Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Ožujak 2020. 17:39

Ayla tenks :)

26. Ožujak 2020. 11:43

Hej cure, vi koje dojite daj mi recite dali vam M dolazi svaki mjs ili ima nekih vecih odstupanja?

• Nensy0308
    26. Ožujak 2020. 16:36

Milla

Hej cure, vi koje dojite daj mi recite dali vam M dolazi svaki mjs ili ima nekih vecih odstupanja?

Ja još uvijek nisam dobila mengu a rodila 25.10.😁

26. Ožujak 2020. 17:54

Nensy ajme zavidim 🤪 ja imam par mjs vec i uvijek dode na vrijeme, sad je malo hu ha nema je 🙉

• Noemi1
    26. Ožujak 2020. 18:56

Aurora87

Noemi, ayla, znaci kako hocu…mogu i ne moram tijekom dana🤷‍♀️. Ajd probat cu pa vidjet jel mu se pije

Pa da 😅

• Noemi1
    26. Ožujak 2020. 18:56

Milla

Noem javim kad bude imala stolicu ali ne vidim da ju tera uopce sada 🙈 hvala na preporuci sto zatvara
    Aurora ajde javi kad mu budes dodatno davala dal prihvaca vode jos :)

👍

27. Ožujak 2020. 14:22

Noemii daj mi reci neke kombinacije s mesom sto dajes, ja vise nezz sto da izmislim 🙈🙈 

• Noemi1
    28. Ožujak 2020. 02:15

ayla

Noemii daj mi reci neke kombinacije s mesom sto dajes, ja vise nezz sto da izmislim 🙈🙈

Hahaha a ja ti miksam piletinu, mrkvu, korabu i pastrnjak. Pa piletinu, ciklu, batat, korabu. Pa piletinu, tikvicu, mrkvu. Piletinu, krumpir, mrkvu. 

28. Ožujak 2020. 10:00

Noemi1

ayla

Hahaha a ja ti miksam piletinu, mrkvu, korabu i pastrnjak. Pa piletinu, ciklu, batat, korabu. Pa piletinu, tikvicu, mrkvu. Piletinu, krumpir, mrkvu.

Te sam kombinacije vec isprobala osim pastnjaka njega uopce nisam koristila, dal dajes svaki dan meso ili radis pauze? 

• Jeja4
    28. Ožujak 2020. 12:29

cure, nisam pratila ove dane, izlazite li mozda s bebama na zrak, mislim na vas koje nemate dvorista? mi sad nismo isle kako je bilo bolesna ali mislila sam danas malo niz ulicu prosetati s njom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.