Evo da vidimo jel i ja krsim prsvila 😁
Mi imamo 5 hranjenja u 24 sata s tim da unazad dva tjedna nece sikit pa se izdajam to malo jada sto imam… Obicno pred spavanje popije 60 ml izdojenog i bocu 120+4, spava od 21 do cca 7 popije 150+5, prebacim je kod nas u krevet, malo pricamo i zaspi opet do cca 10, oko 11 popije 120+5, oko 14 jede 90 ml izdojenog i 90+3 ad, onda oko 17:30 bocu 120+4 i opet nanovo, kupanje papanjac spavanjac
Sad je nekih 7200 i cca 65 cm, znat cu tocnije 19.03.
Kad idemo na cijepljenje
Velika curkaa 😊 zoe 😊 i dalje mi je bas lijepo ime 😁
Evo jutros citam kod nas u tuzli zena umrla nakon poroda 😭, 20 godina imala, radit ce obdukciju, a suprug tvrdi da je bila zdrava i nakon poroda se zalila da je boli, govorili joj da je to normalno… i eto koliko ja shvatih u nedjelju rodila u utorak umrla… 😭😭😭
😢😢😢ajmee pa od ceg
Evo jutros citam kod nas u tuzli zena umrla nakon poroda 😭, 20 godina imala, radit ce obdukciju, a suprug tvrdi da je bila zdrava i nakon poroda se zalila da je boli, govorili joj da je to normalno… i eto koliko ja shvatih u nedjelju rodila u utorak umrla… 😭😭😭
Strasno 😰😰😰 mora da je neki propust tu bio, ako nije doslo do sepse
Lala odakle si ti tacno, ako nije problem? I ja sam iz Bosne ☺️
Ma ne bih bas tacno da govorim jer je malo mjesto 🙃, a recimo da pripadamo tk, jesi li na tom kraju
Pa nesto je bilo, radit ce obdukciju, ali mene je jutros bas potreslo kad sam procitala...
Ma ne bih bas tacno da govorim jer je malo mjesto 🙃, a recimo da pripadamo tk, jesi li na tom
Bila sam dok se nisam udala ☺️😁
Pa nesto je bilo, radit ce obdukciju, ali mene je jutros bas potreslo kad sam procitala…
Pa da sigurno nesto je, uzas 😭😭
Ma ne bih bas tacno da govorim jer je malo mjesto 🙃, a recimo da pripadamo tk, jesi li na tom
Bila sam dok se nisam udala ☺️😁
Ma ne zezaj, pa onda ti mozes reci koje he mjesto, jer nisi odatle 😊.. koje si godiste
Zavidim vam svima sto vam bebe spavaju. Evo moj sad na meni spava al cu ga spustit pa ce se probuditi🙄. E a da ga vidite…ja tamne puti i tambe kose, a on sve svjetliju kosu ima, evo uskoro ce biti prava plavusa🤣. Tako mu je tata bio kao mali, sad ima svijetlo smeđu kosu. A ja kontala da ce moja tamna strana prevladati☻
🤣🤣🤣 moja zaspi tako sto je stavim u krevetic i pustim joj zvuk usisivaca, aplikaciju, to mi je spas.. nit se nosamo, nit se ljuljamo 😂, neki dan je uzela i nosam je po stanu, kaze suprug sto je nosas nece tako zaspati 😂, a meni nesto doslo da je malo pronosam 😂..
Ma joj, uzas😔.
E, kad smo kod Tuzle😁. Mi bili pretprosle god na Slanim jezerima…isli se ovako naci s prijateljima pa ko ostat cemo umjesto mora…a i citala kako ta voda pomaze za plodnost pa da se brcnem jer smo muckali malca u to vrijeme. Kad sipak…kisa🙄. Ali jeli sno tuzlanske đerdane i bome to sad i kod kuce pravimo…otprilike to, koliko smo prepoznali okuse😊
Da lijepo je na jezerima, ali za plodnost ti je "muska voda" to je bio poznat brend u bivsoj jugi, ali eto poslije rata ne flasiraju vise tu vodu, pa se mora doci na izvor da se pije voda... guglaj muska voda, kladanj, pa ces naci svasta 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji