Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    19. Ožujak 2020. 11:53

Aurora87

Znaci pripremile ste se😊. Nensy, stignes danas. Ayla, batat se navodno isto moze. Nego, jeste li blansirale cvjetacu?
    Mom maleckom dugonji😁 jucer izbio treci zub…gornja dvojka, bit ce ko vampir a ocekivala sam zeku🤣🤣🤣🤣

Ja nisam jos cvjetacu davala ni brokulu, napuhuju pa zato.. 

• Marina111
    19. Ožujak 2020. 12:56

Da vam se pojadam jer ću izludjeti !!!! Cura ne zeli ništa papati na žlicu , voćne nekako pojede al povrtne i meso nema šanse . Danas nije ništa , luda sam vise 

19. Ožujak 2020. 13:20

Marina doci ce sve na svoje, nemoj se brinuti... :)))

• Marina111
    19. Ožujak 2020. 13:21

Milla kada ???? Ovo je već nemoguce .
    Sa 4 mjeseci počele i još ništa :( 
    Svaki dan nudim. Al još nema niti zubića 

19. Ožujak 2020. 14:35

Aurora87

Znaci pripremile ste se😊. Nensy, stignes danas. Ayla, batat se navodno isto moze. Nego, jeste li blansirale cvjetacu?
    Mom maleckom dugonji😁 jucer izbio treci zub…gornja dvojka, bit ce ko vampir a ocekivala sam zeku🤣🤣🤣🤣

Jesam cvjetacu nju samo u toplu vodu malo ne treba ju prokuhati tj blansirati kod nas se kaze obariti 😂😂🤪 mojoj zubi nigdi na vidiku prvo je upirala gore sad upire ove dole gura prste nervozna juce a vidim i dns 😣😣🙄🙄 mozda ce zubici nemam pojma vise znam da sam luda

19. Ožujak 2020. 14:36

Marina111

Da vam se pojadam jer ću izludjeti !!!! Cura ne zeli ništa papati na žlicu , voćne nekako pojede al povrtne i meso nema šanse . Danas nije ništa , luda sam vise

Mozda joj nije fino, ja kada sam davala meso prekljuce nije htjela a juce sve smazala 

19. Ožujak 2020. 19:24

Aurora87

ayla

Aurora87

Jesam cvjetacu nju samo u toplu vodu malo ne treba ju prokuhati tj blansirati kod nas se kaze obariti 😂😂🤪 mojoj zubi nigdi na vidiku prvo je upirala gore sad upire ove dole gura prste nervozna juce a vidim i dns 😣😣🙄🙄 mozda ce zubici nemam pojma vise znam da sam luda

Evo js sam ju sad drzala 20 min u hladnoj slanoj vodi, dobro isprala i spremila.
    Koliko ono zubi ima curka?😊

2 dole i toj to 😁

• Jeja4
    19. Ožujak 2020. 20:47

Danas mi je i malecka zakurila na 39,2. Otisli pedijatru u suprotnoj smjeni, pogledala usi, grlo, poslusala pluca, sve ok, sutra moramo ici krv izvaditi. Dala sam joj cepic i sad je normalna temp, tj.37,3 u guzi mjereno. Nadam se da je samo viroza. Ne bi ni skuzila ovako, nije bila nesto topla, nego je postala premirna, inace prica, vrti se, smije se, popodne nista. Takodjer je cendrava.
    Mene sastavii sinusi, nocas temp 37,9, isla danas dr, dobila atb i neke kapi za nos, bas za sinuse. 
    Jedino je dobro da starija nema vise temp, jedino joa kaslje dosta tj.mora iskasljati to van.
    Bas nas sve snadje sad kas najmanje treba 🙄

19. Ožujak 2020. 22:44

Jeja4

Danas mi je i malecka zakurila na 39,2. Otisli pedijatru u suprotnoj smjeni, pogledala usi, grlo, poslusala pluca, sve ok, sutra moramo ici krv izvaditi. Dala sam joj cepic i sad je normalna temp, tj.37,3 u guzi mjereno. Nadam se da je samo viroza. Ne bi ni skuzila ovako, nije bila nesto topla, nego je postala premirna, inace prica, vrti se, smije se, popodne nista. Takodjer je cendrava.
    Mene sastavii sinusi, nocas temp 37,9, isla danas dr, dobila atb i neke kapi za nos, bas za sinuse.
    Jedino je dobro da starija nema vise temp, jedino joa kaslje dosta tj.mora iskasljati to van.
    Bas nas sve snadje sad kas najmanje treba 🙄

O jebemu bas vas je snaslo 😞 drzim 🤞 da noc prode u redu i da sutra nemate temp 😘

• Noemi1
    19. Ožujak 2020. 23:24

Aurora87

Noemi1

Aurora87

Ja nisam jos cvjetacu davala ni brokulu, napuhuju pa zato..

A ok, ali mislim da si napisala da si spremala pa pitam jesi li ju prije obarila kako ayla kaze.

E nisam, nemam mjesta u zamrzivacu, imamo neki mali. Al mislim da bi ju ovak svjezu smrznula jer ionak kuhas kad izvadis iz zamrzivaca 🤔 al mislim da ti ona moze dost dugo u hladnjaku prezivit, pa da ne moras zamrzavat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.