Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Svibanj 2020. 11:32

Marina111

Kako vi imate ?

Rasporeda nema nikad nije isto, ugl ujutro mljeko poslje nes s vocem, onda rucak meso s povrcem ili samo povrce, vecera nesta od lina i navecer boca i ako trazi jos boce

• Marina111
    19. Svibanj 2020. 11:53

Koliko ti jede po obroku ?

19. Svibanj 2020. 15:10

Marina111

Koliko ti jede po obroku ?

Boca 200ml dorucak oko 150-200ml a rucak 200-250 kako kada a ovaj obrok od lina oko 120-150

19. Svibanj 2020. 15:12

Aurora87

Manich, bome zazivjelo ovdje kako si se vratila😁.
    Marina, djelujes mi dosta opterecena time sto i koliko bebe papaju. Jel ima neki poseban razlog? Nadam se da me ne shvacas krivo, ali vidim da te to dosta brine zato pitam.

😂😂😂😂😂 Nek se ona nama vratila napokon cisto mi i falilo s njom pisati 🥰🥰 i ja primjetih al se zena brine ja ne koliko hoce hoce ako nece kruti obrok ima mljeka njega hoce 😂😂

• Noemi1
    19. Svibanj 2020. 15:13

Ayla, ja sam dala zumanjak sa spinatom i palentom. Ugl skuhala tvrdo kuhano jaje, odvojila zumanjak i stavila cca 1 malu zlicicu u kasicu. No, prvo sam odvojila dio kasice i u to umijesala zumanjak, tako da budem sigurna da je pojeo zumanjak (ak npr ne pojede cijelu kasicu) i prvo mu to dala, pa onda ostatak kasice, al sve je pojeo svakako 😅 

19. Svibanj 2020. 15:19

Noemi1

Ayla, ja sam dala zumanjak sa spinatom i palentom. Ugl skuhala tvrdo kuhano jaje, odvojila zumanjak i stavila cca 1 malu zlicicu u kasicu. No, prvo sam odvojila dio kasice i u to umijesala zumanjak, tako da budem sigurna da je pojeo zumanjak (ak npr ne pojede cijelu kasicu) i prvo mu to dala, pa onda ostatak kasice, al sve je pojeo svakako 😅

Budem i ja tako dobro si me sjetila da odvojim malo da znam da je sve ponjopala

• Noemi1
    19. Svibanj 2020. 15:52

ayla

Noemi1

Budem i ja tako dobro si me sjetila da odvojim malo da znam da je sve ponjopala

😊

• Jeja4
    19. Svibanj 2020. 15:56

LollyBB

Jeja4

javite da li je tko dobio drugih 6 mj 5660 kn, jel to zazivjelo

Meni je sjelo toliko, dakle, zaživilo je. :)

to te ja pitam 😉

• Marina111
    19. Svibanj 2020. 16:14

Ayla to ti podrugljivo????

• Marina111
    19. Svibanj 2020. 16:27

Autora sve ok 😄
    Pitam jer me zanima kako druge bebe jedu. Prvo mi je dijete. Grupa na fejsu ....tamo svašta piše, unos mlijeka u 24 sata bla,bla,bla 

Sitna mi je cura i brinem se ima 7,5 kg 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.