Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    24. Ožujak 2020. 10:56

ayla

Ja sam sve uzimala u dm kao pod bio i svagdi pise da bi trebalo prokuhati kao, nisam pametna uopce ne da mi se otici na int i viditi koliko sam lina a tekar procitati sto pise na pakovanju 🙄🙄 toliko me ona umori tokom dana da navecer nisam za nista kao i sada zaspala je u 8 i probudila se oko pol 11 i sada luduje 🤯🤯 a taman sam mislila da ce spavati jer nije od 2 spavala 😞😞

😕 jel spavala kasnije?

24. Ožujak 2020. 11:31

Noemi1

ayla

Ja sam sve uzimala u dm kao pod bio i svagdi pise da bi trebalo prokuhati kao, nisam pametna uopce ne da mi se otici na int i viditi koliko sam lina a tekar procitati sto pise na pakovanju 🙄🙄 toliko me ona umori tokom dana da navecer nisam za nista kao i sada zaspala je u 8 i probudila se oko pol 11 i sada luduje 🤯🤯 a taman sam mislila da ce spavati jer nije od 2 spavala 😞😞

😕 jel spavala kasnije?

U pol 2 zaspala 

24. Ožujak 2020. 11:41

Posto i mi samo flasiranu pijemo pa onda cu i njoj uzet baby flasiranu, evian ne mislim. A to je jako dobra voda btw. I ima razlike, iako i od obicne flasirane nista joj nebi bilo 🤗

Emax
    24. Ožujak 2020. 13:38

Zdravo cure!!! Pitanje za mame koje doje:koliko dugo planirate dojiti? 

24. Ožujak 2020. 14:25

Emax do druge godine zivota, ako budem imala do tada mlijeka naravno :) ti? 

• Noemi1
    24. Ožujak 2020. 14:28

ayla

Noemi1

ayla

😕 jel spavala kasnije?

U pol 2 zaspala

😕

Emax
    24. Ožujak 2020. 14:32

Milla

Emax do druge godine zivota, ako budem imala do tada mlijeka naravno :)

Meni je bio cilj bar prva godina a sad sam i ja promijenila mišljenje i planiram kao i ti! ☺️ Naravno ako sve bude Bozijom pomoci uredu zasto ne? Mojsin je bas i sisoljubac tako da steta bi bilo mu to uzeti 😂

24. Ožujak 2020. 14:55

Emax super 🤗 sto duze to bolje, znas i sama koliko je zdravo i potrebno zapravo hihi. Moja malecka je isto sisoljubac 😂😂😂 cini mi se da koliko god kasice pojela jedva doceka da siki hahaha
    Preko noci kad se budi ( spava sa mnom ) cim vidi da sam ju dodirnila otvara usta u polu snu, a nije ni gladna ahahhaah

Emax
    24. Ožujak 2020. 15:02

Milla koliko je stara tvoja malecka? Moj sin ima 5 mjeseci i jos nismo aktivno krenuli sa kasicama, vise isprobavamo bas mu se i ne svidja toliko! 🙄 mrkvi recimo nikako ne prihvata dok vocne uzme tu i tamo koju mrvicu 😁 al ne dajem svaki dan nekako nije ni on a ni ja nisam jos spremna a i njegov dokt je preporučio do sedmog mjeseca samo da dojim pa tek onda! I moj spava sa mnom i cesto se budi noću da jede, ja imam osjecaj da samo zatvorim oci cujem ga ponovo traži me 😂😂 poceo je bas da se odguruje nogicama i okreće i na stoma i vrati se opet na ledja, a i kao kazaljka na satu nekad napravi puni krug 😁 

24. Ožujak 2020. 17:48

Emax moja cura ce za 10dana imati 6mjs. Poceli smo kasicama iznenada iako sam planirala od 7og mjs. Malo mi je sada zao sto smo poceli jel mislim da je prebrzo to doslo i da je jos malecka za to. A s druge strane prihvatila je super i voli papati. Ja sam dugo uvodila mrkvu i sad par dana krusku, pa cu na sljivu. Sad uvodim 3 dana jednu namirnicu i kad uvodim dam joj koliko zeli a zeli cijelu malu teglicu 😂
    Nekako ti savjetujem da ako si pocela malo davat onda i kreni s kasicama kad je vec okusio :) 
    Aurora ja zvala ped i rekla da sam pocela davat kasice i rekla mi je da nedajem jos vodu tek kad napuni 6mjs uz kasice i na kraju kao je rekla da ipak mogu dat malo izmedu obroka, ali jos joj nisam dala 😳 ja kupila flasicu za vodu mos mislit sto ce i pit iz toga 😂 vodu cu joj uzet ipak evian baby pa ce nju piti i et 
    Dala bi joj obican krompir uskoro ali nesto se dvoumim 😳 Aurora sta si ti do sada uvela od hrane?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.