Moj se poceo odgurivati rukama, tj grabi rukama prema naprijed pa se sjeti da ima noge i njima se odgurne pa zaroni glavom🤣. A kad vidi da mu to sporo ide pocne se prebacivat s leđa ma stomak i obbratno pa se tako uspije pomjeriti. Ali stvarno cuda radi, ostavim ga na pol minute na krevetu, evo ga na drugom kraju na rubu😱. Ali ne vidim da se posjeda. Bude onako na boku i podlakti se
Ma joj, mi se preselili na pod. Ne usudim se na krevetu ga ostavljat. Na podu je super 😅 ni kod nas jos nis od posjedanja. E sve nes rascjepkano pisem zbog tih pravila, vise ne znam sta sam rekla, a sta ne
Pa i mi smo uglavnom na podu al ostavim ga na krevetu ako odem brzo na wc…u trudnoci sam ispraksala brzinslo pisanje😅.
Hahahha, ubise na pravila🤣🤪
Hahaha, ma ja i kad ocu brzinski, svejedno dok operes ruke, dugo je to bez nadzora
Noemi neka se budi , sitna beba je 2760 a sad ima malo manje od 7 kg. Tvoj je traži jesti . Možeš napisati raspored ?
I moj je bio malo sitniji od tvog kad se rodio. A sad ima 8,5kg 😂
Nase bebice se prate po kilazi, koliko ima cm?
68 😅
Mi 72 ☺️☺️
Hoho bit ce visoka curka 😁
Tatino dite 😂😂 nije na mamu pingvin 😂😂😂
😂😂😂😂😂
Evo da vidimo jel i ja krsim prsvila 😁
Mi imamo 5 hranjenja u 24 sata s tim da unazad dva tjedna nece sikit pa se izdajam to malo jada sto imam... Obicno pred spavanje popije 60 ml izdojenog i bocu 120+4, spava od 21 do cca 7 popije 150+5, prebacim je kod nas u krevet, malo pricamo i zaspi opet do cca 10, oko 11 popije 120+5, oko 14 jede 90 ml izdojenog i 90+3 ad, onda oko 17:30 bocu 120+4 i opet nanovo, kupanje papanjac spavanjac
Sad je nekih 7200 i cca 65 cm, znat cu tocnije 19.03.
Kad idemo na cijepljenje
E da i M mi dosla prije dva tjedna, znaci 3,5 mj iza poroda, ista ko i prije, 4 dana trajala, mogla sam je komotno i na dnevnom ulosku proc..
E da i M mi dosla prije dva tjedna, znaci 3,5 mj iza poroda, ista ko i prije, 4 dana trajala, mogla sam je komotno i na dnevnom ulosku proc..
I meni je to 3,5 mjeseca, ali je bas obimna bila, prva tri dana nocne uloske sam nosila 🙈🙈🙈, tek danas peti dan oslabila je...
Evo da vidimo jel i ja krsim prsvila 😁
Mi imamo 5 hranjenja u 24 sata s tim da unazad dva tjedna nece sikit pa se izdajam to malo jada sto imam… Obicno pred spavanje popije 60 ml izdojenog i bocu 120+4, spava od 21 do cca 7 popije 150+5, prebacim je kod nas u krevet, malo pricamo i zaspi opet do cca 10, oko 11 popije 120+5, oko 14 jede 90 ml izdojenog i 90+3 ad, onda oko 17:30 bocu 120+4 i opet nanovo, kupanje papanjac spavanjac
Sad je nekih 7200 i cca 65 cm, znat cu tocnije 19.03.
Kad idemo na cijepljenje
Super za bebine mjere, kod nas se kaze masalah 😂, mi idemo tek 31-vog, tad nam je vakcina, a svakako sad izbjegavam bolnicu u sirokom luku..
Evo jutros citam kod nas u tuzli zena umrla nakon poroda 😭, 20 godina imala, radit ce obdukciju, a suprug tvrdi da je bila zdrava i nakon poroda se zalila da je boli, govorili joj da je to normalno... i eto koliko ja shvatih u nedjelju rodila u utorak umrla... 😭😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji