Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    18. Travanj 2020. 08:04

ayla

Noemi1

DeeDee

Pozdrav, čitam vas nekad kad je zatišje kod nas (zimske:)
    Mimijumi ima samo dva sisača - jedan je do godine, a drugi od godine dana, bar oni tako definiraju. Ja sam se čudila kad sam kupovala, zato znam :)

Hahhahaha pa cesce ovdje bude zatisje 🙆 al dobrodosla, osjecaj se ko kod kuce 😁 sam ti pisi kad ti je dosadno, da imamo sta citat 😅

Upravo tako 👌👌

Hahah hvala na dobrodošlici 🥳
     a tamo je party od 0-24 ali kad se desi tišina nadoknadim tu koju stranicu 🤷😄😄😄

Kod nas uvijek imate šta čitati ako vam je dosadno 😂

[/url

18. Travanj 2020. 09:05

Aurora87

ayla

Aurora ne sjecam se da si spominjala da ti je mali imo rotu 🤔 najbitnije da je to sve proslo. Al da pitam sto se ne cijepi za rotu kada napuni 2mj i kada se ide na prvo cijepljenje? Ja kada sam curku vodila sa njenih 2 mj meni je pedijatrica ponudila to ja sam rekla kao moze i s 2 mj je primila prvu dozu i sa 4 mj drugu tj kako smo isli i na obavezna cijepljenja.. Mada sam citala da beba moze dobiti rotu iako ce cijepilo tako da nije to nista toliko pouzdano, al ipak sam pristala jer se ne cijepi nego se jede mada je ona i na to plakala kao da joj se nezz sto radi 😂

E, spominjala sam kad je taman jedna mama (mislim Luce, al nisam sigurna) bila zabrinuta oko stolice svoje bebe…pricalo se tad o mirisima i tako😂. Bas kad je nama bila aktualna rota
    Ped nama nije to ponudila.pa sam se iznenadila kad sam tu na forumu taman otkrila da se moze cijepiti

Ja se ne sjecam uopce, bit ce da sam to propustila 😂

18. Travanj 2020. 09:07

Aurora87

ayla

Noemi1

ayla

october30

Opet neko zatisje 😁 di ste cure nemam sta citat 😊
    Mi bili jucer na cijepljenju, bas se naplakala, svi u maskama plus jos boc boc… Al dok smo izasli smirila se 😁 Imamo 7600/69,skoro smo duplo od porodjajne
    Kad ste vi mijenjali velicinu sisaca na bocici? Preko dana mi se ne buni, jedino bocicu od 150 pocucla za 7 min a prije joj je trebalo 12…navecer pred spavanje se buni i gura bocu kao da joj slabo ide..
    Poceli smo prosli tjedan s kasicama, probala sam prvo gnjecit vilicom, al jos ne zna jest tako da joj miksam, zadovoljna sam kako jede
    Ja ak nisam u trudnoci bila nespretna sad to nadoknadjujem… Zalila sam salicu svjeze skuhane kave po nozi imam opeklinu velicine bebine glave 🙄., dan prije toga sam si odrezala komadic prsta, neki dan nabila mali prst na krevet… Imala upalu ramena prije dva tjedna… Sve je to od korone 😅

Bravo za Zoe 😊😊 super su te mjere 😊
    Ja sam mjenjala sa njenih 3 mj i prije neg je napunila 6mj mi koristimo avent natural bocice i trenutno smo na 4 zadnji put kada sam bila u dm i gledala sisace do 4 je samo bilo to je kao 6+ al dalje nisam nalazila sad dal postoji jos koji nezz 🤔 bome te je ljepo snaslo sve, licis mi na mene kada krene e onda krene te ovo te ono 😐😐 al ja sam uz to sve hipohondar tako da i sto mi nije to mi je 😂😂

Sjecam se kad si od afte zahalirala da imas rak 😂😂😂😂😂😂😂😂

Svaki dan ja sebi postavim neku dijagnozu jedino pozitivno u tome svemu sto sam odustala od guglanja sto mi je sada pomirila sam se sa sudbinom kakva je takva je ako je sudeno sudeno, mislim previse se opterecivam sa time svima kao i s koronom s njom sam se isto pomirila jer par noci sam imala nocne more od nje i nije mi bilo ni malo ugodno, i jos potovo ocel mi ju tko donjeti, zabranila dolaske u kucu a muz uredno radi i onda skuzim pa moze ju on donjeti, on kada dolazi kuci otvaram mu masinu da sve odmah operem dezinfekcija odma svega al reko kako je tako je sto Bog da tako ce biti samo razbijam glavu sa tim svime

Ayla, olaksaj si zivot i stavi muzevu odjecu u karantenu, sta ces stalno prati😂. Moj slaze na stolicu i ta roba se ne dira par dana😂. Ili ju iduci dan obuce…kad dođe kuci ide ravno na tusiranje poslije posla. A ti jos imas dvoriste..zakacis na strik i da vidis🤣

