Hej cure, vi koje dojite daj mi recite dali vam M dolazi svaki mjs ili ima nekih vecih odstupanja?
Hej cure, vi koje dojite daj mi recite dali vam M dolazi svaki mjs ili ima nekih vecih odstupanja?
Ja još uvijek nisam dobila mengu a rodila 25.10.😁
Nensy ajme zavidim 🤪 ja imam par mjs vec i uvijek dode na vrijeme, sad je malo hu ha nema je 🙉
Noemi, ayla, znaci kako hocu…mogu i ne moram tijekom dana🤷♀️. Ajd probat cu pa vidjet jel mu se pije
Pa da 😅
Noem javim kad bude imala stolicu ali ne vidim da ju tera uopce sada 🙈 hvala na preporuci sto zatvara
Aurora ajde javi kad mu budes dodatno davala dal prihvaca vode jos :)
👍
Noemii daj mi reci neke kombinacije s mesom sto dajes, ja vise nezz sto da izmislim 🙈🙈
Noemii daj mi reci neke kombinacije s mesom sto dajes, ja vise nezz sto da izmislim 🙈🙈
Hahaha a ja ti miksam piletinu, mrkvu, korabu i pastrnjak. Pa piletinu, ciklu, batat, korabu. Pa piletinu, tikvicu, mrkvu. Piletinu, krumpir, mrkvu.
Hahaha a ja ti miksam piletinu, mrkvu, korabu i pastrnjak. Pa piletinu, ciklu, batat, korabu. Pa piletinu, tikvicu, mrkvu. Piletinu, krumpir, mrkvu.
Te sam kombinacije vec isprobala osim pastnjaka njega uopce nisam koristila, dal dajes svaki dan meso ili radis pauze?
cure, nisam pratila ove dane, izlazite li mozda s bebama na zrak, mislim na vas koje nemate dvorista? mi sad nismo isle kako je bilo bolesna ali mislila sam danas malo niz ulicu prosetati s njom
Sortiraj odgovore
Najstariji