Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    25. Ožujak 2020. 08:18

Aurora87

Milla

Moja nije kakala 8 dana opet bez obzira na dohranu evo 🙉
    Koliko dajes vode i dalje onu malu casicu jegera ( sta li je vec bilo 😂) ili si povecala? Samo izmedu obroka tog jednog das ili si pocela jos davat?

E, i dalje popije tu jeger casicu poslije obroka🤣.
    Ayla, Noemi, vi vec neko vrijeme papate…dajete li vi vodu tijekom dana nevezano uz obrok?

E ja dam samo nakon obroka, ni ne nudim poslje 🤷 

• Noemi1
    25. Ožujak 2020. 08:19

Milla

Noemi jela je vec krusku 🙉🙈

👍 aj super, valjda ce ti sad kakati. Mrkva je bas problematicna. Pa ak ti inace ima s tim problema, obrati paznju i na bananu, batat i rizu. 

25. Ožujak 2020. 10:15

Aurora87

Milla

Moja nije kakala 8 dana opet bez obzira na dohranu evo 🙉
    Koliko dajes vode i dalje onu malu casicu jegera ( sta li je vec bilo 😂) ili si povecala? Samo izmedu obroka tog jednog das ili si pocela jos davat?

E, i dalje popije tu jeger casicu poslije obroka🤣.
    Ayla, Noemi, vi vec neko vrijeme papate…dajete li vi vodu tijekom dana nevezano uz obrok?

Da obavezno poslje obroka i onda jos tokom dana dadem joj da popije 

25. Ožujak 2020. 10:20

Aurora87

ayla

Aurora87

Pa ne znam sto bih ti rekla…ja dajem vodu al moj je i napunio 6🤷‍♀️.
    Uveli smo batat i tikvicu, danas 2.dan uvodimo maslinovo ulje. Sljedece cu butternut tikvu pa korabu.
    Prvi dan dam 2-3 zlicice pa onda povecavam kolic

Daj mi reci kako to uvodis maslinovo ja sam maslinovo davala s tikvicom nisam posebno

Pa isto, s tikvicom i batatom. Stavim pola njegove zlicice. Mislim da to ni ne ide posebno, fuj😁. Ali sad s ovim maslinovim dam da pojede kasice koliko moze jer smo tikvicu i batat uveli….tako da maslinovo ne doziram po manje.

Ahaa okee, ja sam u svaku kasicu mjesala jer mi tako rekla pedijatrica i dalje mjesam

25. Ožujak 2020. 11:14

Noem javim kad bude imala stolicu ali ne vidim da ju tera uopce sada 🙈 hvala na preporuci sto zatvara
    Aurora ajde javi kad mu budes dodatno davala dal prihvaca vode jos :)

25. Ožujak 2020. 11:21

Aurora87

Noemi, ayla, znaci kako hocu…mogu i ne moram tijekom dana🤷‍♀️. Ajd probat cu pa vidjet jel mu se pije

Pa da, ja imam razmisljanje da je voda i dobra ne sada da je pije puno, pomaze da ima stolicu cesce i da ju ne pati dugo jer kad nije bas kakala nije vodu uopce pila a sada kad ju i popije ima stolice noramalno i do 3 puta dnevno jer ipak mi je na ad i to ovoj sada masnijoj 2 al jede svaki dan raznovrsno i zobene koje su bogate vlaknima i nemam uopce problema sada kada dobije npr za rucak i mrkvu i krumpir ili cvjetacu, brokulu.. Grasak jos nisam uvela, mahune al bas kontam da bi mogla jer nemam ideja vise sto joj dati 🙈🙈 cak razmisljam napraviti joj meni za tj dana tako da svaki dan imam spremno sto dati da ne razmisljam sto bi dns mogla npr 😁

25. Ožujak 2020. 11:23

I htjela sam kom spavanje njezino znaci u pocetku samo bok jedan i drugi onda se ona sama prebacila na leda da bi tako spavala i onda je opet sama se postavljala na bok jer je tako htjela i sada voli na boku, tokom noci se zna okrenuti na trbuh i tako spavati a nekad se okrene na trbuh i ne pase joj i onda me probudi da ju okrenem i vratim ju na leda ona se postavi na bok i tako spava i onda se vrti samo kako njoj pase

25. Ožujak 2020. 15:13

Ayla kolilo ti ml vode tijekom dana curka popije, otp?

Emax
    25. Ožujak 2020. 16:17

Aurora to nisam znala 😳 hvala ti na savjetu od sad vise nema naprijed nego samo u mene da gleda! A i za usne isto bas cu mu namazat jadnicak izgleda kao da je pio sok od jagode 😂

25. Ožujak 2020. 16:56

Milla

Ayla kolilo ti ml vode tijekom dana curka popije, otp?

Pa nekada popije 60ml a nekada jedva 10,20ml ima dana kad bas hoce a nekada ju moram moliti da malo gucne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.