Ja mislila da je noemi napisala da ima 8,5 kg
Je ja samo nadopisala da i moja toliko
Noemi neka se budi , sitna beba je 2760 a sad ima malo manje od 7 kg. Tvoj je traži jesti . Možeš napisati raspored ?
I moj je bio malo sitniji od tvog kad se rodio. A sad ima 8,5kg 😂
Nase bebice se prate po kilazi, koliko ima cm?
68 😅
Mi 72 ☺️☺️
Hoho bit ce visoka curka 😁
Ja opet ne mogu citirat 🙄 Aurora ja imam ne koristim da si mi blizu poklonila bih ti da ne kupujes nama samo stoji negdje u ormaru! Ma ovo je vrijeme idealno za viruse ja ne znam mi se jos borimo sa gljivicama bilo bolje sad se opet pogoršalo i kod njega i kod mene vec smo oboje na drugim tubicama kreme, pa razmisljam da odem sutra kod doktora da pitam koliko to uopste traje????
Noemi neka se budi , sitna beba je 2760 a sad ima malo manje od 7 kg. Tvoj je traži jesti . Možeš napisati raspored ?
I moj je bio malo sitniji od tvog kad se rodio. A sad ima 8,5kg 😂
Nase bebice se prate po kilazi, koliko ima cm?
68 😅
Mi 72 ☺️☺️
Hoho bit ce visoka curka 😁
Tatino dite 😂😂 nije na mamu pingvin 😂😂😂
Aurora ja ne postojim na drustvenim mrežama, nemam AMA bas nista osim ovog foruma! A ovaj pedijatar njemu je sve normalno mislim stvarno je kao doktor super kompetentan je i umiri objasni sve polako ali eto meni je zao da se moje dijete dvije sedmice vec muci sa tim a ovo je vec drugi put! 🤦♀️ Ja cu ti poslati link od koje ja imam pa vidi ako budes htjela naruci drugu jer mi je nepraktična mozda su druge bolje ova je vrtljiva!
🌹💐🌺 za vas sve 😊.. juce napisem ogroman post o svemu i svacemu 🤣 sto sam procitala i naravno ne moze se poslati.. nije mi se dalo ponovo pisati..
Moja otprilike ima 5 do 6 hranjenja najcesce je to 180 ml + 6 mjerica, ali zna biti i 150+5, sad se vec bolje razumijemo 🤣,
Sortiraj odgovore
Najstariji