Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    20. Ožujak 2020. 11:37

Marina, probaj krusku i mrkvu dat. To obicno djeca vole 

• Marina111
    20. Ožujak 2020. 13:28

Hvala vam cure 🙏
    Evo danas dala krušku prvi dan sa grisom, jabukom i šljivom i pojela je onu malenu staklenku od hippa ( to mi je mjera ) .
    Voćne nekako pojede al povrtne i mesne ne 

• Marina111
    20. Ožujak 2020. 13:28

Koliko vaše bebe jedu količinski kasice ?

20. Ožujak 2020. 14:21

Obicno bebe vole mrkvu jer je slatkasta i vec su ju intezivno osjetile putem mlijeka ( ti si bila prije dojila jelda pa presla na ad.) probaj joj samo mrkvu onda davat... Ja sam tek pocela s kasicama i doslovno sam samo mrkvu davala 5 dana i vec pojede dosta. Btw do prve godine zivota ako ti beba okusi barem 4 povrca to znaci da si dobro obavila posao. Tako da no worries. Kao sto rekoh beba od 7 mjs nemora imat jelovnik kao u restoranu. Sta voli daj joj i ne sekiraj se, ako nece nece, popit ce mlijeka :))) i noemi ti je napisala cini mi se, krusku + mrkvu to se slazem :)))

20. Ožujak 2020. 14:23

I ja mislim da jedna beba od 7mjs koja pojede malu mjericu kasice je kolicnski jako dobro. Sve se nesta pocelo davat ranije nepotrebno da djeca jedu meso s 4mjs i da sve moraju okusit. Ne mora, ona je super nek jede vocne i uziva :))) Ja bi na tvom mjestu bila super zadovoljna s njom! 

20. Ožujak 2020. 16:10

Marina111

150-200ml kako kada i ne bediraj se to je faza koja ce proci 

• Noemi1
    20. Ožujak 2020. 16:41

Marina111

2ooml otprilike, nekad vise, nekad malo manje.

• Marina111
    20. Ožujak 2020. 17:19

Da.da izdajala se dva i pola mjeseca i onda prešla na ad.
    A bas sam zbedirana , čitam i gledam kako druga djeca lijepo jedu i to imaju dva kruta obroka .

20. Ožujak 2020. 19:27

Marina, ma pusti ti to, druga djeca jedu i previse nego sto trebaju tih kasica. ;) nemoj se bedirati, radis sasvim super sve, nego se ona navikla na vocne kasice jel su slatke i normalno da onda nece povrtne :( ali samo polako doci ce sve na svoje

20. Ožujak 2020. 19:30

Znam da jedno dojeno dijete ( ok tvoja nije vise) tek poslje 6og mjs treba okusit hranu. Znaci starost kao tvoja cura. I to se sve treba probat po duze namirnica. Covjece neke bebe se hrane sa svim mogucim namirnicama s 5mjs starosti a jos im jadnim nije ni stomak spreman... da ne pricam da roditelji daju sve moguce, a ni sami pola toga ni ne jedu. Ja tjedan dana samo mrkvu uvodim. Na meso cu doc kad bude 8mjs stara 🤗 ako i do tada haha, neka zurbe. Glavno jelo joj je mlijeko ionako! Nemoj se bedirati ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI