Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Ožujak 2020. 12:32

Jeja4

cure, nisam pratila ove dane, izlazite li mozda s bebama na zrak, mislim na vas koje nemate dvorista? mi sad nismo isle kako je bilo bolesna ali mislila sam danas malo niz ulicu prosetati s njom

Ja imam dvorište i mogla bi bez problema al je snijeg vani i jako ledeno tako da ne idemo nikuda

28. Ožujak 2020. 12:39

Jeja4 svaki dan izlazim s bebom, nekad i dva puta dnevno. Izlazila sam i dok je snijeg bio padao sada. ☺️

LollyBB
    28. Ožujak 2020. 14:42

Jeja4

cure, nisam pratila ove dane, izlazite li mozda s bebama na zrak, mislim na vas koje nemate dvorista? mi sad nismo isle kako je bilo bolesna ali mislila sam danas malo niz ulicu prosetati s njom

Jeja, mi smo izlazili dok nije pao snijeg. Držali smo se podalje od gužvi. Jučer napokon izađemo malo i onda kasnije vidim vijest da je u Zg zagađen zrak. 

• Nensy0308
    28. Ožujak 2020. 17:11

Mi nismo bili vani od potresa kad smo jurili van. A i baš to zrak je zagađen. 

• XoXo
    28. Ožujak 2020. 17:27

Mi obavezno iziđem jednom, nekada čak i dva puta u danu. U klokanicu ili kolicima. Bebi paše svježi zrak, a bome i nama. Naravno, maknem se od ljudi i nema zadrzavanja.

Mi uskoro punini šest mjeseci i krenut cemo s kašicama. Nakupovala sam voćnih (uz pelene i wc papir kad je krenula nestašicu), a povrtne bi radila sama. S kojim povrce ste krenule? Jeste dodavale kakve žitarice, rizične pahuljice i sl. te na koji način?
    Trenutno smo na Nanu 1,u svaku bocicu ubacim po 1-2 mjerice rizinih pahuljica, ali me zanima moze li i u kašice? 

• XoXo
    28. Ožujak 2020. 17:29

I još jedno pitanjce, koristite li hranilice i koje? Kako ste zadovoljne? Razmisljam naruciti, a ne znam na sto posebno pripaziti. Bitno mi je da je stabilna, da cu ju moci koristiti duzi period kako beban raste i da nije neka glomazna, da ne zauzima previse mjesta. 

• Jeja4
    29. Ožujak 2020. 10:57

mi smo jucer otisli na ponikve, u sumu, spavala je skroz, mm ju je nosio u klokanici, falio dijetetu svijez zrak 

29. Ožujak 2020. 11:24

XoXo mi imamo sve od Nune, pa tako i hranilicu. Kasnije ju dijete moze korisititi i kao svoju stolicu, meni se jako svida 🤗

• Noemi1
    29. Ožujak 2020. 12:03

ayla

Noemi1

ayla

Noemii daj mi reci neke kombinacije s mesom sto dajes, ja vise nezz sto da izmislim 🙈🙈

Hahaha a ja ti miksam piletinu, mrkvu, korabu i pastrnjak. Pa piletinu, ciklu, batat, korabu. Pa piletinu, tikvicu, mrkvu. Piletinu, krumpir, mrkvu.

Te sam kombinacije vec isprobala osim pastnjaka njega uopce nisam koristila, dal dajes svaki dan meso ili radis pauze?

Ja dam 3x tj meso. Svaki drugi dan otprilike

• Noemi1
    29. Ožujak 2020. 12:07

XoXo

Mi obavezno iziđem jednom, nekada čak i dva puta u danu. U klokanicu ili kolicima. Bebi paše svježi zrak, a bome i nama. Naravno, maknem se od ljudi i nema zadrzavanja.

Mi uskoro punini šest mjeseci i krenut cemo s kašicama. Nakupovala sam voćnih (uz pelene i wc papir kad je krenula nestašicu), a povrtne bi radila sama. S kojim povrce ste krenule? Jeste dodavale kakve žitarice, rizične pahuljice i sl. te na koji način?
    Trenutno smo na Nanu 1,u svaku bocicu ubacim po 1-2 mjerice rizinih pahuljica, ali me zanima moze li i u kašice?

Ja sam krenula s tikvicom. Ubacivala sam kasnije i zitarice u kasice. Mozes rizine pahuljice stavljat i u kasice. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.