Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    12. Ožujak 2020. 07:09

Emax

E pa lala smjer Gradacac 😂 ja sam jos kao dijete imala srecu da sam bila u Kladnju na eksk dok su jos bile otvorene Muške vode, mozda sam tad pokupila to za plodnost heheh mada mi smo dobili dijete nakon dvije godine braka hvala Bogu nekako smo uvijek tako i govorili prvo da mi malo “prozivimo” pa onda dijete 😁 ja svoga jos ljuljam na nogama al KD se bas izmori samo traži dudu i deku i adios spavanje 😂😂😂

Ne rece ti meni koje si godiste.. ja sam 89.. A lijepo je to.. Kad cete drugo? 🙃.. Meni su tako cim sam rodila prvo, kad ce drugo i kad su vidjeli da se ne obaziremo na te komentare prestali i pitati 😂, zato je razlika 4 god između prvo dvoje..

Emax
    12. Ožujak 2020. 07:47

Lala ja sam 92, a drugo heh pa ja uvijek kazem kako Bog da ali ne znam nisam sigurna da zelim jos jedno, ja ne smijem najmanje godinu dana ostat trudna tako da imam jos vremena da razmislim a muž bi jos troje, cetvero 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️🙅‍♀️ Ako da jos jedno i to bih volila do tridesete da se desi al kako kazu mi imamo svoje a Bog Svoje planove!

Emax
    12. Ožujak 2020. 07:48

A i vi sto spominjete ovu hranu u ta doba nije vam to bas fino 😂😂😂 ja sam uvijek gladna hahaha i vec sad razmisljam sta za rucak???

12. Ožujak 2020. 15:24

Procitah sinoc da pisete o hrani, reko bjezi s foruma morat ces u frizder😂😂 nemojte tako kasno o hrani imam i onako puno kg, usput kako vi stojite s kilama? Ja stojim nemrdam, samo žderem slatko ponestalo mi zalihe sto znaci da je sve pojideno 😅😅 uglavno noemi probali brokulu i cvjetacu problema nema kenja kao i inace dns sam joj dala cvjetacu s krumpirom i sok prvi put od sljive i kruske da ju ne pati toliko probava jer vidim da nema neke koristi od povrsinski namirnica, mislim da je do mljeka jer ipak joj je ono no1 i da ga puno pije moram pocet s drugim obrokom 

12. Ožujak 2020. 15:26

Emax

A i vi sto spominjete ovu hranu u ta doba nije vam to bas fino 😂😂😂 ja sam uvijek gladna hahaha i vec sad razmisljam sta za rucak???

Mi smo dns bolonjez ja sam se ubila u njemu i to jos s majonezom jedem, doslo mi da se ispovracem koliko mi muka bila uzas, bas sam prase 🤮🤮🤮  sad idem pojesti krafnu s cokolodom oci mi gladne 🙄🙄

• Noemi1
    12. Ožujak 2020. 19:43

lala3

Noemi1

lala3

Auroraja sam isto crna, crne oci, mislim da sam vec pisala, suprug plav, plave oci, samo sto smo oboje svijetle puti 😊.. prvo dijete crna kosa i smeđe oci, drugo smeđa kosa, smeđe oci, e sad beba jos ima plave oci kao i vecina beba, ali je kosa najsvjetlija od svih 😂, ja se nadam da ce biti plava ili barem svijetlo smeđa, hehe da mi se razlikuje od prve djevojcice, jer likom su iste potpuno 😂, ali svi smo bijeli ko duhovi 😂😂😂

Hahaha ak budes imala jos jedno, ima da bude albino 😜

🤣🤣🤣, njegova kosa je bila bijela kad je bio dijete, a sad je vec onako plavo-smeđa, s tim da mu ljeti ne dam da ide van bez kacketa 😂, izblijedi mu kosa, a mnogo mu je ljepse ovako kad je u zimskom periodu 😊

Hahhaba 😆😁

• Noemi1
    12. Ožujak 2020. 19:45

ayla

Procitah sinoc da pisete o hrani, reko bjezi s foruma morat ces u frizder😂😂 nemojte tako kasno o hrani imam i onako puno kg, usput kako vi stojite s kilama? Ja stojim nemrdam, samo žderem slatko ponestalo mi zalihe sto znaci da je sve pojideno 😅😅 uglavno noemi probali brokulu i cvjetacu problema nema kenja kao i inace dns sam joj dala cvjetacu s krumpirom i sok prvi put od sljive i kruske da ju ne pati toliko probava jer vidim da nema neke koristi od povrsinski namirnica, mislim da je do mljeka jer ipak joj je ono no1 i da ga puno pije moram pocet s drugim obrokom

Ooo pa super 👍 uvodi drugi obrok onda 😊 joj stojimo s kilama 😅 iako sam pocela vjezbat, vaga ne mrdaa 🙁 

• Noemi1
    12. Ožujak 2020. 19:46

ayla

Emax

Mi smo dns bolonjez ja sam se ubila u njemu i to jos s majonezom jedem, doslo mi da se ispovracem koliko mi muka bila uzas, bas sam prase 🤮🤮🤮 sad idem pojesti krafnu s cokolodom oci mi gladne 🙄🙄

😂😂😂😂😂😂😂😂

12. Ožujak 2020. 20:17

Noemi1

ayla

Ooo pa super 👍 uvodi drugi obrok onda 😊 joj stojimo s kilama 😅 iako sam pocela vjezbat, vaga ne mrdaa 🙁

Budem da definitivno ☺️☺️ ja vjezbam kako leci u koji polozaj 🙄🙄 zbog leda bi valjalo da malo vjezbam ali sam pre lina 😣😣 

12. Ožujak 2020. 23:21

Aurora jednom kada budes pravila bolonjez stavi malo majoneze samo da probas pa mi javi dali ti se svida, ja volim s tim al to jednom dvaput godisnje tako jedem naravno ako se sjetim 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.