Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    october30
    31. Ožujak 2020. 20:57

Mi se na spavanje be mozemo pozalit, spava mi 9 sati po noci i preko dana odspava cca 3x po sat vremena... Vozamo se kolicima po stanu i balkonu, tamo mi na zraku i odspava jer je navikla ici van.
    Cjjepit smo se trebali 19.03. al kad smo zcali dr. rekla da ne dolazimo da nazovem za mjesec dana... Sad citam po netu da je preporuka da se ipak odradjuju cijepljenja pa cu nazvat slijedeci tjedan
    Zubici nam se vec dugo naziru al nikako da probiju, slini kantu dnevno i prstici su joj skroz u ustima tako da bi mogli skoro
    Imamo dogovoreno krstenje 26.04. Jer sam htjela da bude lijepo vrijeme da mozemo vani biti... Pitanje je sta ce bit...
    Aurora od kada moze u maramu na ledja? Naprijed se cini da joj bude vruce.. 

october30
    31. Ožujak 2020. 21:25

Krizni vez sa dzepom, tako sam je vezala od pocetka, glavica joj bude na mojim prsima i buni se jer sad hoce gledati okolo a tako je sputana

• Noemi1
    31. Ožujak 2020. 22:50

Aurora87

Evo me😁. Pokusavam nauciti bez u marami na leđima pa nikako s ovim mojim mangupom koji imamcrvice u guzi😁. Stavim ga na leđa a on se smije i meskolji i sjedalo mi pokvari i sklizne dolje🤪. A ja se sva dala u proucavanje kako to izvesti. Teorija mi super ali praksa ne valja.
    Mi nismo isli van setati, ali planiramo ovih dana,, najavljuju oko 15 stupnjeva pa cemo malo po ulici. Prosli tjedan isli na cijepljenje.
    Mi smo krenuli s dohranom par dana prije punih 6 mjeseci. Ne znam, moje je misljenje da s tim uopce ne treba zuriti. Jejo, lijepo ti napreduje i mislim da uopce.nemas potrebu vec sad, ali to je samo moje misljenje😉. Ja sam htjela par dana kasnije cak krenuti ali imao je oko 4 stolice dnevno koje su bile dosta vodenaste pa je ped rekla neka krenemo papati. Sad ima jednu do tri, ali najcesce jednu dnevno i nisu vodenaste.
    Ayla, kad pitas za spavanje, nocu se dosta budi i dalje za papati. A danas me iznenadio, popodne je odspavao 2,5 sata i to na krevetu. Prvo sam ja s njim malo ubila oko, a onda mm kad.je dosao s posla.
    E, da, imamo 5 zubi😁😁😁😁😁

5 zubiiica? 😱😱😱😱 

31. Ožujak 2020. 23:43

Aurora87

ayla

Aurora 5 zuba 😲😲😲😲 pa kad prijee, mojoj nikako da izbiju zulja sve zivo al ih jos nema.. Ja sam nikakve nosiljke uzimala niti maramu nisam ja od toga 😂😂😂 i mi cemo van samo da zatopli malo pree hladno je kod nas uzas

Kazu da ima veze s genetikom a navodno smo i mm i ja rano dobili zube🤷‍♀️. Prvo su izbile donje jedinice pa gornja dvojka i onda gornje jedinice. Danas je jedna bas probila. I danas je poceo skripati zubima, jako ruzan zvuk😖.
    Da, ti imas problema s leđima pa vjerujem da ti nosiljka nije ni na kraj pameti. A ja bas volim nositi i on voli biti u marami. ❤ U pocetku nije a onda je odjednom zavolio.

Ajme mogu misliti kakvoj to skripanje 😞 da imam jednom je bila 2 dana nervozna i samo nosaj nista joj nije pasalo a ima i dosta kg mene su leda ubijala cekala sam tren kada ce me ukociti al popila sam odma tab i srecom je popustalo, tako da mi i ovog nosanja dosta i non stop dizanja 

31. Ožujak 2020. 23:44

Aurora87

E, da, netko me pitao za vodu preko dana…tek sam mu danas dala jos jednom osim poslije obroka i hoce piti. Ma on je tip samo daj jesti i piti…mamin i tatin sin🤣

Pa to je super kada hoce ja svoju moram moliti da gucne ili stisnem sisac pa joj tako dajem da popije malo al voli njopati sto mi je supp

• Noemi1
    01. Travanj 2020. 11:55

Aurora87

Noemi1

Aurora87

Evo me😁. Pokusavam nauciti bez u marami na leđima pa nikako s ovim mojim mangupom koji imamcrvice u guzi😁. Stavim ga na leđa a on se smije i meskolji i sjedalo mi pokvari i sklizne dolje🤪. A ja se sva dala u proucavanje kako to izvesti. Teorija mi super ali praksa ne valja.
    Mi nismo isli van setati, ali planiramo ovih dana,, najavljuju oko 15 stupnjeva pa cemo malo po ulici. Prosli tjedan isli na cijepljenje.
    Mi smo krenuli s dohranom par dana prije punih 6 mjeseci. Ne znam, moje je misljenje da s tim uopce ne treba zuriti. Jejo, lijepo ti napreduje i mislim da uopce.nemas potrebu vec sad, ali to je samo moje misljenje😉. Ja sam htjela par dana kasnije cak krenuti ali imao je oko 4 stolice dnevno koje su bile dosta vodenaste pa je ped rekla neka krenemo papati. Sad ima jednu do tri, ali najcesce jednu dnevno i nisu vodenaste.
    Ayla, kad pitas za spavanje, nocu se dosta budi i dalje za papati. A danas me iznenadio, popodne je odspavao 2,5 sata i to na krevetu. Prvo sam ja s njim malo ubila oko, a onda mm kad.je dosao s posla.
    E, da, imamo 5 zubi😁😁😁😁😁

5 zubiiica? 😱😱😱😱

Da🤣. Kad je prvi izbio s nepuna 4 mjeseca, bio mi je sok i pomijesani osjecaji…i neka tuga i radost…kao, moja beba ima zub, vise nije toliko beba🤪. Sad se radujem, a sta cu…kad je vec krenulo, neka ide i bude bezbolno😊

Hahaha predobroo 😀 moj je jos uvijek bez zuba 🙈

01. Travanj 2020. 13:54

Aurora87

ayla

Aurora87

E, da, netko me pitao za vodu preko dana…tek sam mu danas dala jos jednom osim poslije obroka i hoce piti. Ma on je tip samo daj jesti i piti…mamin i tatin sin🤣

Pa to je super kada hoce ja svoju moram moliti da gucne ili stisnem sisac pa joj tako dajem da popije malo al voli njopati sto mi je supp

Zanimljivo mu je piti iz case pa vj zato. Fasconiran je kad vidi nas kako pijemo, a i mislim da mu odgovara hladna voda i staklena casa jer su mu sad tek gornje jedinice izbile pa ga vj hladi, dosta on i gricka tu casu. Nekad bas lijepo popije a nekad skoro sve prolije. Samo kad vidi casu, presretan je🤣 (nadam se da nece tako reagirati na jeger casu kad odraste😅)

Pa da moze biti i to, ja sam jednom popizdila toliko se deracila i nije htjela vodu i ja odvrnem bocicu i nagnem joj da pije sva se zalila i onda sam ju morala presvlaciti 🙈🙈 i vise joj ne dajem tako jer ju jako tesko presvuci... Hahahahaha najvjerojatnije da hoce kada poraste i otkrije alkohol 🤪🤪

01. Travanj 2020. 13:55

Aurora87

ayla

Aurora87

ayla

Aurora 5 zuba 😲😲😲😲 pa kad prijee, mojoj nikako da izbiju zulja sve zivo al ih jos nema.. Ja sam nikakve nosiljke uzimala niti maramu nisam ja od toga 😂😂😂 i mi cemo van samo da zatopli malo pree hladno je kod nas uzas

Kazu da ima veze s genetikom a navodno smo i mm i ja rano dobili zube🤷‍♀️. Prvo su izbile donje jedinice pa gornja dvojka i onda gornje jedinice. Danas je jedna bas probila. I danas je poceo skripati zubima, jako ruzan zvuk😖.
    Da, ti imas problema s leđima pa vjerujem da ti nosiljka nije ni na kraj pameti. A ja bas volim nositi i on voli biti u marami. ❤ U pocetku nije a onda je odjednom zavolio.

Ajme mogu misliti kakvoj to skripanje 😞 da imam jednom je bila 2 dana nervozna i samo nosaj nista joj nije pasalo a ima i dosta kg mene su leda ubijala cekala sam tren kada ce me ukociti al popila sam odma tab i srecom je popustalo, tako da mi i ovog nosanja dosta i non stop dizanja

Zvuci kao da jede tvrde bombone🙄😁

😖😖😖 Uff

• Noemi1
    01. Travanj 2020. 17:35

Aurora87

ayla

Aurora87

ayla

Aurora87

Zanimljivo mu je piti iz case pa vj zato. Fasconiran je kad vidi nas kako pijemo, a i mislim da mu odgovara hladna voda i staklena casa jer su mu sad tek gornje jedinice izbile pa ga vj hladi, dosta on i gricka tu casu. Nekad bas lijepo popije a nekad skoro sve prolije. Samo kad vidi casu, presretan je🤣 (nadam se da nece tako reagirati na jeger casu kad odraste😅)

Pa da moze biti i to, ja sam jednom popizdila toliko se deracila i nije htjela vodu i ja odvrnem bocicu i nagnem joj da pije sva se zalila i onda sam ju morala presvlaciti 🙈🙈 i vise joj ne dajem tako jer ju jako tesko presvuci… Hahahahaha najvjerojatnije da hoce kada poraste i otkrije alkohol 🤪🤪

Ma mi se skoro svaki drugi put presvlacimo. Mm otisao u nabavku u dm i rekla sam mu neka pita jel imaju onu ko kabanicu za jest…svaki dan mu stavim slincek ili mini tetru oko vrata i jednu vecu tetru na njega zbog te vode…pa usput i uprlja…a cesto i robu uprlja. Vesa ko u prici. Ako nađe tu kabanicu, to ce biti super😊.

Inace imas u kiku to. Iako mislim da i dm ima 🤔

01. Travanj 2020. 18:23

Ja nisam trazila uopce to, al budem bome.. Kik ne radi posto nije prehrana u pitanju, ja ne presvlacim ako se ne zamaze al vecinom da al ne zamaze bodi samo majcicu i hlacice 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.