Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marina111
    09. Ožujak 2020. 18:24

Ja mislila da je noemi napisala da ima 8,5 kg

09. Ožujak 2020. 18:53

Marina111

Ja mislila da je noemi napisala da ima 8,5 kg

Je ja samo nadopisala da i moja toliko

• Noemi1
    09. Ožujak 2020. 18:55

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Marina111

Noemi neka se budi , sitna beba je 2760 a sad ima malo manje od 7 kg. Tvoj je traži jesti . Možeš napisati raspored ?

I moj je bio malo sitniji od tvog kad se rodio. A sad ima 8,5kg 😂

Nase bebice se prate po kilazi, koliko ima cm?

68 😅

Mi 72 ☺️☺️

Hoho bit ce visoka curka 😁

Emax
    09. Ožujak 2020. 20:34

Ja opet ne mogu citirat 🙄 Aurora ja imam ne koristim da si mi blizu poklonila bih ti da ne kupujes nama samo stoji negdje u ormaru! Ma ovo je vrijeme idealno za viruse ja ne znam mi se jos borimo sa gljivicama bilo bolje sad se opet pogoršalo i kod njega i kod mene vec smo oboje na drugim tubicama kreme, pa razmisljam da odem sutra kod doktora da pitam koliko to uopste traje????

09. Ožujak 2020. 20:44

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Marina111

Noemi neka se budi , sitna beba je 2760 a sad ima malo manje od 7 kg. Tvoj je traži jesti . Možeš napisati raspored ?

I moj je bio malo sitniji od tvog kad se rodio. A sad ima 8,5kg 😂

Nase bebice se prate po kilazi, koliko ima cm?

68 😅

Mi 72 ☺️☺️

Hoho bit ce visoka curka 😁

Tatino dite 😂😂 nije na mamu pingvin 😂😂😂

Emax
    10. Ožujak 2020. 07:14

Aurora ja ne postojim na drustvenim mrežama, nemam AMA bas nista osim ovog foruma! A ovaj pedijatar njemu je sve normalno mislim stvarno je kao doktor super kompetentan je i umiri objasni sve polako ali eto meni je zao da se moje dijete dvije sedmice vec muci sa tim a ovo je vec drugi put! 🤦‍♀️ Ja cu ti poslati link od koje ja imam pa vidi ako budes htjela naruci drugu jer mi je nepraktična mozda su druge bolje ova je vrtljiva!

Emax
    10. Ožujak 2020. 07:18

Et ne mogu ubacit link pocela sam kršiti pravila 😂😂😂😂

lala3
    10. Ožujak 2020. 10:02

🌹💐🌺 za vas sve 😊.. juce napisem ogroman post o svemu i svacemu 🤣 sto sam procitala i naravno ne moze se poslati.. nije mi se dalo ponovo pisati..

lala3
    10. Ožujak 2020. 10:07

Moja otprilike ima 5 do 6 hranjenja najcesce je to 180 ml + 6 mjerica, ali zna biti i 150+5, sad se vec bolje razumijemo 🤣,

lala3
    10. Ožujak 2020. 10:18

Pa ovo ne da nista pisati 😱😱😱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.