Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Travanj 2020. 22:26

Aurora87

Ma moj se prolije vodom vise nego zamaze…zamaze tetru. A tetra nekad.tako procuri pa bude mokar. A bome.cu i ja pocet nositi pregacu🤣 jer obavezno okrene glavu i obrise usta u moju majicu🙄.

Ja sam nju stavila u jaje i tako ju hranim i otkako ju tako hranim preporodila se na rukama je jako tesko 

lala3
    02. Travanj 2020. 08:30

ayla

Pisite bilo sto 😂😂 samo da imam sto citati.. Evo za pocetak, kako ste, kako bebaci dal dobro spavaju?

🌞 jutro.. Konacno da se ima sta procitati 😄
    Mi smo super, samo sto imamo zabranu kretanja, ne smiju djeca vani 😳, dok smo mogli isli smo vani, mada je tek sad lijepo vrijeme, ali eto neko smislio da jadna djecica 24 sata moraju biti u kuci, stanu... E sad zamislite troje djece zatvorene u stanu 🤯🤯🤯.. Sreca pa mogu apaurin popiti 😏.. Bebica je dobro, napreduje, samo sto je sad vec poprilicno teska, ima preko 7,5 kg i 4,5 mjeseci 🙈.. Kod nas su vakcine odgođene, znaci bez prevelike nuzde se ne smije u bolnicu, tako da smo vec jednu vakcinu propustili, a i predgled koji je trebao biti... Ali eto bit ce sve dobro samo nek ova zbrka s koronom prođe... Idalje super spava od nekih 9 do 7 ujutro, manje-vise pola sata, ja prezadovoljna, odspava fino i u danu, tako da je super.. Pocela sam joj po malo davati kasice, ne smijem puno dok se ne privikne, a ona uvijek trazi jos 🙃, zasad pojede po jednu do dvije velike kasike... jede rizu, mrkvu, tikvicu, bananu i jabuku 😊, sve smo to uveli polako, vode se poslije napije i eto.. Vec skoro mjesec kako se okrece i na stomak i na leđa 😄, okrene se na stomak, pa negoduje i sama se vrati na leđa pa se pocne smijati 😊.. Voli brata i sestru, samo za njima gleda sta oni rade, galami na njih, smije im se, nogama mlatara, kao da bi isla s njima 🌞 i eto tako uglavnom nije nam dosadno, jos samo da nas puste napolje.... 😘

02. Travanj 2020. 11:05

Aurora87

ayla

Aurora87

Ma moj se prolije vodom vise nego zamaze…zamaze tetru. A tetra nekad.tako procuri pa bude mokar. A bome.cu i ja pocet nositi pregacu🤣 jer obavezno okrene glavu i obrise usta u moju majicu🙄.

Ja sam nju stavila u jaje i tako ju hranim i otkako ju tako hranim preporodila se na rukama je jako tesko

Ma moj se meskolji, taj bi ispao iz jajeta🤣. Zapravo vise volim da mi je u rukama u slucaju gusenja, na dohvat mi je ruke. A u ovoj pozi mi nije tesko, na ruku mi je, osim sto se brise u mene, al ajd…

Ona meni kada je hrana u pitanju nece ispasti jer jedva ceka da joj dadem njopati, u jajetu je i uspavljivam vecinom ljuljam ju i tako zaspe i jos pustim pjesmice i tako zaspe, ona je meni nedavno pocela se kao gusiti valjda joj bilo previse sto li i brze ju okrenem i dode i izriga se sve po tepihu u tome trenu nisam mislila uopce na tepih niti ista samo da je dobro, jako ruzan osjecaj jedva sam dosla sebi od toga sve 😖

02. Travanj 2020. 11:10

Lala koju rizu si uvela bijelu obicnu ili neku posebnu i ja bi rizu al ne znam kakvu bi, mi mozemo van posto imamo dvorište al je ledeno jako kao sunce grije al bura uzasno dere vani pa ne idemo, nama ne pada tesko sto ne mozemo van naucili smo 😁 vise mojima pada tesko sto ne mogu do curke al gledaju je preko video poziva pa ajde nekako izdure 🤪 

• Marina111
    02. Travanj 2020. 14:15

Evo i mene . Niti mi nemamo još zubice. 
    Počela sam polako uvoditi ručak . Doručak smo nekako savladale , pojede 120gr. Mame koliko vi obroka imate ?

02. Travanj 2020. 14:21

Marina111

Evo i mene . Niti mi nemamo još zubice.
    Počela sam polako uvoditi ručak . Doručak smo nekako savladale , pojede 120gr. Mame koliko vi obroka imate ?

Mi imamo 2 za sada uskoro cu i 3 jer ljepo jede obadva, oko 150-200ml za dorucak i 200ml za rucak.. Samo mi problem smisljanje sto dati..😣

• Marina111
    02. Travanj 2020. 14:27

Pa to je super , kad bi bar moja tako . Koliko ti puta pije mlijeko ? 
    Navečer joj daj ad sa frutolinom ili tako nešto 

• Marina111
    02. Travanj 2020. 14:28

Ja ujutro uvijek dajem gris,palentu ili zobene sa nekim voćem 

lala3
    02. Travanj 2020. 14:58

ayla

Lala koju rizu si uvela bijelu obicnu ili neku posebnu i ja bi rizu al ne znam kakvu bi, mi mozemo van posto imamo dvorište al je ledeno jako kao sunce grije al bura uzasno dere vani pa ne idemo, nama ne pada tesko sto ne mozemo van naucili smo 😁 vise mojima pada tesko sto ne mogu do curke al gledaju je preko video poziva pa ajde nekako izdure 🤪

Ja sam uvela obicnu bijelu rizu i prihvata je lijepo.. Prvi dan samu rizu, a drugi dan u kombinaciji sa mrkvom.. Uopste nema problema sa kakanjem, dam joj vode nakon obrocica i super 😊.. 

02. Travanj 2020. 15:42

Marina111

Pa to je super , kad bi bar moja tako . Koliko ti puta pije mlijeko ?
    Navečer joj daj ad sa frutolinom ili tako nešto

Probala dati keksolino s ad ali nece uopce da to jede 🙈, ujutro boca, prid noc boca i naver boca i svaki put po 200ml a nekada i manje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.