Noemi krecem sutra s kruskom - da nebi bilo 🙉
Ma naravno svi damo kako mislimo da je najbolje, ali meni koda neka panika jel si jos tako malecki da im organizam to dobro prihvati, jel ona bas sad na veliko zeli mrkvicu 🤭 Ali sa onim svime sam htjela reci sako to da se Marina ne treba brinuti i da su sve bebe razlicite i da niksd ne treba usporedivat dijete sa necijim drugim i da njena bebica napreduje dobro s kasicama. Sve ce doci na svoje, prije ili kasnije. Sretna mama - sretna beba 🤗
Ma to naravno. Netko uvede obrok za par dana, nekom treba mjesec dana. I sve je to ok 😊 juuj javi kak joj svidja kruskicaa 😁
Noemi cini mi se da je odusevljena kruskicom,ja u zdjelicu izvadila 3 male pune kasike i onda joj davala malo po malo. Htjela je jos ali ne znam koliko joj smijem dati za pocetak?
Aurora, znam da ti dojis, pisala si nesto za vodu da joj sad dajes? Ja nisam vodu jos uvela, ne znam dali je rano ako nejede kasicu kao cijeli obrok? Jer posisa dosta poslje kasice, pa i ako je zedna napije se vodenog mlijeka zar ne? Morali bi nazvat pedijatricu pitat ako uopce radi.
I vama svim curama iz zagreb ne znam sto bih rekla za ovaj potres jutros, nadam se da ste sve dobro i vi i bebice. Strasno. Koji kontras da nitko ne smije ici na ulici i sada su svi morali izac :(
Jeste vidjeli sliku rodilja s bebicama na ulici 😭 srce me zabolilo
Noemi cini mi se da je odusevljena kruskicom,ja u zdjelicu izvadila 3 male pune kasike i onda joj davala malo po malo. Htjela je jos ali ne znam koliko joj smijem dati za pocetak?
Aurora, znam da ti dojis, pisala si nesto za vodu da joj sad dajes? Ja nisam vodu jos uvela, ne znam dali je rano ako nejede kasicu kao cijeli obrok? Jer posisa dosta poslje kasice, pa i ako je zedna napije se vodenog mlijeka zar ne? Morali bi nazvat pedijatricu pitat ako uopce radi.
I vama svim curama iz zagreb ne znam sto bih rekla za ovaj potres jutros, nadam se da ste sve dobro i vi i bebice. Strasno. Koji kontras da nitko ne smije ici na ulici i sada su svi morali izac :(
Jeste vidjeli sliku rodilja s bebicama na ulici 😭 srce me zabolilo
Supeer 😊 ma ja sam prvih par dana davala pp 4,5,6 zlicica, kasnije sam dala koliko je htio. 🤷
Noemi onda kasnije kad uvodis novu jel das opet samo malo ili dajes koliko zeli beba?
isuse usrala se od straha jutros, prvo sam mislila onako u polusnu, da se mala trese od temperature, onako panicno sam se okrenula k njoj, onda skuzila da se krevet ljulja. Starija je prespavala, muz taman na posao otisao. Probudila je, dosla k nama u krevet, zdrmalo opet, zvala mm, kaze spremi cure i u auto. bile ispred zgrade i u autu pa se panika sirila da ce jos jace tresti, otisli na parking spara, bile tamo pol sata pa doma.
Ne mogu jos doci k sebi i smiriti se. Zivimo u novijoj zgradi, nema neke stete, malo zbuka popucala i nekoliko stvari palo s polica i ormara. mm radi cijeli dan, najvise me strah za djecu
Aurora jeli dajes flasiranu vodu? Jeli treba prokuhavat ili je ok sam tak dat?
Užas živi ovaj potres. Ja taman hranila curku i vičem mužu koji leži pored nas potres. A mi još kod svekrve i svekra. Puklo u dnevnoj sobi i kuhinji ali mislim da je samo žbuka a ne zid. Sterala muža s malom i svekrom van. A svekrva i ja išle po stepenicama kad je bio drugi potres. Užas živi. Samo sam razmišljala kako što prije izaći van. I vikala ljudi da idu van. Bili smo u autu svi jer je zahladilo i još snijeg padao. 😞😣
Neznam vise sto joj je, gledala sam donji kao da oteceni gornji tvrdi koji ce prije neznam al znam da sam luda, citam gledam sto se desava u zg i ne mogu vjerovati, pa imali jos sto na ovom planetu da nas snade.. Curke iz zg drzite se 😘..
Aurora vjerujem da ti tesko i meni je i neznam kako preziviti koronu 😐 bas sam u bedu vec danima mene su leda uhvatila od spustanja dizanja okrecanja uzas, nije moje dns ni da se zalim kada pogledam sto se u zg desilo mogu samo misliti kako im je 😞😞
Noemi onda kasnije kad uvodis novu jel das opet samo malo ili dajes koliko zeli beba?
Ja dajem koliko zeli. Samo sam na pocetku, mozda prvih tj dana davala par zlicica, kasnije koliko god ne htio
Sortiraj odgovore
Najstariji