Ja nešto gnjecim al onda nam obrok traje pola sata do sat vremena 🙈
Bas mi frendica rekla da ona slaže onaj lino gris na ad-u. Da ga ne kuha. Mala nema
Bocu samo keksolino , ručak meso povrće, puding, voćem , gris i opet keksolino ili cokolino
Razmišljam da kupim kišobran kolica , al ne znam koja . Vidjela sam na netu Lionelo elia crvena , sto mislite ?
Dajem ja njoj 3 obroka ( voće i zitarice , meso povrce , i cokolino )
Ma to su muke kad ju idem hranit . Jedva da i to pojede .
Ja nešto miksam , nešto gnjecim vilicom .
Čekam da uvedem jaje pa ću probati finger food. Makar joj skuham mrkvu i dam da sama jede”
Moja previse zvinjla okolo umjesto da jede normalno, samo promatra a sve je vec vidjela al mora ona opet 😂😂😂 ja sam ponudila brokulu ali je nece 🤯🤯 neznam sto bi jos moglo a da joj se ne zaleti 😖😖 ja sve miksam mogla bi probati gnjeciti i staviti vise vode da joj bude vodenastije i da tako proba 🤷♀️
Mozes bananu, ja sam jucer dala pecenu jabuku i peceni batat, nedavno sam dala i mrkvu kuhanu da proba. Al on to gnjeci rukama 😂 dam mu nekad i smokic i keksice lino. I rizine krekere isto. Al najcesce miksam kasice. Nesto gnjecim, a nekad ostavim komadice pa pojede 5 zlica, pa smiksam, pa pojede 250g 😂😂😂😂
😂😂😂😂😂 Ja nisam pametna vise sto napp a trebala bi vec lagano s komadicima krenuti 🤯🤯 ti si davala komorac?
Nisam, on ide kao nakon 1omj, ak pratis tablice. Al kupila sam ga jucer, pa cu dat za par dana 😅
Razmišljam da kupim kišobran kolica , al ne znam koja . Vidjela sam na netu Lionelo elia crvena , sto mislite ?
Nisu loša. Volim crvenu. Ja iskreno više volim sa jednom ručkom i takva sam i naručila. Duugo sam proučavala. Imam od prvog djeteta sportska ali su mi zagubljeni kaišići pa sam trazila kišobran koje imaju i kišnu i zimsku navlaku.
Na kraju je pobijedila akcija na mall.hr izabrala sam kinderkraft sport indy na kraju... sad čekam
Moja je isto od 4-6 mjs dobila 450g i ni malo me nije brinulo nit pedijatricu. Do 4og mjs je vec udvostrucila kilazu tako da nema problema. Isto je jako aktivna i previse bih rekla 😅 sve ono sto je Aurora napisala ja se slazem s time. I bebe ce ti sve manje dobivat sad, nisu vise male pa sa kilu dobiju u mjs dana 🤷🏻♀️
Zdravo cure žene 🙋♀️ Ja se konačno malo smirila nakon incidenta sa krevetom, uglavnom sve uredu Bogu hvala bez posljedica nismo isli u bolnicu nije bilo potrebe! Vidim da pišete o hrani ja svog jos uvijek 80% dojim ostalo vocne kasice sa žitaricama, meso kad god dan zagrcne se jer ima onih komadica a ja njemu sve miksam ono skroz pa ne zna jos valjda te mrvice da pojede moram malo grublje miksati da se ući! Od povrća sam davala jednom pastrnjak brokuli i tikvicu znaci sve po jednom i nije bas prihvatao a od voća jede jabuku krušku šljivu malinu jagodu dam i griz i keksolino ponekad! Ima preko 7kg hvala Bogu i zasad sve ok al et nekako povrće nikako da nam krene! 🤷♀️ Znam ja sam kriva al nekako ja to sve laganini polako
Ma ja gledam neka kolica da čim manje mjesta zauzmu. I još neka autosjedalica je u planu al se ne mogu odlučiti .
Ja sam svojoj dala jagode,šljivu ,marelicu,bananu, jabuku,avokado, kupinu. Od povrća tikvicu, tikvu ,batat,krumpir ,mrkva,cvjetača,brokula,makije,grašak ,cikla ,špinat . Meso piletina , riba i teletina. Rižine pahuljice ,zobene,gris ,palenta ,frutolino,cokolino,riža ,žumanjak,jogurt, maslinovo :)
Bas mi frendica rekla da ona slaže onaj lino gris na ad-u. Da ga ne kuha. Mala nema
Bocu samo keksolino , ručak meso povrće, puding, voćem , gris i opet keksolino ili cokolino
Pa i ja radim na grizu i nema potrebe grizolino kuhati
Sortiraj odgovore
Najstariji