Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Ožujak 2020. 18:22

Moja nije kakala 8 dana opet bez obzira na dohranu evo 🙉
    Koliko dajes vode i dalje onu malu casicu jegera ( sta li je vec bilo 😂) ili si povecala? Samo izmedu obroka tog jednog das ili si pocela jos davat? 

Emax
    24. Ožujak 2020. 19:36

Moj isto jos ne sjedi a za puzanje se nekako kao priprema. Kad ima čvrst oslonac odguruje se nogicama a primijetila sam i kako kao unazad se vuče kad je na krevetu 😁 milla ne znam ni ja nekako sam ti i lijena jos za to bas aktivno uvodjenje dam mu et kazem bas u par dana ali ne prihvata bas najbolje i tako da i ja nekako sam neaktivna al polako kad tad ce i to doci! Sad me jos brine ta gljiva koju oboje jos uvijek nosimo!!! Sad sam mu namazala cink kremom da vidim ako nista onda opet moramo kod dokt a sad mi se bas i ne da po ovoj situaciji 🙄

24. Ožujak 2020. 20:53

Ja cu ti sad vj dat glupi savjet jer nez s cim smijes barem svoje dojke mazat ali ja kad sam imala gljivicu na noktima rijesilo je kokosovo ulje 😂 dok “ doktori “ daju najgore antibiotike za gljivu na noktu koje ti uniste jetru. 🙈 
    Sto se tice dohrane  ne zuri, mama najbolje zna za svoje dijete ☺️
    Moja isto ne sjedi ali pokusava, a kad ju kupamo sjedne se drzimo ju i igra se sa patkicama, naginje se i tak. Na stomaku je 24/7 doslovno, otkako se rodila spava na stomaku, a ak nekad spava na boku obavezno se okrece na stomak tijekom noci i nekad ju to budi konstantno onda. Isto koda ce svaki cas propuzat ide unazad i gura se i naprijed malo pa se ljuti jer ne ide, ko riba na suhom. Probala ju stavit u sportski dio kolica, reko nema sanse pa jos je ona malecka za to. Zivjela kosara. 🥳

Emax
    24. Ožujak 2020. 21:40

Ah to ti je bas super savjet da znas da cu ga isprobat!! Bas i imam kokosovo ulje tako da ne moram u dm u ovom ludilu!! Imas srece da hoce jos kosaru moj nece nista osim kengura, kad god izadjem sa njim kolicina vrati se u suzama kuci a inace je bas mirno i dobro dijete! I mi smo se danas kupali (kupamo se skupa u velikoj kadi) i tako se izmorio on je bas aktivan kad se kupa, sjedi uz moju pomoc al vise voli kad ga samo pridrzavam tako da on moze da lupa i nogama i rukama, okreće se na ledja pa na stomak pa stavi glavu u vodu 😂😂😂 uglavnom bas je zvrk al neka je 😁😁😁 i mama je 🙋‍♀️ Poslije toga masazica i jedva čekao da zaspe heheh imate li vi neki ritual za uspavljivanje? Ja recimo svaki put ljuljam na nogama i pjevam mama voli bebu 😂😌😌 jedino navece kad se probudi da jede ne trebam ljuljat samo ga ostavim na krevet i on nastavi gdje je stao. Moj spava na boku ti bas voli a to mu dopustam tek zadnjih mjesec dana prije sam se bojala da se ne okrene na stomak bio je mali p nece moc dobit zraka a sad vec zna se okrenit i galamit i svasta pa sam opuštenija

24. Ožujak 2020. 21:54

Ako se smije nanosit na bradavice dok dojis samo daj! Meni sta god da je ja samo kokosovo stavljam 😂
    Moja curka ti se obozava vozit u kolicima nekad gleda sta se desava i slusa sta se prica ako s nekim nepoznatim njoj secem, a ako ne vrlo brzo zaspe, nekad idemo 2-3x dnevno van 😂
    Ajme preslatko za kupanje ❤️ Jesi probala stavit ga plivat kao? 😀
    Moja beba uvijek zaspe u svojoj sjedalici, bas joj je udobna i u lezcem polozaju uvijek zaspe ali uz dudicu i svoju mali tetru pelenu ili najdrazi igrackicu, a u posljednje vrijeme ako je premorena dok ju nosim zna meni na ramenu zaspat. Evo danas je na meni sat ipo odspavala, prisjetilo me na doba dok je bila malecka a sad pravi malo covjeculjak 😍
    Koliko dnevno ga preko noci dojis?

24. Ožujak 2020. 21:57

Ja sam se npr bojala na ledima upocetku da spava radi tog bljuckanja ali se rijetko i okretala na leda. Ja bi ju na na bok ili stomak. Ali stomak mi je bilo najlakse stavit ju jer voli i ne moram ju nosit da podrigne. Ali sad kad je velika druga prica, tolko voli siku i glupira se i uvijek se najede zraka, cijelu noc se budi prduckat doslovno svakih sat smo budni dok sve isprudcka i dok ju umirim spavat😳 ali nebunim se, to su bebice male jos :)))) samo mi nje zao, a jos dajem od waye d3 s probiotikom, zapravo od treceg mjs je pocelo to sve kad sko prosli s d3+k1 na wayu 😳 ali dokt kaze da neka veze s probiotikom pa nez

• Noemi1
    25. Ožujak 2020. 00:18

Milla

Moja nije kakala 8 dana opet bez obzira na dohranu evo 🙉
    Koliko dajes vode i dalje onu malu casicu jegera ( sta li je vec bilo 😂) ili si povecala? Samo izmedu obroka tog jednog das ili si pocela jos davat?

Daj joj krusku..nakon 5 dana mrkve, zaista nije cudno da ne kaka 😕

25. Ožujak 2020. 01:38

Aurora87

Pa ne znam sto bih ti rekla…ja dajem vodu al moj je i napunio 6🤷‍♀️.
    Uveli smo batat i tikvicu, danas 2.dan uvodimo maslinovo ulje. Sljedece cu butternut tikvu pa korabu.
    Prvi dan dam 2-3 zlicice pa onda povecavam kolic

Daj mi reci kako to uvodis maslinovo ja sam maslinovo davala s tikvicom nisam posebno 

25. Ožujak 2020. 07:28

Noemi jela je vec krusku 🙉🙈 

Emax
    25. Ožujak 2020. 07:55

Ma on se bas vode ne boji vec uziva 100%, tamam su se htjeli mm i sin upisat na kurs za bebe za plivanje kad dodje ova situacija sad i et al imamo bar kadicu kuci 😌 ja recimo ne znam plivat a to mi je jedna od veeelikih želja da naučim al se previse bojim jer sam kao dijete imala traumu, pala sam u vodu i u zadnji čas su me spasili tako da... držim se kade 😂 moj sin voli deku da drzi dok ne zaspi i vez dude ne ide nikako 😁 u zadnje vrijeme kako nece iz kengura i hoce vecinom da gleda naprijed a ne u mamu igra se ustima pa su mu usta malo kao ispucala 🥺 zato sto stalno pljucka kao da vozi motor 🤦‍♀️  Prije je u kolicima obavezno zaspao u zadnje vrijeme dok je jos htio slabije jer je znatizeljan i sve ga zanima a u kenguru isto cesto zaspe, valjda ga svježa zrak izmori jer uvijek šetamo kroz sumu i bas je prelijepo i meni dodje da zaspem 😁😁😁 Aurora i ja sam razmisljala da počnem sa čitanjem imam i ja jednu knjigu sa finim pricicama al bojim se ako počnem citat u spavat cu se prije nego on 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.