Uglavnom moja vec 3 noc za redom zeza sa spavanjem, okrece se, baca noge, dere se 😰😰 a ja bi spavala 😂😂
I moooooj 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
🙄🙄 Ja nezz sto im se desava ja bi samo spavala ko svi normalni ljudi 😂
A još ste na jedinici ili dvojci (ad)?
Zab sam tamo kom, pojede oko 150ml nekada i vise kako kada kasice.. Bocu pravim 200ml i na 2 samo al jos dajem 1 da potrosim
Marina moja ti se probudi tokom noci al ne dobiva bocicu jer nije gladna znam, osim u slucaju da ja kontam da je bas proslo dosta vremena onda dobije bocicu i toj to, ujutro ju dobije oko 6,7 kako kada ako se probudi, npr sinoc nismo imali nikakav raspored prije 7 je pojela 180+6 i onda je prije 10 bila gladna i pospana i napravim joj 120+4 i zaspala na pol sata i onda je opet bila njurgava i napravim joj jos 120+4 i prije 1 je opet njurgala i napravim joj 90+3 i ostane joj 40ml i zaspala u 1:20 i oko pol 8 se budila i samo sam ju prebacila k sebi i spavala do 10:40 i onda je dobila bocu 180+6 i kasicu nakon 2h i sada spava
Sve ovisi kad jede navečer , ako jede oko 19 onda traži oko 1 a ako jede oko 21 onda traži oko 3, 4 . Ja joj dam jesti , neka jede. Mi smo još na jedinici
Moja se vec par tjedana budi svaki sat vremena i ja sam.mrtva. Osim toga, stalno nesto cendra, dere se ko slon ako jok nesto ne pase a ne pase joj nista, dodje mi da izludim. Zuba jos nema na vidiku, tek naznaka da bi mogli. Ne znam do kad ce to trajati ali ja cu ispaliti na zuvce.
Starija opet zajebava, ne pase joj mlijeko od jednom, ima gadan okus. Sa zgancima ga jede bez problema i naravno, cokoladno mlijeko uvijek ide u guzicu.
Noemi neka se budi , sitna beba je 2760 a sad ima malo manje od 7 kg. Tvoj je traži jesti . Možeš napisati raspored ?
Pa inace ne, nocas je jeo. No zadnjih tj dana nesto izmislja. Jeo je inace oko 9,12,15,18 i 21. Kasice u 12 i 18.
Sad nes izmislja pa ni sama vise ne znam. Sinoc je jeo u pol 4 ujutro 🤷 pa u pol 11, pa kasicu u 13:3o pa onda u 16. Kontam da ce sad oko 18:3o jest i oko 21.
Noemi neka se budi , sitna beba je 2760 a sad ima malo manje od 7 kg. Tvoj je traži jesti . Možeš napisati raspored ?
I moj je bio malo sitniji od tvog kad se rodio. A sad ima 8,5kg 😂
Uglavnom moja vec 3 noc za redom zeza sa spavanjem, okrece se, baca noge, dere se 😰😰 a ja bi spavala 😂😂
I moooooj 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
🙄🙄 Ja nezz sto im se desava ja bi samo spavala ko svi normalni ljudi 😂
Pojma nemam ili skok ili regresija sna il neka faza, jer nije on gladan nocu. Bude vesel, igrao bi se
I moj je bio malo sitniji od tvog kad se rodio. A sad ima 8,5kg 😂
Nase bebice se prate po kilazi, koliko ima cm?
Sortiraj odgovore
Najstariji