Ja jos nisam mahune i grasak posto kao napuhljuje, ne gledam u te tablice vise sto kada dati.. One na fb mi idu na zivce samo cekaju da napadnu nekoga jer je nesto dao umjesto da ljepo odg, neznaju kad je ko u kakvoj situaciji i zasto je to tako mada ima mama koje pretjeruju al stvarno, al ne mozes ti tu nista.. Dns bude papala proso opet s nekim povrcem moram vidjeti sto cu joj dati 🤦♀️ to me ubija u pojam
Juj ja nisam u tim grupama na fejsu, al.mogu mislit kakvih 🐔 ima 🙄
Ma 🐔 su 0 nasprem njima, cast izuzecima, al ono dohrana mora sa 6 mj i ako si slucajno kreno ranije i to napiso nece ti nitko smiti pomoci nista 🙄🙄🙄 dode mi da napravim fb i da ih tamo zajebavam 😂😂 cisto da vatru zapalim 🤪🤪🤪
lol, ima u toj grupi dobrih savjeta, ali mi je ta isključivost bezveze. Žena je jednom pitala smije li ponekad podgrijati kašicu, ako joj je ostalo od dan prije, a ne stigne skuhati i onda je krenula paljba i moralne prodike. Užas.
Btw, bili smo neki dan na cijepljenju i hvala Bogu, ovaj put nikakve reakcije. Čini mi se da primaju samo ako se najaviš, cijepljenje i sl. inače je zaključano. Vadili su mu i krv jer sa 6 mj se gleda željezo i krvna slika. Sve ok prošlo. Mislila sam da će vrištati kad ga je ubola, a kad ono…ništa. :)
Ima dobrih al vise mi zapnu za oci oni losi.. Supp da je sve dobro prošlo 😊
Ja jos nisam mahune i grasak posto kao napuhljuje, ne gledam u te tablice vise sto kada dati.. One na fb mi idu na zivce samo cekaju da napadnu nekoga jer je nesto dao umjesto da ljepo odg, neznaju kad je ko u kakvoj situaciji i zasto je to tako mada ima mama koje pretjeruju al stvarno, al ne mozes ti tu nista.. Dns bude papala proso opet s nekim povrcem moram vidjeti sto cu joj dati 🤦♀️ to me ubija u pojam
Ma 🐔 su 0 nasprem njima, cast izuzecima, al ono dohrana mora sa 6 mj i ako si slucajno kreno ranije i to napiso nece ti nitko smiti pomoci nista 🙄🙄🙄 dode mi da napravim fb i da ih tamo zajebavam 😂😂 cisto da vatru zapalim 🤪🤪🤪
Hahahahahahahah e bas, takve i treba zezat. Rec da jede sarmu i jagode, kikiriki s 6mj 😆😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂 Tu i tamo namazem pastete na kruh pa dadem a hrenovke obozava 😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
lol, ima u toj grupi dobrih savjeta, ali mi je ta isključivost bezveze. Žena je jednom pitala smije li ponekad podgrijati kašicu, ako joj je ostalo od dan prije, a ne stigne skuhati i onda je krenula paljba i moralne prodike. Užas.
Btw, bili smo neki dan na cijepljenju i hvala Bogu, ovaj put nikakve reakcije. Čini mi se da primaju samo ako se najaviš, cijepljenje i sl. inače je zaključano. Vadili su mu i krv jer sa 6 mj se gleda željezo i krvna slika. Sve ok prošlo. Mislila sam da će vrištati kad ga je ubola, a kad ono…ništa. :)
Uu super da nema rekacije 😊
Tu sam, citam ali ne stignem, mala ima skok u razvoju i osjecam se razapeto na sve strane. + nisam vam se pohvalila, ja trudna! 🙈🤗
Aurora moja ti se znoji isto kad jede, nekad malo a nekad cijela glava mokra 😳
Jeli svi pedijatei vade sa 6mjs krv bebicama ili? Mi idemo iduci tjd na cjepljenje pa da znam.
Ona je do sad primala u obe noge? Jeli sa 6mjs isto u obe noge ide cjepivo ili?
Nego da vaa pitam…malac.mi se poceo znojiti prije tjedan dana..dok sisa, uznoji mu se dio glave oslonjen na moju ruku. Jel se i vasi znoje?😁
Daa znoji se kada njopa i kada je vruco u kuci, mislim da je to normalno
Ma dobro, to na fejsu stvarno ima kokoski koje jedva docekaju sprdati. Ali radije pogledam tamo jer znam da grupu vodi nutricionist nego da slusam pedijatra. I zapravo vise kombiniram to, vlastite preferencije i logiku i onu knjigu. A ne pisem nista u grupi, samo skicam. S jedne strane mi se i sviđa ta dosljednost tamo, to bi bio cirkus tek da nije tako. Razumijem zasto je to tako al nije da se slazem sa svime. U svakom slucaju, mislim da su ok smjernice.
Ima oke savjeta ne velim ja al opet ima ljudi koji samo cekaju da napadnu nekoga i to mi se ne svida nikako
Tu sam, citam ali ne stignem, mala ima skok u razvoju i osjecam se razapeto na sve strane. + nisam vam se pohvalila, ja trudna! 🙈🤗
Aurora moja ti se znoji isto kad jede, nekad malo a nekad cijela glava mokra 😳
Jeli svi pedijatei vade sa 6mjs krv bebicama ili? Mi idemo iduci tjd na cjepljenje pa da znam.
Ona je do sad primala u obe noge? Jeli sa 6mjs isto u obe noge ide cjepivo ili?
Aaaaa pa cestitam 😊😊
Da da sa 6 mj je obavezno i mi smo isli al kasnije jer je tako bilo i cjepljenje pa nam tada tek i dala uputnicu.. Sa 6mj ide samo u jednu nogicu
Ayla hvala draga 😘
Bas me zanima hoce nas poslat vadit krv, mene nije strah virusa nego mi se tak neda opcenito vucarat po tim ustanovama, jos sad kad sam trudna pa krene sve ispocetka i svuda hodat 😅
Znaci samo jedna nogica, ajde super barem nesto.
Kakav je vama bio skok u razvoju sa 6mjs?
Ayla hvala draga 😘
Bas me zanima hoce nas poslat vadit krv, mene nije strah virusa nego mi se tak neda opcenito vucarat po tim ustanovama, jos sad kad sam trudna pa krene sve ispocetka i svuda hodat 😅
Znaci samo jedna nogica, ajde super barem nesto.
Kakav je vama bio skok u razvoju sa 6mjs?
A vidit ces kakva je procedura dali ce primati i hoce li slati zbog ovog sranja.. Ja se ne sjecam da smo ga imali 🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji