I još jedno pitanjce, koristite li hranilice i koje? Kako ste zadovoljne? Razmisljam naruciti, a ne znam na sto posebno pripaziti. Bitno mi je da je stabilna, da cu ju moci koristiti duzi period kako beban raste i da nije neka glomazna, da ne zauzima previse mjesta.
Ja imam neku freeon hranilicu, zadovoljna sam. Ima 3 nagiba, tako da je bio u najnizem nagibu kad je krenuo s dohranom. Zapravo jos uvijek mi je na najnizem. Jedini nedostatak bih rekla da je bijela boja 😅 al lako se opere, plastificirano je sjedalo, moze se izvadit i otusirat u kadi 😅
Noemii daj mi reci neke kombinacije s mesom sto dajes, ja vise nezz sto da izmislim 🙈🙈
Hahaha a ja ti miksam piletinu, mrkvu, korabu i pastrnjak. Pa piletinu, ciklu, batat, korabu. Pa piletinu, tikvicu, mrkvu. Piletinu, krumpir, mrkvu.
Te sam kombinacije vec isprobala osim pastnjaka njega uopce nisam koristila, dal dajes svaki dan meso ili radis pauze?
Ja dam 3x tj meso. Svaki drugi dan otprilike
Okee
Ja imam drvenu hranilicu koja poslje moze biti stolac i kao stol tako da jos uvijek nije u uporabi al bude uskoro
cure koje dojite, kad ste krenule s dohranom? Mala sad ima 4,5 mj, 6370g i 66 cm. Sa starijom smo vev krenuli u to vrijeme a s mladjom sam mislila pricekati jos mjesec dana
Jeja4, s 5i pol, ali da mogu vratiti vrijeme ne bih. Sacekala bi do pocetka 7og mjs.
Pisite bilo sto 😂😂 samo da imam sto citati.. Evo za pocetak, kako ste, kako bebaci dal dobro spavaju?
Aurora 5 zuba 😲😲😲😲 pa kad prijee, mojoj nikako da izbiju zulja sve zivo al ih jos nema.. Ja sam nikakve nosiljke uzimala niti maramu nisam ja od toga 😂😂😂 i mi cemo van samo da zatopli malo pree hladno je kod nas uzas
Sortiraj odgovore
Najstariji