Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    29. Ožujak 2020. 12:09

XoXo

I još jedno pitanjce, koristite li hranilice i koje? Kako ste zadovoljne? Razmisljam naruciti, a ne znam na sto posebno pripaziti. Bitno mi je da je stabilna, da cu ju moci koristiti duzi period kako beban raste i da nije neka glomazna, da ne zauzima previse mjesta.

Ja imam neku freeon hranilicu, zadovoljna sam. Ima 3 nagiba, tako da je bio u najnizem nagibu kad je krenuo s dohranom. Zapravo jos uvijek mi je na najnizem. Jedini nedostatak bih rekla da je bijela boja 😅 al lako se opere, plastificirano je sjedalo, moze se izvadit i otusirat u kadi 😅

29. Ožujak 2020. 13:09

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemii daj mi reci neke kombinacije s mesom sto dajes, ja vise nezz sto da izmislim 🙈🙈

Hahaha a ja ti miksam piletinu, mrkvu, korabu i pastrnjak. Pa piletinu, ciklu, batat, korabu. Pa piletinu, tikvicu, mrkvu. Piletinu, krumpir, mrkvu.

Te sam kombinacije vec isprobala osim pastnjaka njega uopce nisam koristila, dal dajes svaki dan meso ili radis pauze?

Ja dam 3x tj meso. Svaki drugi dan otprilike

Okee 

29. Ožujak 2020. 13:10

Ja imam drvenu hranilicu koja poslje moze biti stolac i kao stol tako da jos uvijek nije u uporabi al bude uskoro 

• Jeja4
    29. Ožujak 2020. 20:30

cure koje dojite, kad ste krenule s dohranom? Mala sad ima 4,5 mj, 6370g i 66 cm. Sa starijom smo vev krenuli u to vrijeme a s mladjom sam mislila pricekati jos mjesec dana

30. Ožujak 2020. 09:39

Jeja4, s 5i pol, ali da mogu vratiti vrijeme ne bih. Sacekala bi do pocetka 7og mjs. 

31. Ožujak 2020. 12:11

Zene pa gdje ste, sto vas nema ovdje? 

• Noemi1
    31. Ožujak 2020. 16:42

ayla

Zene pa gdje ste, sto vas nema ovdje?

🙋 na raport

october30
    31. Ožujak 2020. 19:17

Tu... Al nemam sta pametno za rec 😁

31. Ožujak 2020. 20:13

Pisite bilo sto 😂😂 samo da imam sto citati.. Evo za pocetak, kako ste, kako bebaci dal dobro spavaju? 

31. Ožujak 2020. 20:49

Aurora 5 zuba 😲😲😲😲 pa kad prijee, mojoj nikako da izbiju zulja sve zivo al ih jos nema.. Ja sam nikakve nosiljke uzimala niti maramu nisam ja od toga 😂😂😂 i mi cemo van samo da zatopli malo pree hladno je kod nas uzas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.