Jaknu objesi van, al sada vise i ne perem toliko.. To je bilo na pocetku 

18. Travanj 2020. 09:10

Aurora87

ayla

Svaki dan ja sebi postavim neku dijagnozu jedino pozitivno u tome svemu sto sam odustala od guglanja sto mi je sada pomirila sam se sa sudbinom kakva je takva je ako je sudeno sudeno, mislim previse se opterecivam sa time svima kao i s koronom s njom sam se isto pomirila jer par noci sam imala nocne more od nje i nije mi bilo ni malo ugodno, i jos potovo ocel mi ju tko donjeti, zabranila dolaske u kucu a muz uredno radi i onda skuzim pa moze ju on donjeti, on kada dolazi kuci otvaram mu masinu da sve odmah operem dezinfekcija odma svega al reko kako je tako je sto Bog da tako ce biti samo razbijam glavu sa tim svime

I ja sam u pocetku bila malo luda od te korone al trajalo mozda dva dana…rekla sam sama sebi da cu u nekim normalnim granicama raditi neke stvari kojima ja mogu sprijeciti da to pokupimo, ali necu dozvoliti da me to opterecuje. Na neke stvari ne mogu utjecati i jednostavno ne vrijedi onda o tome razmisljati jer na taj nacin stetim sebi a i obitelj trpi moje lose raspolozenje. Treba zivjeti i dalje normalno jer kad ovo prođe, nece biti mjesta na psihijatriji😬🤣. Salim se malo, ali nisi jedina koju tako frka hvata, a poslije ove izolacije ce ljudi stvarno imati puno poteskoca jer ce biti opsjednuti ciscenjem, strahom od zaraza, bit ce tjeskobe i slicno. Zato si treba sad pomalo racionaLizirati sve i raditi samo ono cime stvarno mi kao pojedinci mozemo utjecati da to s**** ne pokupimo, a ako i pokupimo unatoc tome, jbg, onda je stvarno bilo suđeno. Raspisala se ja malo da se ima sto citati🤣

Hahahahahaa to definitivno da psihijatra nece biti, bit ce dupke puni 😂😂😂 ma ja ni ne cistim toliko da sad svaki dan perkam jedva i ovo sto bi trebala napravim jer sam bas ljena a i curka me iscrpi ranom zorom tako da ostatak dana se vucem ko krepana macka, gledam samo di je krevet da legnem 😂😂 i naravno upalim igricu 

18. Travanj 2020. 09:13

Aurora87

ayla

Ja se nisam nesto javljala nez sto da pisem 😂😂😂 curka je dosta aktivna idemo u setnje jednom dnevno i to mi je previse, osjecam se dosta ne organizirano oko nje i oko kuce, boze sacuvaj koji mi je nered ja sam u šoku, ja sam tako lina nesto pocistiti da je to cudo, odem u kuhinju i idem pocistiti i sama sebi govorim ti to mozes ti to hoces i onda ju ajd donekle dovedem u red i svaki dan se moram naganjati da nesto ucinim bas sam troma 🙄🙄🙄 jos kada se pogledam u ogledalo i vidim ovu trbusinu ispred sebe i koliko sam se zbicala, kada prode ova korona i kada napokon izadem medu ljude rece da sam trudna 😂😂😂 moram se aktivirati pod hitno 🙈🙈 ima li ko kakav recept neke dobre dijete da stopim ovo salo sa trbuha i da se dovedem u red 😂😂😂

Super ti je dijeta bez glutena, jaja i mlijeka (no u tragovima)🤪. Onda shvatisnda ne mozes zivjeti ni na kruhu i vodi ako si ne napravis sam kruh bez glutena…i stalno ti se svasta jede, al jbg, nemas bas puno izbora pa jedes zitarice i povrce kao i beba🤣, i tako…sve u svemu nemas puno sta jesti i kile idu dolje🙄.
    Najbolje ti izbaciti grickalice, slatko i kruh i ici ce to dolje😉

Ee to je najveci problem sto jedem slatko i grickalice i sto dnevno imam dva obroka, ujutro ne jedem nikada a to bi trebala.. A kruh njega stvarno puno jedem 😅😅 a sto najgore od svega trebala bi izbaciti veceru

• Noemi1
    18. Travanj 2020. 10:31

ayla

Noemi1

ayla

october30

Opet neko zatisje 😁 di ste cure nemam sta citat 😊
    Mi bili jucer na cijepljenju, bas se naplakala, svi u maskama plus jos boc boc… Al dok smo izasli smirila se 😁 Imamo 7600/69,skoro smo duplo od porodjajne
    Kad ste vi mijenjali velicinu sisaca na bocici? Preko dana mi se ne buni, jedino bocicu od 150 pocucla za 7 min a prije joj je trebalo 12…navecer pred spavanje se buni i gura bocu kao da joj slabo ide..
    Poceli smo prosli tjedan s kasicama, probala sam prvo gnjecit vilicom, al jos ne zna jest tako da joj miksam, zadovoljna sam kako jede
    Ja ak nisam u trudnoci bila nespretna sad to nadoknadjujem… Zalila sam salicu svjeze skuhane kave po nozi imam opeklinu velicine bebine glave 🙄., dan prije toga sam si odrezala komadic prsta, neki dan nabila mali prst na krevet… Imala upalu ramena prije dva tjedna… Sve je to od korone 😅

Bravo za Zoe 😊😊 super su te mjere 😊
    Ja sam mjenjala sa njenih 3 mj i prije neg je napunila 6mj mi koristimo avent natural bocice i trenutno smo na 4 zadnji put kada sam bila u dm i gledala sisace do 4 je samo bilo to je kao 6+ al dalje nisam nalazila sad dal postoji jos koji nezz 🤔 bome te je ljepo snaslo sve, licis mi na mene kada krene e onda krene te ovo te ono 😐😐 al ja sam uz to sve hipohondar tako da i sto mi nije to mi je 😂😂

Sjecam se kad si od afte zahalirala da imas rak 😂😂😂😂😂😂😂😂

Ma ne vrijedi se zivcirat. Mozes ju donijet kuc na kutiji novalaca 🤷 kak bude bude..proc ce i to

• Noemi1
    18. Travanj 2020. 10:32

ayla

Noemi1

ayla

Ja se nisam nesto javljala nez sto da pisem 😂😂😂 curka je dosta aktivna idemo u setnje jednom dnevno i to mi je previse, osjecam se dosta ne organizirano oko nje i oko kuce, boze sacuvaj koji mi je nered ja sam u šoku, ja sam tako lina nesto pocistiti da je to cudo, odem u kuhinju i idem pocistiti i sama sebi govorim ti to mozes ti to hoces i onda ju ajd donekle dovedem u red i svaki dan se moram naganjati da nesto ucinim bas sam troma 🙄🙄🙄 jos kada se pogledam u ogledalo i vidim ovu trbusinu ispred sebe i koliko sam se zbicala, kada prode ova korona i kada napokon izadem medu ljude rece da sam trudna 😂😂😂 moram se aktivirati pod hitno 🙈🙈 ima li ko kakav recept neke dobre dijete da stopim ovo salo sa trbuha i da se dovedem u red 😂😂😂

Joj mi ni u setnju ne odemo, ne da mi se. Al budemo pol dana na dvoristu 😊
    Aaa ak nadjes recept za rijeesit trbuh, javi mi. Bas sam bila u mc donaldsu prije 2h 😂

Nisam ni ja nesto za setnju,ako idem obavezno moram nekoga zovnuti da mi brze vrijeme prode 😂😂😂😂 i onda laprdam na taj mobitel i non stop pazim oce li auto naici i onda naide i onda se maknem i cekam da prode jer ima svakakvih budala sto ja znam kakvi su šoferi 🙄 tako da mi ide na zivce setnja al sto cu da malo izadem iz kuce i da se ja malo udahnem svjezeg zraka… Ma ja isto maloprije jela čips i one špice od bundeve neku vece sam ih toliko pojela da mi je drugi dan jezik bio bez okusa i sav utrnjen 😅😅

😂😂😂😂😂😂😂

• Noemi1
    18. Travanj 2020. 10:34

ayla

Noemi dal tvoj malac puze i jeli se posjeo sam?

E  nije se posjeo jos. Bude u onoj pozi vrtnog patuljka, al ne posjeda se. A sto se puzanja tice, ni to. Zna malo gmizat, al ne puze jos

• Noemi1
    18. Travanj 2020. 10:35

ayla

Ee da neznam dal znate al dns je bila penzija 😂😂

Daaaa e razveselila sam joj se ko nikad do sad 😁 dobila sam puuno vise neg sto sam ocekivala 😁😁😁😁😁

• Noemi1
    18. Travanj 2020. 10:37

DeeDee

ayla

Noemi1

DeeDee

Pozdrav, čitam vas nekad kad je zatišje kod nas (zimske:)
    Mimijumi ima samo dva sisača - jedan je do godine, a drugi od godine dana, bar oni tako definiraju. Ja sam se čudila kad sam kupovala, zato znam :)

Hahhahaha pa cesce ovdje bude zatisje 🙆 al dobrodosla, osjecaj se ko kod kuce 😁 sam ti pisi kad ti je dosadno, da imamo sta citat 😅

Upravo tako 👌👌

Hahah hvala na dobrodošlici 🥳
    a tamo je party od 0-24 ali kad se desi tišina nadoknadim tu koju stranicu 🤷😄😄😄

Kod nas uvijek imate šta čitati ako vam je dosadno 😂

Ja znam otic skicnut ljetne 🙈 al vas ne znam na zimskima, tko bi sad to sve pohvatao 😅 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.