Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    23. Ožujak 2020. 00:41

Milla

S koliko mjs ste uveli krompir?

Ja sam sa 6 i nest

• Noemi1
    23. Ožujak 2020. 00:45

Cure iz zg, drago mi je da ste sve ok 🙏
    Aurora, ja dajem prokuhanu vodu iz slavine. Inace postoje i one baby vode, al se nakon 24h moraju prokuhavat. Planiram do 9mj prokuhavat. Tako mi ped rece. 
    October, ja svom isto.moram svaka 3 dana nokte rezat. 🙄
    Milla, moj ne voli maslinovo (imam domace), pa sam pocela davat dm bio repicino ulje (hladno presano) i to hoce. Neutralno je ulje, nema okusa. Stavim par kapi otprilike.

• Jeja4
    23. Ožujak 2020. 13:31

mi nemamo stete u stanu, novija je zgrada ali ti napeti zivci, na svaki zvuk se trzas, grc u zelucu. znam da su normalna sad ta naknadna podrhtavanja, samo da ne bude opet jakog. da nema sugave corone, otiska bi isti cas s curama u daruvar

23. Ožujak 2020. 16:28

Nikako da se javim. Noemi jel znas mozda koja je razlika izmedu te baby vode i obicne flasirane? Mislim da je ta baby voda samo dobar msrketinski trik.:/ hvala za prijedlog ulja 😊

LollyBB
    23. Ožujak 2020. 20:12

Cure, evo i ja sam u komadu. Taj potres mi je fino živce prodrmao. Bilo je strašno. Štete u stanu nemamo, nešto je popadalo, ali lako za to. Ovo s koronom više ne znam šta bih rekla. Kao da smo u SF filmu. Cijeli svijet je stao. Muž od danas radi od doma pa mi je lakše s bebanom. Držimo se kuće. Uspjela sam naručiti hranu preko Konzum klika da ne moramo svako malo okolo, a kruh ionako sami pečemo. 
    Kašice idu dobro. Sad smo na voću. Sviđa mu se i jabuka i kruška, ali daleko od toga da mu je to zamjena za obrok. Ne prođe puno da traži mlijeko nakon kašice. :) Ne znam hoćemo li uopće ići na cijepljenje jer je ovakvo stanje pa i to moram provjeriti. 
    Ja ovako samo tu i tamo nešto napišem jer sam uvijek u letu, ali pročitam kad stignem šta se događa kod vas. Čuvajte se svi. Budimo oprezni i slušajmo preporuke pa je vjerojatnost veća da će nas korona zaobići. Kao što je October rekla, ja se isto dobro sjećam rata tako da čovjek svašta doživi i preživi pa ćemo i ovo. 

23. Ožujak 2020. 21:03

Neka ste vi dobro koji ste iz zg ❤️ 🙏 
    Noemi jesi li davala, amanrth ako se tako pise, proso, qinou? Ja to nisam nikada jela niti znam okus toga i s cim bi spremala ako imas kakvu ideju i kako se to sprema bilo bi mi od velike pomoci 😘

• Noemi1
    23. Ožujak 2020. 22:41

Milla

Nikako da se javim. Noemi jel znas mozda koja je razlika izmedu te baby vode i obicne flasirane? Mislim da je ta baby voda samo dobar msrketinski trik.:/ hvala za prijedlog ulja 😊

E ne znam, nisam usporedjivala sastav te baby vode i obicne flasirane. Moguce da je to samo trik, ne znam.

• Noemi1
    23. Ožujak 2020. 22:46

ayla

Neka ste vi dobro koji ste iz zg ❤️ 🙏
    Noemi jesi li davala, amanrth ako se tako pise, proso, qinou? Ja to nisam nikada jela niti znam okus toga i s cim bi spremala ako imas kakvu ideju i kako se to sprema bilo bi mi od velike pomoci 😘

E jesam. Amarant sam dala dost rano cak. I proso isto. Amarant sam uzela ekspandirani u dmu i probala sam ga kuhati (prvi put) pa pomijesat s jabukom, al on s kuhanjem postane dost ljepljiv i cudan, tak da ga vise ne kuham. Uglavnom, taj ekspandirani amarant je vec obradjena zitarica i ne mora se kuhat. Ja ti dodam 1, 1.5 zlicu amaranta u skuhano voce ili povrce i smiksam sa stapnim. Najcesce stavim u jabuku ili krusku. Mislim da sam i sa blitvom jednom pomijesala 🤔😂 a proso sam uzela kao pahuljice i isto stavim 2 zlice u vruce voce ili povrce i samo smiksam

• Noemi1
    23. Ožujak 2020. 22:49

Uglavnom stavim jednu vrstu zitarica + voce ili povrce (koje god kuham). Ak kuham meso, onda ne stavljam zitarice. Od zitarica najcesce koristim gris, palentu, proso, amarant, rizu, imam sam i neki mix zitarica (nisam jos dala), zobelino. 

23. Ožujak 2020. 23:53

Ja sam sve uzimala u dm kao pod bio i svagdi pise da bi trebalo prokuhati kao, nisam pametna uopce ne da mi se otici na int i viditi koliko sam lina a tekar procitati sto pise na pakovanju 🙄🙄 toliko me ona umori tokom dana da navecer nisam za nista kao i sada zaspala je u 8 i probudila se oko pol 11 i sada luduje 🤯🤯 a taman sam mislila da ce spavati jer nije od 2 spavala 😞😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.