Aurora ja sam isto crna, crne oci, mislim da sam vec pisala, suprug plav, plave oci, samo sto smo oboje svijetle puti 😊.. prvo dijete crna kosa i smeđe oci, drugo smeđa kosa, smeđe oci, e sad beba jos ima plave oci kao i vecina beba, ali je kosa najsvjetlija od svih 😂, ja se nadam da ce biti plava ili barem svijetlo smeđa, hehe da mi se razlikuje od prve djevojcice, jer likom su iste potpuno 😂, ali svi smo bijeli ko duhovi 😂😂😂
Kad vec o tom pricamo suprug negdje isao sa starijom i prisao mu covjek pitao ga a je li to tvoje dijete 🙈🙈🙈 ovaj rekao jeste, kaze covjek bulji u mene 😂, jer ona bas nikako ne lici na njega, jos crna a on plav, 😂
Kad vec o tom pricamo suprug negdje isao sa starijom i prisao mu covjek pitao ga a je li to tvoje dijete 🙈🙈🙈 ovaj rekao jeste, kaze covjek bulji u mene 😂, jer ona bas nikako ne lici na njega, jos crna a on plav, 😂
😂😂😂😂 Kao da dijete ne moze povuci na majku, 😅😅😅
Lala pa neka ostane tako kako jest jer i ja sam iz jednog malog malog mjesta a sad sam USK skroz druga strana Bosne 😂😂 i moj sin isto spava uz zvuk kiše na pocetku je bio usisivac sto me izludjivalo kisa je ok ide jos 😂 mi smo oboje bili bas plavi dok smo bili mali i imamo zelene oci a mali je svijetle puti svjetle kose i bas plavih očiju 😂😂😂
Lala pa neka ostane tako kako jest jer i ja sam iz jednog malog malog mjesta a sad sam USK skroz druga strana Bosne 😂😂 i moj sin isto spava uz zvuk kiše na pocetku je bio usisivac sto me izludjivalo kisa je ok ide jos 😂 mi smo oboje bili bas plavi dok smo bili mali i imamo zelene oci a mali je svijetle puti svjetle kose i bas plavih očiju 😂😂😂
Hahaha de mi samo kazi je li od tuzle prema sarajevu ili je drugi neki smjer? Iz ovog mog kraja je bas mnogo naroda otislo van, zato te i pitam..
Ma joj, uzas😔.
E, kad smo kod Tuzle😁. Mi bili pretprosle god na Slanim jezerima…isli se ovako naci s prijateljima pa ko ostat cemo umjesto mora…a i citala kako ta voda pomaze za plodnost pa da se brcnem jer smo muckali malca u to vrijeme. Kad sipak…kisa🙄. Ali jeli sno tuzlanske đerdane i bome to sad i kod kuce pravimo…otprilike to, koliko smo prepoznali okuse😊
E sta su tuzlanski djerdani? Koja vrsta jela?
Auroraja sam isto crna, crne oci, mislim da sam vec pisala, suprug plav, plave oci, samo sto smo oboje svijetle puti 😊.. prvo dijete crna kosa i smeđe oci, drugo smeđa kosa, smeđe oci, e sad beba jos ima plave oci kao i vecina beba, ali je kosa najsvjetlija od svih 😂, ja se nadam da ce biti plava ili barem svijetlo smeđa, hehe da mi se razlikuje od prve djevojcice, jer likom su iste potpuno 😂, ali svi smo bijeli ko duhovi 😂😂😂
Hahaha ak budes imala jos jedno, ima da bude albino 😜
E pa lala smjer Gradacac 😂 ja sam jos kao dijete imala srecu da sam bila u Kladnju na eksk dok su jos bile otvorene Muške vode, mozda sam tad pokupila to za plodnost heheh mada mi smo dobili dijete nakon dvije godine braka hvala Bogu nekako smo uvijek tako i govorili prvo da mi malo “prozivimo” pa onda dijete 😁 ja svoga jos ljuljam na nogama al KD se bas izmori samo traži dudu i deku i adios spavanje 😂😂😂
Noemi, to to nesto poput satarasa u kojem je junetina na kockice, a od gore trapist, zapece se u keramickoj posudi. Mi isli kupiti keramicke posude da svatko ima svoju kad to pravimo🙈. Jos muz tako fine lepinjice uz to ispece….sad sam gladna😁. Nedavno je bas pravio, al nekako mi taj sir bio visak, navikla ssm sad na laksu hranu. A dok nisam rodila, stavljali smo u to svjezu ljutu papriku, e to je bio vrh..😊
Uuuu bas dobro zvucii 🤤🤤🤤🤤 e saad sam i ja gladnaa
Auroraja sam isto crna, crne oci, mislim da sam vec pisala, suprug plav, plave oci, samo sto smo oboje svijetle puti 😊.. prvo dijete crna kosa i smeđe oci, drugo smeđa kosa, smeđe oci, e sad beba jos ima plave oci kao i vecina beba, ali je kosa najsvjetlija od svih 😂, ja se nadam da ce biti plava ili barem svijetlo smeđa, hehe da mi se razlikuje od prve djevojcice, jer likom su iste potpuno 😂, ali svi smo bijeli ko duhovi 😂😂😂
Hahaha ak budes imala jos jedno, ima da bude albino 😜
🤣🤣🤣, njegova kosa je bila bijela kad je bio dijete, a sad je vec onako plavo-smeđa, s tim da mu ljeti ne dam da ide van bez kacketa 😂, izblijedi mu kosa, a mnogo mu je ljepse ovako kad je u zimskom periodu 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji