Procitah sinoc da pisete o hrani, reko bjezi s foruma morat ces u frizder😂😂 nemojte tako kasno o hrani imam i onako puno kg, usput kako vi stojite s kilama? Ja stojim nemrdam, samo žderem slatko ponestalo mi zalihe sto znaci da je sve pojideno 😅😅 uglavno noemi probali brokulu i cvjetacu problema nema kenja kao i inace dns sam joj dala cvjetacu s krumpirom i sok prvi put od sljive i kruske da ju ne pati toliko probava jer vidim da nema neke koristi od povrsinski namirnica, mislim da je do mljeka jer ipak joj je ono no1 i da ga puno pije moram pocet s drugim obrokom
Ooo pa super 👍 uvodi drugi obrok onda 😊 joj stojimo s kilama 😅 iako sam pocela vjezbat, vaga ne mrdaa 🙁
Budem da definitivno ☺️☺️ ja vjezbam kako leci u koji polozaj 🙄🙄 zbog leda bi valjalo da malo vjezbam ali sam pre lina 😣😣
Eh da, manje me ledja bole odkad vjezbam.. 😅 bar nestoo 😅😂
A jeste mlade, ja tu baba🙈.
Bili u setnji pa usput kupili domaci bijeli luk i tako sam se fino sad najela, ima da krepam od žeđi noćas🤪.
Vidim bebice vam slatko papaju, mi krecemo iduce subote. Taman da muz bude kod kuce pa da snimimo sve😁.
A ja sam 5 u minusu od prije trudnoce. Laganini se topim…iako, sad sam taman, jedino bih trenala malo zategnuti se. Dupe mi visi pa mi to nije fora. A mama mi je prije trudnoce pilila da trebam malo smrsaviti i bas mi je isla na zivce, stalno smo se kacile. Sad svima okolo prica kako sam premrsava, kako me mali pojeo…mislim komentara…🙄. Nikad zadovoljna…te smrsavi, te premrsava si. Vrlo bitno…a zapravo jedem puno zdravije nego prije i ne jedem hranu na koju sam alergicna a prije sam jela…kontam da ima nrsto i u tome…a i vise se ne prejedam kao prije zato sto si ne mogu priustiti da krepavam kad mali trazi svoje.
Ayla, kako ti se tu majoneza uklopila?🤣 Joj, ja sam prije par godina imala fazu mazanja majoneze na kruh…ubijala sam se u majonezi😁
Hahahha mama nikad zadovoljna 😂 mijenjam 5 kila za dupe sto visi 🤣🤣
Procitah sinoc da pisete o hrani, reko bjezi s foruma morat ces u frizder😂😂 nemojte tako kasno o hrani imam i onako puno kg, usput kako vi stojite s kilama? Ja stojim nemrdam, samo žderem slatko ponestalo mi zalihe sto znaci da je sve pojideno 😅😅 uglavno noemi probali brokulu i cvjetacu problema nema kenja kao i inace dns sam joj dala cvjetacu s krumpirom i sok prvi put od sljive i kruske da ju ne pati toliko probava jer vidim da nema neke koristi od povrsinski namirnica, mislim da je do mljeka jer ipak joj je ono no1 i da ga puno pije moram pocet s drugim obrokom
Ooo pa super 👍 uvodi drugi obrok onda 😊 joj stojimo s kilama 😅 iako sam pocela vjezbat, vaga ne mrdaa 🙁
Budem da definitivno ☺️☺️ ja vjezbam kako leci u koji polozaj 🙄🙄 zbog leda bi valjalo da malo vjezbam ali sam pre lina 😣😣
Eh da, manje me ledja bole odkad vjezbam.. 😅 bar nestoo 😅😂
Pa i mene bi spasile al eto najgore poceti
Aurora jednom kada budes pravila bolonjez stavi malo majoneze samo da probas pa mi javi dali ti se svida, ja volim s tim al to jednom dvaput godisnje tako jedem naravno ako se sjetim 😂😂
A probat cu bas😊. Mm me naucio da stavim trapist u bolonjez kad si serviram u tanjur i fino je…ti majonezu…sve nesto nezdravo me ucite a ja jadna, tesko zabu u vodu natjerat😁
Ja volim inace pamezan al njega nije bilo pa reko dobra i majoneza 😂😂😂😂😂
🌞 jutro cure
Mi prijavljujemo jucerasnju setnju od nekih 2 sata, dok smo se vratili, proslo je i vise, bas nam je godio cist zrak.. mala uziva u kolicima, malo spava, malo razgleda, ali se ne javlja 😊.. starija ne ide u skolu zbog korone 🙄, ne znam na sta ce ovo sve izaci... kakvo je stanje kod vas, idu li djeca u skole?
Izgleda da vise ne krsimo pravila 😄..
Joj nemojte o hrani pricati 🙈, meni zadnjih dana pase slatko 🙃.. danas 7 dan m a ona idalje traje, vec me nervira...
🤣👍
Aurora nisam nikad ni obratila paznju da je ovo tvoje godiste 🙈🙈🙈🙈, vidim otvorene su jesenke 2020, pozuri tamo 😉, Ajla ce se pridruziti 😄😄.. nego mozda smo i spominjale, ali se ne sjecam, koliko imate godina?
Auroranisam nikad ni obratila paznju da je ovo tvoje godiste 🙈🙈🙈🙈, vidim otvorene su jesenke 2020, pozuri tamo 😉, Ajlace se pridruziti 😄😄.. nego mozda smo i spominjale, ali se ne sjecam, koliko imate godina?
Mnogo🤣
Da, imam pune 32, taman napunila i za par dana rodila. Necu stici bas u jesenske 2020, ali plan nam je (ako uspije iz prve a cisto sumnjam iz vise razloga) je da smuckamo za Bozic drugo😁. Onda cemo svi imati u rujnu rođendan pa opalimo jednu festu i cao đaci😅.
Pa krenite malo ranije, ako ne uspije od prve 😂, a valjda ce ti se ciklus barem malo regulisati prije druge trudnoce.. u svakom sucaju sretno, jos jednu 😻 i sta vas briga za godine 😍😍
Auroranisam nikad ni obratila paznju da je ovo tvoje godiste 🙈🙈🙈🙈, vidim otvorene su jesenke 2020, pozuri tamo 😉, Ajlace se pridruziti 😄😄.. nego mozda smo i spominjale, ali se ne sjecam, koliko imate godina?
Ja ne planiram za sada nista, da se muza pita on bi odma 😂 al neka prvo curka malo poraste pa cu razmisliti i to jako dobro, moram prvo rijesiti vene a i rada bi otici malo raditi ova crkavica od nje ne mogu nista 🙄 ja ove punim 25 ja jos imam vremena al muz bas i nema 😐 pa cemo vidjeti kako ce biti.. Mada je nama uspilo iz prve i prvi i drugi put stvarno nismo imali problema zato me sada i strah imati odnose jer ne koristimo zastitu al bit ce sto Bog da 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji