cure, nisam pratila ove dane, izlazite li mozda s bebama na zrak, mislim na vas koje nemate dvorista? mi sad nismo isle kako je bilo bolesna ali mislila sam danas malo niz ulicu prosetati s njom
Ja imam dvorište i mogla bi bez problema al je snijeg vani i jako ledeno tako da ne idemo nikuda
Jeja4 svaki dan izlazim s bebom, nekad i dva puta dnevno. Izlazila sam i dok je snijeg bio padao sada. ☺️
cure, nisam pratila ove dane, izlazite li mozda s bebama na zrak, mislim na vas koje nemate dvorista? mi sad nismo isle kako je bilo bolesna ali mislila sam danas malo niz ulicu prosetati s njom
Jeja, mi smo izlazili dok nije pao snijeg. Držali smo se podalje od gužvi. Jučer napokon izađemo malo i onda kasnije vidim vijest da je u Zg zagađen zrak.
Mi nismo bili vani od potresa kad smo jurili van. A i baš to zrak je zagađen.
Mi obavezno iziđem jednom, nekada čak i dva puta u danu. U klokanicu ili kolicima. Bebi paše svježi zrak, a bome i nama. Naravno, maknem se od ljudi i nema zadrzavanja.
Mi uskoro punini šest mjeseci i krenut cemo s kašicama. Nakupovala sam voćnih (uz pelene i wc papir kad je krenula nestašicu), a povrtne bi radila sama. S kojim povrce ste krenule? Jeste dodavale kakve žitarice, rizične pahuljice i sl. te na koji način?
Trenutno smo na Nanu 1,u svaku bocicu ubacim po 1-2 mjerice rizinih pahuljica, ali me zanima moze li i u kašice?
I još jedno pitanjce, koristite li hranilice i koje? Kako ste zadovoljne? Razmisljam naruciti, a ne znam na sto posebno pripaziti. Bitno mi je da je stabilna, da cu ju moci koristiti duzi period kako beban raste i da nije neka glomazna, da ne zauzima previse mjesta.
mi smo jucer otisli na ponikve, u sumu, spavala je skroz, mm ju je nosio u klokanici, falio dijetetu svijez zrak
XoXo mi imamo sve od Nune, pa tako i hranilicu. Kasnije ju dijete moze korisititi i kao svoju stolicu, meni se jako svida 🤗
Noemii daj mi reci neke kombinacije s mesom sto dajes, ja vise nezz sto da izmislim 🙈🙈
Hahaha a ja ti miksam piletinu, mrkvu, korabu i pastrnjak. Pa piletinu, ciklu, batat, korabu. Pa piletinu, tikvicu, mrkvu. Piletinu, krumpir, mrkvu.
Te sam kombinacije vec isprobala osim pastnjaka njega uopce nisam koristila, dal dajes svaki dan meso ili radis pauze?
Ja dam 3x tj meso. Svaki drugi dan otprilike
Mi obavezno iziđem jednom, nekada čak i dva puta u danu. U klokanicu ili kolicima. Bebi paše svježi zrak, a bome i nama. Naravno, maknem se od ljudi i nema zadrzavanja.
Mi uskoro punini šest mjeseci i krenut cemo s kašicama. Nakupovala sam voćnih (uz pelene i wc papir kad je krenula nestašicu), a povrtne bi radila sama. S kojim povrce ste krenule? Jeste dodavale kakve žitarice, rizične pahuljice i sl. te na koji način?
Trenutno smo na Nanu 1,u svaku bocicu ubacim po 1-2 mjerice rizinih pahuljica, ali me zanima moze li i u kašice?
Ja sam krenula s tikvicom. Ubacivala sam kasnije i zitarice u kasice. Mozes rizine pahuljice stavljat i u kasice.
Sortiraj odgovore
Najstariji