Ja imam drvenu hranilicu koja poslje moze biti stolac i kao stol tako da jos uvijek nije u uporabi al bude uskoro
cure koje dojite, kad ste krenule s dohranom? Mala sad ima 4,5 mj, 6370g i 66 cm. Sa starijom smo vev krenuli u to vrijeme a s mladjom sam mislila pricekati jos mjesec dana
Jeja4, s 5i pol, ali da mogu vratiti vrijeme ne bih. Sacekala bi do pocetka 7og mjs.
Pisite bilo sto 😂😂 samo da imam sto citati.. Evo za pocetak, kako ste, kako bebaci dal dobro spavaju?
Aurora 5 zuba 😲😲😲😲 pa kad prijee, mojoj nikako da izbiju zulja sve zivo al ih jos nema.. Ja sam nikakve nosiljke uzimala niti maramu nisam ja od toga 😂😂😂 i mi cemo van samo da zatopli malo pree hladno je kod nas uzas
Mi se na spavanje be mozemo pozalit, spava mi 9 sati po noci i preko dana odspava cca 3x po sat vremena... Vozamo se kolicima po stanu i balkonu, tamo mi na zraku i odspava jer je navikla ici van.
Cjjepit smo se trebali 19.03. al kad smo zcali dr. rekla da ne dolazimo da nazovem za mjesec dana... Sad citam po netu da je preporuka da se ipak odradjuju cijepljenja pa cu nazvat slijedeci tjedan
Zubici nam se vec dugo naziru al nikako da probiju, slini kantu dnevno i prstici su joj skroz u ustima tako da bi mogli skoro
Imamo dogovoreno krstenje 26.04. Jer sam htjela da bude lijepo vrijeme da mozemo vani biti... Pitanje je sta ce bit...
Aurora od kada moze u maramu na ledja? Naprijed se cini da joj bude vruce..

Krizni vez sa dzepom, tako sam je vezala od pocetka, glavica joj bude na mojim prsima i buni se jer sad hoce gledati okolo a tako je sputana

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji