Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    31. Ožujak 2020. 22:50

Aurora87

Evo me😁. Pokusavam nauciti bez u marami na leđima pa nikako s ovim mojim mangupom koji imamcrvice u guzi😁. Stavim ga na leđa a on se smije i meskolji i sjedalo mi pokvari i sklizne dolje🤪. A ja se sva dala u proucavanje kako to izvesti. Teorija mi super ali praksa ne valja.
    Mi nismo isli van setati, ali planiramo ovih dana,, najavljuju oko 15 stupnjeva pa cemo malo po ulici. Prosli tjedan isli na cijepljenje.
    Mi smo krenuli s dohranom par dana prije punih 6 mjeseci. Ne znam, moje je misljenje da s tim uopce ne treba zuriti. Jejo, lijepo ti napreduje i mislim da uopce.nemas potrebu vec sad, ali to je samo moje misljenje😉. Ja sam htjela par dana kasnije cak krenuti ali imao je oko 4 stolice dnevno koje su bile dosta vodenaste pa je ped rekla neka krenemo papati. Sad ima jednu do tri, ali najcesce jednu dnevno i nisu vodenaste.
    Ayla, kad pitas za spavanje, nocu se dosta budi i dalje za papati. A danas me iznenadio, popodne je odspavao 2,5 sata i to na krevetu. Prvo sam ja s njim malo ubila oko, a onda mm kad.je dosao s posla.
    E, da, imamo 5 zubi😁😁😁😁😁

5 zubiiica? 😱😱😱😱 

31. Ožujak 2020. 23:43

Aurora87

ayla

Aurora 5 zuba 😲😲😲😲 pa kad prijee, mojoj nikako da izbiju zulja sve zivo al ih jos nema.. Ja sam nikakve nosiljke uzimala niti maramu nisam ja od toga 😂😂😂 i mi cemo van samo da zatopli malo pree hladno je kod nas uzas

Kazu da ima veze s genetikom a navodno smo i mm i ja rano dobili zube🤷‍♀️. Prvo su izbile donje jedinice pa gornja dvojka i onda gornje jedinice. Danas je jedna bas probila. I danas je poceo skripati zubima, jako ruzan zvuk😖.
    Da, ti imas problema s leđima pa vjerujem da ti nosiljka nije ni na kraj pameti. A ja bas volim nositi i on voli biti u marami. ❤ U pocetku nije a onda je odjednom zavolio.

Ajme mogu misliti kakvoj to skripanje 😞 da imam jednom je bila 2 dana nervozna i samo nosaj nista joj nije pasalo a ima i dosta kg mene su leda ubijala cekala sam tren kada ce me ukociti al popila sam odma tab i srecom je popustalo, tako da mi i ovog nosanja dosta i non stop dizanja 

31. Ožujak 2020. 23:44

Aurora87

E, da, netko me pitao za vodu preko dana…tek sam mu danas dala jos jednom osim poslije obroka i hoce piti. Ma on je tip samo daj jesti i piti…mamin i tatin sin🤣

Pa to je super kada hoce ja svoju moram moliti da gucne ili stisnem sisac pa joj tako dajem da popije malo al voli njopati sto mi je supp

• Noemi1
    01. Travanj 2020. 11:55

Aurora87

Noemi1

Aurora87

Evo me😁. Pokusavam nauciti bez u marami na leđima pa nikako s ovim mojim mangupom koji imamcrvice u guzi😁. Stavim ga na leđa a on se smije i meskolji i sjedalo mi pokvari i sklizne dolje🤪. A ja se sva dala u proucavanje kako to izvesti. Teorija mi super ali praksa ne valja.
    Mi nismo isli van setati, ali planiramo ovih dana,, najavljuju oko 15 stupnjeva pa cemo malo po ulici. Prosli tjedan isli na cijepljenje.
    Mi smo krenuli s dohranom par dana prije punih 6 mjeseci. Ne znam, moje je misljenje da s tim uopce ne treba zuriti. Jejo, lijepo ti napreduje i mislim da uopce.nemas potrebu vec sad, ali to je samo moje misljenje😉. Ja sam htjela par dana kasnije cak krenuti ali imao je oko 4 stolice dnevno koje su bile dosta vodenaste pa je ped rekla neka krenemo papati. Sad ima jednu do tri, ali najcesce jednu dnevno i nisu vodenaste.
    Ayla, kad pitas za spavanje, nocu se dosta budi i dalje za papati. A danas me iznenadio, popodne je odspavao 2,5 sata i to na krevetu. Prvo sam ja s njim malo ubila oko, a onda mm kad.je dosao s posla.
    E, da, imamo 5 zubi😁😁😁😁😁

5 zubiiica? 😱😱😱😱

Da🤣. Kad je prvi izbio s nepuna 4 mjeseca, bio mi je sok i pomijesani osjecaji…i neka tuga i radost…kao, moja beba ima zub, vise nije toliko beba🤪. Sad se radujem, a sta cu…kad je vec krenulo, neka ide i bude bezbolno😊

Hahaha predobroo 😀 moj je jos uvijek bez zuba 🙈

01. Travanj 2020. 13:54

Aurora87

ayla

Aurora87

E, da, netko me pitao za vodu preko dana…tek sam mu danas dala jos jednom osim poslije obroka i hoce piti. Ma on je tip samo daj jesti i piti…mamin i tatin sin🤣

Pa to je super kada hoce ja svoju moram moliti da gucne ili stisnem sisac pa joj tako dajem da popije malo al voli njopati sto mi je supp

Zanimljivo mu je piti iz case pa vj zato. Fasconiran je kad vidi nas kako pijemo, a i mislim da mu odgovara hladna voda i staklena casa jer su mu sad tek gornje jedinice izbile pa ga vj hladi, dosta on i gricka tu casu. Nekad bas lijepo popije a nekad skoro sve prolije. Samo kad vidi casu, presretan je🤣 (nadam se da nece tako reagirati na jeger casu kad odraste😅)

Pa da moze biti i to, ja sam jednom popizdila toliko se deracila i nije htjela vodu i ja odvrnem bocicu i nagnem joj da pije sva se zalila i onda sam ju morala presvlaciti 🙈🙈 i vise joj ne dajem tako jer ju jako tesko presvuci... Hahahahaha najvjerojatnije da hoce kada poraste i otkrije alkohol 🤪🤪

01. Travanj 2020. 13:55

Aurora87

ayla

Aurora87

ayla

Aurora 5 zuba 😲😲😲😲 pa kad prijee, mojoj nikako da izbiju zulja sve zivo al ih jos nema.. Ja sam nikakve nosiljke uzimala niti maramu nisam ja od toga 😂😂😂 i mi cemo van samo da zatopli malo pree hladno je kod nas uzas

Kazu da ima veze s genetikom a navodno smo i mm i ja rano dobili zube🤷‍♀️. Prvo su izbile donje jedinice pa gornja dvojka i onda gornje jedinice. Danas je jedna bas probila. I danas je poceo skripati zubima, jako ruzan zvuk😖.
    Da, ti imas problema s leđima pa vjerujem da ti nosiljka nije ni na kraj pameti. A ja bas volim nositi i on voli biti u marami. ❤ U pocetku nije a onda je odjednom zavolio.

Ajme mogu misliti kakvoj to skripanje 😞 da imam jednom je bila 2 dana nervozna i samo nosaj nista joj nije pasalo a ima i dosta kg mene su leda ubijala cekala sam tren kada ce me ukociti al popila sam odma tab i srecom je popustalo, tako da mi i ovog nosanja dosta i non stop dizanja

Zvuci kao da jede tvrde bombone🙄😁

😖😖😖 Uff

• Noemi1
    01. Travanj 2020. 17:35

Aurora87

ayla

Aurora87

ayla

Aurora87

Zanimljivo mu je piti iz case pa vj zato. Fasconiran je kad vidi nas kako pijemo, a i mislim da mu odgovara hladna voda i staklena casa jer su mu sad tek gornje jedinice izbile pa ga vj hladi, dosta on i gricka tu casu. Nekad bas lijepo popije a nekad skoro sve prolije. Samo kad vidi casu, presretan je🤣 (nadam se da nece tako reagirati na jeger casu kad odraste😅)

Pa da moze biti i to, ja sam jednom popizdila toliko se deracila i nije htjela vodu i ja odvrnem bocicu i nagnem joj da pije sva se zalila i onda sam ju morala presvlaciti 🙈🙈 i vise joj ne dajem tako jer ju jako tesko presvuci… Hahahahaha najvjerojatnije da hoce kada poraste i otkrije alkohol 🤪🤪

Ma mi se skoro svaki drugi put presvlacimo. Mm otisao u nabavku u dm i rekla sam mu neka pita jel imaju onu ko kabanicu za jest…svaki dan mu stavim slincek ili mini tetru oko vrata i jednu vecu tetru na njega zbog te vode…pa usput i uprlja…a cesto i robu uprlja. Vesa ko u prici. Ako nađe tu kabanicu, to ce biti super😊.

Inace imas u kiku to. Iako mislim da i dm ima 🤔

01. Travanj 2020. 18:23

Ja nisam trazila uopce to, al budem bome.. Kik ne radi posto nije prehrana u pitanju, ja ne presvlacim ako se ne zamaze al vecinom da al ne zamaze bodi samo majcicu i hlacice 

01. Travanj 2020. 22:26

Aurora87

Ma moj se prolije vodom vise nego zamaze…zamaze tetru. A tetra nekad.tako procuri pa bude mokar. A bome.cu i ja pocet nositi pregacu🤣 jer obavezno okrene glavu i obrise usta u moju majicu🙄.

Ja sam nju stavila u jaje i tako ju hranim i otkako ju tako hranim preporodila se na rukama je jako tesko 

lala3
    02. Travanj 2020. 08:30

ayla

Pisite bilo sto 😂😂 samo da imam sto citati.. Evo za pocetak, kako ste, kako bebaci dal dobro spavaju?

🌞 jutro.. Konacno da se ima sta procitati 😄
    Mi smo super, samo sto imamo zabranu kretanja, ne smiju djeca vani 😳, dok smo mogli isli smo vani, mada je tek sad lijepo vrijeme, ali eto neko smislio da jadna djecica 24 sata moraju biti u kuci, stanu... E sad zamislite troje djece zatvorene u stanu 🤯🤯🤯.. Sreca pa mogu apaurin popiti 😏.. Bebica je dobro, napreduje, samo sto je sad vec poprilicno teska, ima preko 7,5 kg i 4,5 mjeseci 🙈.. Kod nas su vakcine odgođene, znaci bez prevelike nuzde se ne smije u bolnicu, tako da smo vec jednu vakcinu propustili, a i predgled koji je trebao biti... Ali eto bit ce sve dobro samo nek ova zbrka s koronom prođe... Idalje super spava od nekih 9 do 7 ujutro, manje-vise pola sata, ja prezadovoljna, odspava fino i u danu, tako da je super.. Pocela sam joj po malo davati kasice, ne smijem puno dok se ne privikne, a ona uvijek trazi jos 🙃, zasad pojede po jednu do dvije velike kasike... jede rizu, mrkvu, tikvicu, bananu i jabuku 😊, sve smo to uveli polako, vode se poslije napije i eto.. Vec skoro mjesec kako se okrece i na stomak i na leđa 😄, okrene se na stomak, pa negoduje i sama se vrati na leđa pa se pocne smijati 😊.. Voli brata i sestru, samo za njima gleda sta oni rade, galami na njih, smije im se, nogama mlatara, kao da bi isla s njima 🌞 i eto tako uglavnom nije nam dosadno, jos samo da nas puste napolje.... 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI