Ja ujutro uvijek dajem gris,palentu ili zobene sa nekim voćem
I ja al probala sam palentu s jogurtom i nece
Lala koju rizu si uvela bijelu obicnu ili neku posebnu i ja bi rizu al ne znam kakvu bi, mi mozemo van posto imamo dvorište al je ledeno jako kao sunce grije al bura uzasno dere vani pa ne idemo, nama ne pada tesko sto ne mozemo van naucili smo 😁 vise mojima pada tesko sto ne mogu do curke al gledaju je preko video poziva pa ajde nekako izdure 🤪
Ja sam uvela obicnu bijelu rizu i prihvata je lijepo.. Prvi dan samu rizu, a drugi dan u kombinaciji sa mrkvom.. Uopste nema problema sa kakanjem, dam joj vode nakon obrocica i super 😊..
Supp, budem i ja probala
Ne treba odustajati, nekad trebaju pet-sest puta da probaju nesto, pa da onda zavole 🙃, ali nisam sigurna za jogurt, trebas to malo istraziti, jer su ipak to mlijecni proizvodi, a oni idu tek sa devet, koliko mi se cini 🤔
Ne treba odustajati, nekad trebaju pet-sest puta da probaju nesto, pa da onda zavole 🙃, ali nisam sigurna za jogurt, trebas to malo istraziti, jer su ipak to mlijecni proizvodi, a oni idu tek sa devet, koliko mi se cini 🤔
Ja kada sam bila na kontroli i cijepljenju rekla mi pedica da mogu sa 7mj uvesti meso i mljecne proizvode.. Da mi ona nije rekla nebi jos
Pa nezz jeli rano al ja sam pokusala a ona nece, valjda joj kiselo 😂 tako da ionako necu jos 😁 najveci problem mi je sto nemam ideja a ne mogu joj davati samo zobene, pir griz i palentu 😐 davala sam i kvinou al nije joj nesto sada, mislila sam i amanrth al najvise mi voli zobene.. Proso isto mislim uvesti nez dal da ga dajem s vocem ili povrcem i mesom, di sto trazim nigdi nista naci, knjiga nemam 🙄🙄 sad ih i ne mogu naci i da hocu osim online a to nebi jer ipak sto ja znam el taj zarazen sto dovozi 😂😂😂😂
Vrtim sve zivo, batat, kumpir, mrkvu, brokuli, cvjetacu, ciklu, spinat, blitvu, korabu, tikvicu, buternu.. Meni vec na usi idu te namirnice i puretinu i piletinu od mesa, od voca jabuka, kruska, banana, breskva, marelica, borovnica.. Zitarice zobene, palenta, pir-griz, kvinoa eto je sve uvedeno
Ma pa dosta si to ga uvela…koliko dugo papate? Jel po tri dana dajes ili?
Sta planiras sljedece uvesti?
Pocela sam par dana prije nego li je napunila 5mj, evo dns cu proso uvesti za rucak... Sve sam davala po 3 dana a sada sve misam s uvedenim namirnicama
Mozes jos uvesti i luk i komorac. To ide od 6-8 mjeseci. Pa joj onda mozes ko neke juhice praviti, ali izblendano😊. Kako je prihvatila proso?
Kako se luk sprema? Skuha ili prodinsta? Pa i ovo sve joj kao juhica samo sto je na gusto.. Proso super proso 😊
Mozes jos uvesti i luk i komorac. To ide od 6-8 mjeseci. Pa joj onda mozes ko neke juhice praviti, ali izblendano😊. Kako je prihvatila proso?
E komorac ide od 1o+mj, a luk od 9mj
E komorac ide od 1o+mj, a luk od 9mj
Mislim da komorac necu ni davati, jer ga ni mi ne jedemo.. A davala sam joj caj od komoraca tako da mislim da je to vec uvedeno osim ako to nije isto
Sortiraj odgovore
Najstariji