Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    10. Ožujak 2020. 10:20

U subotu sam dobila prvu m poslije poroda(da napisem skraceno, mozda cu prekrsiti pravila), uglavnom obimnija puno nego prije.. potop 🙈🙈🙈

lala3
    10. Ožujak 2020. 10:22

Kakva je vama bila prva poslije poroda i kad je stigla, kod mene je vladao opsti haos tri dana 🤣, i sad je malo jace, ali nije kao ova tri dana

lala3
    10. Ožujak 2020. 10:24

I ne znam kakva su pravila prekrsena ako pisem o spavanju bebe 🙄🙄🙄

lala3
    10. Ožujak 2020. 10:25

Spava dva puta po danu 2 do 3 sata svaki put

lala3
    10. Ožujak 2020. 10:25

Navece oko 9 zaspi i spava do pola 8

lala3
    10. Ožujak 2020. 10:28

Opet krsim pravila 🤣🤣🤣

lala3
    10. Ožujak 2020. 10:28

Gdje mozemo procitati ta pravila 🤨

lala3
    10. Ožujak 2020. 10:31

Sinoc se okrenula potrbuske, dok sam je presvlacila i onako igram se s njom, a ona hoce da ustane, vjezba trbusnjake 🤣 i okrenu se na stomak iznenadila se i ona a i ja 😄

lala3
    10. Ožujak 2020. 11:19

Aurora87

Ptevise spavas po noci🤣. Svaka cast bebi na spavanju😊

Hahaha bas sam pisala ako se ne predomisli pa pocne zafrkavat, ja sam prezadovoljna, ali mi napise da sam prekrsila pravila 🤣 sad cu vidjeti hoce li opet

lala3
    10. Ožujak 2020. 11:23

Aurora87

Nego, meni gin rekao da mi moze bitivobilnija jer mi maternica sad zabacena. Nisam jos dobila

Pa ni kod mene nije bilo ni naznaka da cu dobit, gin mi rekla da ima neka bijela crta koju oni vide na uzv i to je kao znacilo da necu ubrzo dobiti.. Ali mi je proslo tacno mjesec od kako ne dojim pa sam zato dobila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.