Danas mi je i malecka zakurila na 39,2. Otisli pedijatru u suprotnoj smjeni, pogledala usi, grlo, poslusala pluca, sve ok, sutra moramo ici krv izvaditi. Dala sam joj cepic i sad je normalna temp, tj.37,3 u guzi mjereno. Nadam se da je samo viroza. Ne bi ni skuzila ovako, nije bila nesto topla, nego je postala premirna, inace prica, vrti se, smije se, popodne nista. Takodjer je cendrava.
Mene sastavii sinusi, nocas temp 37,9, isla danas dr, dobila atb i neke kapi za nos, bas za sinuse.
Jedino je dobro da starija nema vise temp, jedino joa kaslje dosta tj.mora iskasljati to van.
Bas nas sve snadje sad kas najmanje treba 🙄
Uuf...bas vas je potrefilo 😒 nadam se da budete bolje sutra 🙏
Marina, zubici sto kasnije izadu bit ce bolji....
Sva su djeca drugacija, jednog dana ce prihvatit, do tada samo ostat miran i dati njoj sto ona trazi. Sta je do sada najvise htjela pojest to samo i daj... Bebe nemoraju svaki treci dat dobit novu namirnicu, moze jednu stvar jest tjedan dana dok se ne navikne na nju pa probaj samo jednu stalno
Hvala vam cure 🙏
Evo danas dala krušku prvi dan sa grisom, jabukom i šljivom i pojela je onu malenu staklenku od hippa ( to mi je mjera ) .
Voćne nekako pojede al povrtne i mesne ne
Obicno bebe vole mrkvu jer je slatkasta i vec su ju intezivno osjetile putem mlijeka ( ti si bila prije dojila jelda pa presla na ad.) probaj joj samo mrkvu onda davat... Ja sam tek pocela s kasicama i doslovno sam samo mrkvu davala 5 dana i vec pojede dosta. Btw do prve godine zivota ako ti beba okusi barem 4 povrca to znaci da si dobro obavila posao. Tako da no worries. Kao sto rekoh beba od 7 mjs nemora imat jelovnik kao u restoranu. Sta voli daj joj i ne sekiraj se, ako nece nece, popit ce mlijeka :))) i noemi ti je napisala cini mi se, krusku + mrkvu to se slazem :)))
I ja mislim da jedna beba od 7mjs koja pojede malu mjericu kasice je kolicnski jako dobro. Sve se nesta pocelo davat ranije nepotrebno da djeca jedu meso s 4mjs i da sve moraju okusit. Ne mora, ona je super nek jede vocne i uziva :))) Ja bi na tvom mjestu bila super zadovoljna s njom!
Koliko vaše bebe jedu količinski kasice ?
150-200ml kako kada i ne bediraj se to je faza koja ce proci
Koliko vaše bebe jedu količinski kasice ?
2ooml otprilike, nekad vise, nekad malo manje.
Da.da izdajala se dva i pola mjeseca i onda prešla na ad.
A bas sam zbedirana , čitam i gledam kako druga djeca lijepo jedu i to imaju dva kruta obroka .
Sortiraj odgovore
Najstariji