Tila sam pitat pa zab kakvi je to polozaj vrtnog patuljka? Moze link
Ne mogu sad sliku naci a da mogu link staviti…ovaj vide, tu ti je taj polozaj proje nego sjedne ali vidis od iza. Ugl na boku, jednom rukom se oslanja na pod otvorenog dlana, noga koje je gore ide preko donje nogu ne bas okomito ali nije paralelna s donjom
https://youtu.be/2oC4v2xINhI
Aa skontala sam to je taj polozaj, hvala ti.. Moja jos nije krenula u taj polozaj al se bori 😁
Ne mogu sad sliku naci a da mogu link staviti…ovaj vide, tu ti je taj polozaj proje nego sjedne ali vidis od iza. Ugl na boku, jednom rukom se oslanja na pod otvorenog dlana, noga koje je gore ide preko donje nogu ne bas okomito ali nije paralelna s donjom
5.sekunda otprilike je taj stav, s tim da mali bude na laktu dok drzi gornju nogu u polozaju patuljka, onda ispruzi nogu i digne se na dlan.
Ona je pocela sada gmizati po podu na trbuhu sve obide 😂 bori se i ja s njom
5.sekunda otprilike je taj stav, s tim da mali bude na laktu dok drzi gornju nogu u polozaju patuljka, onda ispruzi nogu i digne se na dlan.
Ona je pocela sada gmizati po podu na trbuhu sve obide 😂 bori se i ja s njom
Jel se vuce rukama?🤣 Meni je moj smijesan i on isto tako, a noge opusti i samo rukama radi🤣. A bome se ispraksirao u par dana, juri ko veliki🤪
Daa, cudo je.. Ona s rukama i nogama se bori podigne guzicu i kleci kao da radi sklekove.. Da bas preko noci ona je bila glavu gurala u pod jastuk sto god reko nesto novo ce se desiti i naravno krenula je gmižati
Noemi hvala ti :)
Aurora pa ja mislim da bi flasirana isto trebaa biti ok... koju ti uzimas vodu? Mi inace isto nepijemo iz pipe, ali kupujem lidlovu, nepada mi napamet davat za janu, tako da nadam se da su sve slicne sto se tice kolicnki minerala i toga sto im....
S koliko mjs ste uveli krompir?
Ja sam kad je prosla 5mj dala batat a nedavno sam ovaj nas domaci i voli ga 😊
Drzte se cure Zg i okolica.. A i ostale zbog korone... Proci ce jednom valjda, ja se jos sjecam rata jer sam vec bila velika, tako da samo pozitiva...
Moja Zoe se toliko vrti po kreveticu tako da sam skinula tu stranicu koja mi je bila spustena i privukla krevetic do kreveta jer isto lupa glavom u resetke, po noci se stalno okrece na desni bok. Po danu mi kad je na ledjima skroz dize glavu kao da radi trbusnjake ili dize nogice, kontam da bi sjedila..
Koliko cesto vi rezete noktice? Ja mogu svaka 3 dana inace mi se izgrebe...
Ayla tnx, batat i ja mislim mozda sada a ovaj obicni ne znam kad bi. I koliko maslinovog uljs bi trebalo se staviti u onu mu staklenku kasice od hips ako ju cijelu papa.
October30 ja svaka 4/5 dana na rukama, a na nogicama sam do sada dva put palceve odrezala a ostale nokticr tek neki dan na nogicama. A ona je malo vise od 5i pol stara. 🙈 isto se izgrebe, pogotovo usi hahah
Moja se grebe uzasno al ne sebe nego mene, ne rezem joj cesto al i kad odrezem onda su jos gori 😂
Ja uvijek stavim jednu kasikicu njezinu maslinovog ulja ionako je ono zdravo pa ne brinem, jednom mi uteklo vise 😂 al dobro makla sam koliko sam mogla
Sortiraj odgovore
Najstariji