ja dajem navecer oko 5,6,7 grizolino, rizolino ili onaj fine apple ili dadem yogolino s rizom onaj jogurtić kao
Mi još nemamo zubić
Raspored nam je ovakav:
Oko 4-5-6 pije 180(200)
Oko 8-9 doručak (150 gr)
Oko 12 ručak (150gr )
Oko15 mlijeko 180(200)
Okić 18 cokolino 150 + 4 žlice cokolina
I oko 20-21 mlijeko 180(200)
Mi još nemamo zubić
Raspored nam je ovakav:
Oko 4-5-6 pije 180(200)
Oko 8-9 doručak (150 gr)
Oko 12 ručak (150gr )
Oko15 mlijeko 180(200)
Okić 18 cokolino 150 + 4 žlice cokolina
I oko 20-21 mlijeko 180(200)
Pa supp
OoooManichdugo te nije bilo 😁 Sladak je Liam koliko mogu vidjet na profilnoj slicici 😍
Ja necu uzimat kisobran kolica, pitao sogor sta bi za krstenje pa ce nam kupit Smart Trike, onu verziju koja se preklapa pa mi to dodje ko kisobran kolica/guralica a poslije biciklic…
Jel netko od vas stavljao bebacima onu jantarnu ogrlicu za zubice? Jel to pomaze sta?
Pa da nema me.. Toliko aktivan sincic da ne stignem uzet mob u ruke.. Kako ste vi?
Emax, nadam se da je sve ok s bebom. Koliko god stresno bilo, događa se. Ja sam sjedila pokraj svog na podu, krenuo puzati i puf, glavom lupio od parket. Nesiguran je još i klimav, a ja sjedim kraj njega i lupi se. Zaplakao i uskoro se smirio.
Manich, drago mi je da si se javila. Ja isto jedva stižem jedva pročitati šta ima, a kamoli pisati, ali drago mi je vidjeti da je ona "stara" ekipa tu s vremena na vrijeme. :)
Pokusat cu cesce biti tu jer mi fali tipkanje s vama..
Moja je nemoguća jer joj idu zubići. Opće ne zeli jesti i mučimo muku sa time
Probat ću joj za ručak spremiti bjelo, krumpir i špinat , za doručak je malo pojela
Sortiraj odgovore
Najstariji