Mila čestitam 🙏 lijepa vijest :)
Meni je dosta jedno 😂
Ma i ja čitam onu grupu na fejsu pa ni ništa vise nije jasno 😀
Mi još nismo dobili nikakvu piku
Ayla joj boze blago ti se, meni je evo jedva zaspala 😏
Ooo marina hvala 😘
Ayla joj boze blago ti se, meni je evo jedva zaspala 😏
Ooo marina hvala 😘
Ja se ne sjecam i da je bio ne vjerujem da je bio opasan posto se ne sjecam 😂😂
Ayla kod mene je svaki bio opasan, ali danasnji dan nez dali da prinesem ovom vremenu kojem se mjenja ili skoku u razvoju, niti je spavala, stalno bi jela a nis ne jede i samo se nosati ili vristi 🤪🤪
Sta papate?
Ja sam prestala uvodit jednu namirnicu dugo, sad smo stv dosta toga uveli i bas voli znjopati :) ja skoro sve kupim kupovnd hip, kad sve uvedem sto tam ima onda cu pocet kuhat sto nema 😅
Ayla kod mene je svaki bio opasan, ali danasnji dan nez dali da prinesem ovom vremenu kojem se mjenja ili skoku u razvoju, niti je spavala, stalno bi jela a nis ne jede i samo se nosati ili vristi 🤪🤪
Sta papate?
Ja sam prestala uvodit jednu namirnicu dugo, sad smo stv dosta toga uveli i bas voli znjopati :) ja skoro sve kupim kupovnd hip, kad sve uvedem sto tam ima onda cu pocet kuhat sto nema 😅
Trenutno uvodim proso, pisala sam jučer sto sam sve uvela pa vrati nazad stranicu dvi.. Ja sam uzela samo vocnih kupovni zbog ovoga a povrce kuham sve mada znam i jabuku, krusku i bananu dati sto uzmem al to nista ne moze dugo stajati pa onda kada imam dam ovu
Nego da vaa pitam…malac.mi se poceo znojiti prije tjedan dana..dok sisa, uznoji mu se dio glave oslonjen na moju ruku. Jel se i vasi znoje?😁
Moj se prije znao, sad vise ne. Da ti nije pretoplo obucen?
Tu sam, citam ali ne stignem, mala ima skok u razvoju i osjecam se razapeto na sve strane. + nisam vam se pohvalila, ja trudna! 🙈🤗
Aurora moja ti se znoji isto kad jede, nekad malo a nekad cijela glava mokra 😳
Jeli svi pedijatei vade sa 6mjs krv bebicama ili? Mi idemo iduci tjd na cjepljenje pa da znam.
Ona je do sad primala u obe noge? Jeli sa 6mjs isto u obe noge ide cjepivo ili?
Ooooo pa cestitaaam 😁😁😁😁 jel to planirano ili se omaklo 🤣
Ayla hvala draga 😘
Bas me zanima hoce nas poslat vadit krv, mene nije strah virusa nego mi se tak neda opcenito vucarat po tim ustanovama, jos sad kad sam trudna pa krene sve ispocetka i svuda hodat 😅
Znaci samo jedna nogica, ajde super barem nesto.
Kakav je vama bio skok u razvoju sa 6mjs?
Mila, čestitam! :-)
Naš laboratorij se organizirao, kao i cijeli dom zdravlja, čini mi se i nema žive duše. Rekla sam doktorici da ne želim čekati s hrpom ljudi pa mi je rekla da dnevno prime max 20 ljudi i to je na uputnici pisalo hitno. Do lab nisam ni mogla doći nego sam pozvonila kat ispod, došla žena, tražila i moju zdravstvenu da me provjere da nisam na popisu za samoizolaciju i tek onda mogla otići s malim gore. Prije ulaska obavezna dezinfekcija ruku. Dakle, ni žive duše nije bilo. Nalaz čula od dr telefonski.
Ovaj put jedno cjepivo i sve dobro prošlo.
Gdje su nam curke Milla, emax?
🤷
Mila se javila, emax jos nije 😁 al bude.. Cim osjeti da ju zovemo kao i mila
Sortiraj odgovore
Najstariji