Smiju citruse . Jedino ako se bojite da vam ne dobe alergiju , samo zbog toga odgađaju .
Noemi od kuda ti to ?
Vise se ništa ne odgađa po novom
Aha, ne pratis tablice, onda ok. Ja se neceg drzim, neceg ne. Npr. Dala sam ranije ciklu, koja kao ide od 7mj, a jos uvijek nisam uvela brokulu. Ali se drzim tih nekim smjernica sto se tice citrusa, jagoda, jajeta, gljiva, kikirikija, kravljeg mlijeka.
Mila i moja je imala sa 6 mjeseci 6450 :)
Koliko ti je duga ?
Ayla doručak zobene ili palenta sa nekim voćem (jabuka,šljiva ) moja to voli.
A ručak neko meso cvjetacu, krumpir ( ja tu moram ubaciti voćke :)
Špinat , blitva ,riba,batat ( ako si uvela )
Nisam jos ribu uvela 🤦♀️ zobene i palentu je jela zadnji par dana 🙈🙈
Jabuka i amarant ili proso i jabuka/kruska za dorucak, rucak mozes neki rizoto tipa mrkva, tikvica, riza, pastrnjak, koraba, ulje i piletina (al buduci da je danas jela meso, onda bez mesa).
Ja imam amarant onaj koji se samo umijesa i nema mi neki fin miris 😖😖
Pastrnjak nisam uvodila mislim da ni necu osim ako nema jos neki naziv za to 🤔
E i ja imam taj ekspandirani, moj ga oce pojest 🤷 e mislim da nema drugi naziv za pastrnjak. Al mene to posdjeca na persin 😅
Ajde to nešto da , al nešto nema smisla. Jaje ću pričekati do 9 kao i jogurte i sireve . A mlijeko ću kada navrši 11. Al jagode i ostalo ću dati. Uvela sam i brokulu i cvjetacu treba pratiti djete
I zbog čega ne meso svaki dan ? Preporuča se cca 30-50 g mesa . Ak ga pojede 10-20 , mislim ono ….
Preporuka je meso 3x tj. Kolicina mesa ide otprilike kao djetov dlan. A sad ak ces ti svaki dan stavljat po 1cm mesa, svaka ti cast 😂 al meni se ne bi dalo kuhat svaki dan meso 😅 poanta je da nema potrebe da unose vecu kolicinu mesa od tog. 🤷
Moja jedva da i pojede par zlica mesa . Tako da ne gledam kad je jela meso ili ribu . Al svaki dan joj kuham za rucak
Moja jedva da i pojede par zlica mesa . Tako da ne gledam kad je jela meso ili ribu . Al svaki dan joj kuham za rucak
Si probala pomijesat meso s vocem (ak voce voli)? Il manje mesa stavit, vise povrca?
Evo danas sam joj stavila i prvi puta je pojela 140 . Nudila sam svaki put i stavljala svašta al eto danas je pojela .
A sutra tko zna 😂 možda neće ni okusiti
Opće se bojim kako ću joj ribu uvaliti
Sve ja to kužim da meso ide 3/4 puta a riba 1-2 ili žumanjak kad ne ide riba ili meso. Sve sam proučila :)
Al kad ne pojede moram nudit da dobit potrebene vitamine
Evo danas sam joj stavila i prvi puta je pojela 140 . Nudila sam svaki put i stavljala svašta al eto danas je pojela .
A sutra tko zna 😂 možda neće ni okusiti
Opće se bojim kako ću joj ribu uvaliti
A valjda bude i sutra 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji